|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Prezent dla teściowej :(
Cześć mam mega pilną prośbę o pomoc.
Jakiś czas spotykam się z facetem, zostałam zaproszona na urodziny jego mamy. Idę, ale.... Co jej kupić, kiedy absolutnie nie znam jej gustu do czegokolwiek. Help! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent dla teściowej :(
A może tak jakiś klasyk? Czyli wino, kwiaty czy też zestaw różnych kaw, herbat jeśli pije
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zestaw herbat to dobry pomysł
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Coś takiego, podobny. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez 201803111829 Czas edycji: 2017-11-16 o 17:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Moim zdaniem zegarek to zbyt osobisty prezent, można dobrze znać gust danej osoby a i tak dany zegarek może się nie spodobać. I później trzeba będzie nosić nawet jak się nie spodoba, bo lipa. Poza tym moim zdaniem to jest typ prezentu w bardziej zobowiazujacej relacji a nie w relacji typu "trochę zaczęłam się spotykać z facetem".
Stawiam na klasyk: kwiaty i jakiś zestaw z kawą czy herbatą. Nie dawalabym alkoholu bez wcześniejszego wywiadu w tym kierunku. Niektóre osoby mogą mieć negatywny stosunek do alkoholu lub po prostu są niepijace. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Faktycznie, zegarek chyba byłby nie do końca trafionym prezentem... Zwłaszcza, jeśli zależy nam bardziej na upominku a nie zakupie prezentu za kilkaset złotych (bo tylko taki zegarek jest sens podarować, żeby obdarowany nie czuł się urażony)... A może coś funkcjonalnego? Widziałam w sklepie xxx bardzo ładne koce. Na przykład model Coral. Wydaje się bardzo gruby, cieplutki. Idealny na jesienne czy zimowe wieczory, żeby się okryć na fotelu. Sama bym taki chętnie przygarnęła
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2018-06-16 o 17:03 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Serio to piszesz, czy na fali wątku o szmince z biedry? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
A nie ma możliwości dołożenia się do prezentu z facetem?
Jeśli nie ma, to może podpytaj go, co jego mama lubi, albo jakie są jej ulubione kwiaty. Ja w takiej sytuacji kupiłabym kwiaty i herbatę/kawę/praliny, zależnie od tego co jego mama preferuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.