|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
"wybielenie kurtki"
Witam w szystkich
Nie bardzo wiedziałam gdzie ten wątek umieścić.. Mam problemik: Rok temu kupiłam kurteczkę w Croppie, taką cieniutką na wiosne/lato.. iiii teraz gdy wyciągłam ją z szafy przestraszyłam się zżółkła ehh.. i dlatego mam pytanko, czy da się coś zrobić aby spowrotem była biała?? jak ją wybielic lub gdzie, u kogo?? szkoda mi ją wyrzucac, w końcu nie dlugo w niej pochodziłam no i wogóle bardzo ją lubie Nie mam niestety fotki żeby wkleic.. nie wiem jak opisać materiał z którego jest zrobiona.. to jest tak jakby hmm.. taka ceratka śliska hihih a pod spodem podszyta siateczką.. taka cieniutka. Będę bardzo wdzięczna za pomoc
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: "wybielenie kurtki"
hmm.. nikt mi nie pomoże ??
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
a zwykłe pranie nic nie pomogło ??
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
heh chyba mamy takie same kurteczki
![]() a ona jest cała biała czy ma jakieś ciemnejsze elementy?? jesli jest cala biała to z pewnością pomoże Vanish do białego, jest bardzo dobry nawet do delikatnych tkanin
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale z moją nic się po zimie nie stało :/wiesz kup sobie saszetke Vanisha do kolorów, kosztuje chyba 3zł (żeby nie kupować całej butelki) i dodaj do prania, myślę, że powróci do poprzedniego kolorku... a jeśli nie to daj znać to będziemy dalej coś kombinować... powodzenia
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
oki, mam vanisha bo moja mama używa:P ale moczyć to w tym czy jak
i całą wlać?? Jutro tak zrobiem i napiszę co się stało oby się udało, dzięki
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Nio i wyprałam, właśnie siem suszy.. Coś to dało napewno bo woda jak by na to nie patrzeć czysta nie była
kurcze ale żółta jest nadal.. tzn ona nie zżółkła cała tylko na szfach na rękawach.. Dziwnie tak.. i nie wiem dlaczego.. Moja mama powiedziała, że kupi bo jest jakiś nowy vanish to spróbujemy tym ![]() Może pomoże hihih
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, wiem
napisze jak już będzie po experymencie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

Nie bardzo wiedziałam gdzie ten wątek umieścić.. Mam problemik: Rok temu kupiłam kurteczkę w Croppie, taką cieniutką na wiosne/lato.. iiii teraz gdy wyciągłam ją z szafy przestraszyłam się
zżółkła
ehh.. i dlatego mam pytanko, czy da się coś zrobić aby spowrotem była biała?? jak ją wybielic lub gdzie, u kogo?? szkoda mi ją wyrzucac, w końcu nie dlugo w niej pochodziłam no i wogóle bardzo ją lubie
Nie mam niestety fotki żeby wkleic.. nie wiem jak opisać materiał z którego jest zrobiona.. to jest tak jakby hmm.. taka ceratka śliska hihih a pod spodem podszyta siateczką.. taka cieniutka. Będę bardzo wdzięczna za pomoc 

i całą wlać??