|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Firma czyli coś ręcznego...
A więc zacznę od tego, że z zajęć PP w moim liceum mamy za zadanie założyć przedsiębiorstwo. Po pierwsze brak nam jakiejś fajnej nazwy a po drugie głowimy się nad tym co możemy tak w miarę tanio sprzedawać uczniom.
Na pewno odpadają kartki okolicznościowe i ciasteczka czy też inne smakołyki (ach ten Sanepid...) ![]() Jak na razie wymyśliłyśmy zakładki do książek i cegiełki ze ściągawką z tyłu a z ładnym obrazkiem z przodu. Lecz to dopiero wstępne propozycje, bo musimy pomyśleć jak je zrobić żeby były solidne i w miarę niedrogie, może macie jakies propozycje co do sposobu ich wykonania i innych "produktów"? Proszę o ratunek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Firma czyli coś ręcznego...
np.:
- oscrapowane notesy (na bazie z najtańszych notesików) ![]() - to samo z zeszytami... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
CraftMod
|
Co do sposobów to proponuję pooglądać prace, zazwyczaj nie ma nic wysokoskomplikowanego, na baze naklejony ozdobny papier, i na to dodatki itp
Co do innych rzeczy to myślę, że w liceum mogłyby mieć wzięcie kolczyki czy coś w tym kierunku. Ale to już inny dział. Z papieru robi się przyjemnie i myślę, że sobie poradzisz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
hej hej
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Lily ofthe Valley -z tymi wazonami i serduszkami to niezły pomysł
![]() ![]() nirshya.dwbh - o kolczykach też myślałam ale wyjdą za drogie żeby je sprzedawać w szkole Yoanna21- nad zeszytami musimy z dziewczynami popracować ale pomysł niezły |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
daj znac jak sprzedaz poszla
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.