|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
ukrył przede mną, że ma żonę i dzieci
Cześć, jestem załamana. Jakis czas temu poznalam faceta w ktorym zdazylam sie juz zakochac i naprawde myslalam ze bedzie z tego cos na powaznie. Ale to wszystko okazało się kłamstwem. Bo teraz wyszlo na jaw, że jest żonaty i ma trojke dzieci. Prawie spadlam z krzesla jak sie o tym dowiedzialam. Mogłabym tylko leżeć i płakać. Najgorsze jest to ze jak go jeszcze tak dobrze nie znalam, widziałam go raz z nią, a on mi potem powiedział, że to jego siostra, a ja mu uwierzylam. Jak mozna tak klamac? Kilka dni temu widziałam go ponownie z jego rodziną na zakupach a on udawal jak by mnie nie znal. To naprawde bolalo. Jak mam sobie z tym poradzic?
|
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: ukryl przede mna ze ma zone i dzieci
Powiedz to jego zonie ze mial romans 😬 musisz sie odkochac i nie robic glupot nastepnym zanim zanim kogos nie poznasz do konca.
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
A jakoś ci nie wierzę, autorko.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Troll czy nie troll znam Pana amanta z 3 dzieci " mam 3 synów z których jestem dumny" i zoną, który co i rusz opowiada o nowej " gupiej" kochanicy. Więc wierzę że niestety takie elementy istnieją
Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#6 |
|
lokalna gwiazda
|
Sama na takiego trafiłam. Do dziecka już nie zdążył się przyznać, bo po wieści o żonie dostał sążnistego kopa w dupę.
Polecam nie roztrząsać i zapomnieć. Nie rozpaczać po łajzie. |
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
Jezu co za dupek... Uciekaj i zerwij kontakt na zawsze. Masz szczęście, ze to się tak szybko wydało. Powinnaś mu jeszcze wysłać jakąś wiadomość o tym jakim jest paskudnym człowiekiem, albo spotkać się i mu to w żywe oczy wygarnąć. Czasami tak myślę, że lepiej by było powiedzieć tej żonie, żeby wiedziała z kim ma do czynienia. Biedna ty, biedna żona i biedne dzieci
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Trzeba bylo podejsc i odegrac scene zazdrosci, czemu Twoj facet szlaja sie z jakas inna. Nie przyznal sie - pokonalabys go jego wlasna bronia
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedzialabym zonie.
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
Na twoim miejscu skonfrontowala bym się wtedy z nim i jego żona. A potem go zostawiła oczywiście.
|
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
Ciekawy pomysł taka awantura w miejscu publicznym. Mina żony -bezcenna. A misiaczka tym bardziej. Ciekawe do kogo by rzucił wyswiechtaną kwestię "to nie jest tak jak myślisz, kochanie ".
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...