Liposonix w La Perla - ocena zabiegu 3 mce po wykonaniu - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-07-13, 15:40   #1
LukaszRo
Przyczajenie

Thumbs down

Liposonix w La Perla - ocena zabiegu 3 mce po wykonaniu

Zabieg Liposonix wykonywalem na poczatku kwietnia, w klinice La Perla Hilton. Skusila mnie promocja 50%, tj. 950zł.
Obsługa, wywiad - ok, poprawnie. Miła rozmowa w trakcie, zadbanie o pacjenta.
Niestety na wstępnie okazało się, że te 950zł to za jedną strefę czyli jeden niewielki obszar brzucha. U mnie Pani naliczyła 6.
Dodatkowo boczki - te jednak zgodnie z rekomendacją (mam raczej małą/przeciętną ilośc tkanki tłuszczowej) zostawiliśmy by wykonać po ocenie efektów pierwszego zabiegu.

Minęły 3 miesiące od zabiegu.
Niestety z efektow zabiegu jestem niezadowolony - po prostu ich brak.
Przez 2 miesiace od zabiegu nie widzialem zadnych zmian (a cwicze 4-5 razy w tygodniu i mam odpowiednia diete).
Wtedy zdecydowalem sie na kriolipolize cooltech w (zeby nie zostac posadzonym o stronniczosc zachowam dla siebie), dodatkowo wlaczylem cardio codziennie rano i wieczorem.
Po 10 dniach efekty sa ( srednio 2cm, w jednym obszarze pomiaru obwodu w pasie bez zmian czyli jak 3 miesiace temu) i w mojej ocenie nie jest to zasluga uslugi Liposonix.
Uwazam, ze to jedynie zasluga Cardio i diety, a takze cwiczen silowych. Takze od 10 dni codziennie biezna/schody rano naczczo, a dodatkowo 5 razy w tygodniu trening silowy i cardio wieczorem.

Dodam, ze zglosilem sie by skorzystac z promocji (950zl), za namowa zaplacilem 3000zl. Takze stosunek jakosci do ceny oceniam bardzo nisko.
Niestety La Perla Hilton, podczas weryfikacji efektow zabiegu (czyli 3 miesiace po), rowniez nie potrafilo zaproponowac mi jakiegos rozwiazania poza dosprzedaza dodatkowych zabiegow mowiac, ze oczywiscie potrzeba bylo robic drenaz, o czy w momencie zabiegu Liposonix nie bylo mowy (Pani powiedziala ze wspomagajaco mozna ale u mnie przy takim poziomie tkanki to raczej nie ma sensu), a sam dopytywalem czy cos jeszcze wspomagajaco robic (nawet raz z wlasnej inicjatywy zrobilem Cosmosoft)... Takze tutaj La Perla rowniez oceniam bardzo nisko.

Lacznie zabieg, jak i La Perla Spa Hilton otrzymuja ode mnie 1/10 punktow.

Rekomendacja dla innych:
Lepiej zrobic Criolipolize Cooltech w sprawdzonym dobrym gabinecie (nie nie ta najtansza ktore chodza juz za 50zl...), dodatkowo ruch i dieta. A zaoszczedzone pieniadze przeznaczyc na inne przyjemnosci ;-) lub wplacic na cel charytatwyny, zapewniam ze efekt bedzie duzo duzo lepszy, szczegolnie dla Waszego samopoczucia.
LukaszRo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości