|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Jak zrobić żel bądź akryl
Może wie ktoś jak samemu przyrządzić żel lub akryl do paznokci???
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak zrobić żel bądź akryl
zobacz na allegro, sa podane ceny żeli do paznokci. W domu nie mozna zrobic akrylu. Szybko możesz przykleic sztuczne paznokcie z kiosku
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
Dzięki tylko mi chodzi o to by nie naklejać paznokci tylko zrobić je na sam żel... Już naklejałam tyle razy i mam strasznie zniszczone paznokcie...
Pozdróffka |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i tak jak chcesz mieć sam żel na paznokciach, to musisz je najpierw przygotować, odtłuścic, zszlifowac płytke mechanicznie lub płynem. Jesli tego nie zrobisz, żel ci odejdzie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
anastazjaa
Czy możesz rozwinąć swoją myśl : "to musisz je najpierw przygotować, odtłuścic, zszlifowac płytke mechanicznie lub płynem " Co to znaczy zszlifować lub płynem ? Co zeszlifować ? Co płynem? Przerażasz ![]() Skąd posiadasz taka wiedzę , jeżeli mogę zapytać ? |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dokłandnie zgadzam sie z mona szczena opadała mi coraz niżej i niżej! co ty piszesz!!
![]() ![]() ![]() MOna ty lepiej o tą wiedze nie pytaj bo aż się boje płytke sie matowi pilinikiem ( 180 lub blokiem) o jaki płyn Ci chodzi ?? Prosze, jeśli nie wiesz czegoś i nie masz o czymś zielnegi pijęcia nie doradzaj komuś!! i niby czemu w domu nie można akryli robić a żele akura można
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny kobita tu wyraznie pyta o przyrządzenie żelu lub akrylu do paznokci.Może któraś ma szczególowy przepis na choćby jeden z nich...hmmm niech pomyslę...te garażowej roboty ma chyba mój TŻ -jutro go zapytam -dziś już chrapie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja napisałam "zszlifowac płytke mechanicznie lub płynem" Nie będe z wami dyskutować. Obie wypowiedzi uwazam za obraźliwe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dalsza wypowiedź odnośnie przedłużania bądź utwardzania naturalnej płytki, primer nie matowi płytke matko ! on ją WYTRAWIA!a płytki się nie szlifuje tylko matowi lekko Poza tym zobacz swoją wypowiedź Wypowiedz Twoja i tak jak chcesz mieć sam żel na paznokciach, to musisz je najpierw przygotować, odtłuścić, zszlifowac płytke mechanicznie lub płynem. Jesli tego nie zrobisz, żel ci odejdzie Potem Mony Co to znaczy zszlifować lub płynem ? Co zeszlifować ? Co płynem? Przerażasz ![]() I znów twoja wypowiedź Anastazjo nie wiem co to znaczy "Co to znaczy zszlifować lub płynem ". Sama tak napisałas to nam wyjasnij. Albo ja się pogubiłam w Twoich wypowiedziach albo ty sama, jeśli ja proszę mnie poprawić. Nie wiem jak odebrałaś moją wypowiedź ja tylko wyraziłam swoje zdanie i prosiłam "skoro nie wiesz nie doradzaj!" Paula, naprawdę nakładanie żelu nie jest prostą sprawą ! ppza tym jesli przeszukasz wizaż i inne fora internetowe wszytko będziesz miała jak na tacy. ważne żebyś przy matowieniu płytki jej nie przepiłowała bo wtedy zniszczysz paznokcie i będzie bolało!żel nakładasz warstwami cienkimi( 3) kolejnych nie przemywasz przedostatnie przemywasz opracowujesz nabłyszczasz i znów przemywasz i koniec.!
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...47#post4650847 Edytowane przez rossarium Czas edycji: 2007-09-16 o 08:00 Powód: pozjadałam literki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Szybka odpowiedź - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196450
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.