|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Dziewczyny! Pomocy !
W tamtym roku zdecydowalam sie na przedłużenie włosow metodą keratynową co 4-5 miesiecy jeździłam do Krk na korekte czyli ściągniecie i założenie od nowa. Moje włosy po trzeciej wizycie były juz na prawde długie byłam juz taka zadowolona na czwarte sciągniecie umówiłam sie już w mojej miejscowości. Poszłam do jedynego salonu w Rzeszowie w którym ściągają takie włosy za usługe zapłaciłam 250 zł. Pani która mi ściągała darła mnie za zgrzewy co mówiłam ze mnie strasznie boli czułam ze mi wyrywa z moimi włosami na sam koniec powiedziała że ściągneła mi to acetonem kosmetycznym. Kiedy przyszlam do domu załamałam sie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dziewczyny! Pomocy !
Ja farbowaniem zepsułam sobie włosy. Kupiłam ze 3 miesiace temu szampon Kmaxa i jakoś się nie poprawiło, a taki niby luksus z włoch. Słyszałam o rekonstrukcji joico i zastanawiam się czy nie zdecydować się na to, podobno daje spore efekty. Cena pewnie też jest efektowna, ale może warto spróbować. Może i w Twoim przypadku @olena966 się sprawdzi, ale na necie można znaleźć dużo opinii. Sporo ten temat oczytałam i w sumie większość daje same pozytywne komentarze. Robiła któraś z was tąrekonstrukcje albo słyszała coś o niej? Dajcie znac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.