|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Mężczyzna, garnitur, połdługie włosy
Witajcie,
Mój mąż, facet po trzydziestce, na co dzień występuje w garniturze, okularach, z teczką w ręce. Na pewno znacie ten typ. Udało mi się przymusić go do lekkiego zapuszczenia włosów, ale on już bardzo cierpi i chce iść do fryzjera. Przejrzałam forum i wybrałam fryzury, które, wydaje mi się, że nie kolidowałyby z marynarką i krawatem. Naprawdę jestem pod wrażeniem tego, co tutaj zgromadziłyście/liście - sama googlowałam męskie fryzury i nie natrafiłam na nic równie ciekawego. Jak myślicie, czy wybrane przeze mnie fryzury nadają się do biznesowego looku? Mam nadzieję, że TŻ nie określi ich jako niemęskie. Czekam na komentarze i inne propozycje. A! Z powodu wysokiego czoła grzywka musi być. Abuba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
Dot.: Mężczyzna, garnitur, połdługie włosy
Fajne fryzurki,mysle ze ta pierwsza bedzie pasowac,jesli ma czarne i dosyc geste wlosy
![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Mężczyzna, garnitur, połdługie włosy
ogolnie nawet fajne
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.