|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy pasuje mi wianek? ;)
No właśnie- jak w tytule: czy pasuje mi wianek?
Sprawa nie jest pilna, tylko tak stopniowo próbuję zarysować całość Byłabym bardzo wdzięczna za wszelkie przemyślenia i świeże spojrzenie z zewnątrz |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czy pasuje mi wianek? ;)
Witaj,
a mozesz wkleic swoje zdjecie i wzór sukienki? |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Królik - j a Cię widzę tylko w wianku
![]() Moim zdaniem pasuje (zakładam, że do sukienki też) Zresztą zobacz na avatarku swoim własnym jak Ci ładnie wśród roślinek
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Ela
nie mogę wklejać obrazków. Nie wiem, co jest- niby się ładuje i ładuje, a potem wyskakuje info: "nie można znaleźć serwera" Tylko jeśli chodzi o fotki, to z tych, gdzie widać cokolwiek i żeby było aktualnie, to mam tylko takie, jak w avatarku- tylko większe, oczywiście Nie wiem, czy warto je wklejać? Sukienkę spróbuję na pewno. Króliczku Wodny Aha, tło Tylko już "mix i mazy" mam w głowie |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Oczywiście, że będzie pasować
tylko zapodaj nam suknię bo jeszcze wyjdzie jakieś 'kopytko' |
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Króliczku
KNC tylko w wianku ![]() ojj kiedy będzie wiwat królicza para oczywiście zdjęcia będą-jak mniemam ![]() Pozdr. |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Hihi
No to zapodaję- kopytka zdecydowanie lepiej zostawić jelonkom Dziewczyny, takie oto rzeczy chodzą mi po głowie (jest jeszcze jedna wersja, ale fotki nie posiadam, bo ją wymyśliłam - to taka dziewczynkowata sukienka z marszczoną górą i małymi bufkami, dół zwiewny, ale niezbyt obfity- coś jak bluzeczka Janosz albo Liv Tyler) Obym była dzięki Wam mądrzejsza KL (jak będzie obrączkowanie, to i zdjęcia )
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
No i jeszcze Liv, bo ostre limity na załączniki...
|
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
obejrzałam wzory sukni które wkleiłaś i sądzę ze wianek, stroiczek wypadnie przy nich korzystniej niż welon. Delikatne, zwiewne.... welon przytłoczy cały image
a taki gorsecik jak wkleiłas wisi w pracowni sukien u mojej krawcowej.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Eluś, dziękuję
TŻ coś tam wspominał o welonie, ale coś mi mówi, że będzie tylko jako rekwizyt, do zdjęć, nie na mojej głowie
|
|
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
ja tez sie cały czas nad nim zastanawiam... ale poczekam jak juz suknia bedzie gotowa. Jak juz, to pojde w nim tylko do kosciola. Moja sukienka bedzie z tafty to ten ewentualny welon moze ujdzie, ale Tobie szczerze odradzam, jak delikatna suknie to niech bedzie delikatnie na głowie.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Lazy - teraz już wiem na pewno
Tylko wianek ![]() |
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Pasuje , pasuje jak najbardziej
![]() nie dawno buszując po stronie Liv Tylor natknęłam się na kilka sukienek z LOTR, gdybym cofnęła czas uszyła bym sobie coś w tym stylu w bieli ![]() a na łeb takie cudo, ciekawe kto by mi to wykonał, może Któraś z Wizażanek na "zrób to sama"? ![]() |
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
dalsze zdjęcia
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Wooow... : http://www.dalerae.com/OOAK/ARWENhomage.htm (lalkom robią, może kobitkom też? )
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
one to mają dobrze, mało materiału i kieca gotowa ![]() Lazy, podaj mi Swój adres domowy przez PW lub @, wyslę Ci coś z Ostrowa- 2 włoskie katalogi ślubne [ z tego co pamiętam jest tam kilka fajnych kiecek ] |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
Nef, Ty po prostu szczerozłotoserduchowa dziewczyna jesteś!
Zaraz do Ciebie skrobnę! Dziękuję! |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze mowiac widze Cie tylko w wianku
masz taka romantyczna urode Bedzie pasowal Ci bardzo ![]() Ps. Ja tez mialam wianek na swoim slubie
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
ja też uważam że, wianek jest jak najbardziej dla Ciebie. Pięknie będziesz wyglądać tak zwiewnie i tajemniczo a zarazem dziewczeco jak elf lub jakaś zwiewna nimfa
pozdrawiam Nadja
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Elfiku, dziękuję
Parę znajomych chciało mieć wianek, ale najczęściej kończyło się na welonie albo diademie- już myślałam, że mi odbija z tym wiankiem i trochę łobuziakowato |
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadja uuuch
Tak sugestywnie to opisałaś, że teraz od wianka "dzikie konie" mnie nie odciągną hihi Bardzo dziękuję BTW, w jakimś wątku zaczepiłam Cię i pytałam, czy Twój nick ma coś wspólnego z Mrs. Bucket
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Nie nie ma nic wspólnego, kiedyś dawno temi miałam nick Hiacynta (tylko kilka postów) niestety utraciłam hasło i nie odzyskałam go bo ktoś mi się do skrzynki włamał
![]() No i zmieniłam na Nadje nawet dość sporo postów miałam ;D hihihi. Ale teraz gdy pojawiło się nowe forum miałam na początku wypisane nick TakaJaa i bardzo mi to nie odpowiadało wiec zmienilam znów na Hiacynte.A Hiacynta to dlatego że bardzo lubię zapach hiacyntów i same hiacynty też pozdrawiam
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
hihi no to już wszystko jasne Nadja, też lubię hiacynty- w tym roku na wiosnę miałam obstawione nimi biurko |
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chcialam miec slub inny niz wszytkie i stroj takze wianek przygotowala mi tesciowa a spodnice i bluzke wygrzebalam w jej szafie z czasow gdy ona byla 17 latka i pozyczylam na slub,swoje mialam tylko buty ![]() wianki sa super romantyczne bedziesz wygladac niepowtarzalnie
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Lazy, zdjecie wersja.1 ktore zalaczylas jest B O S K I E!
Nie wiem jak wygladasz, ale jesli jestes niezbyt duza kobietka to efekt bedzie piorunujacy. Ta kobietka wyglada jak z innej bajki. Brak mi slow, bo calosc jest sliczna.A co do wianka - to bardzo oryginlny pomysl Czekam niecierpliwie na zdjecia
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
Elfik, chyba fajną masz teściową
|
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
Gypsy
dziękuję za tak miło wyrażony entuzjazm |
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Lazy,
katalogi wyslę w piatek- lasencjak która je ma wyjechała do Wawy... wróci w czwartek, w piatek będę się z nią widzieć, przepraszam za zwłokę jesli chodzi o wianek- widziałam dziś zdjęcia ślubne, dziewczyna miała sliczny wianuszek z konwali ![]() aaaa, foty kiecy jeszcze nie mam, malarze latali po mieszkaniu i troszkę głupio było mi paradować w niej, ale w pon. wyślę na @ ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.

Byłabym bardzo wdzięczna za wszelkie przemyślenia i świeże spojrzenie z zewnątrz 

nie mogę wklejać obrazków. Nie wiem, co jest- niby się ładuje i ładuje, a potem wyskakuje info: "nie można znaleźć serwera"
Sukienkę spróbuję na pewno.