| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-02-05, 22:01 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | znamię płaskie

Panie Doktorze, bardzo proszę o pomoc.U mojej 15 letniej córki lekarz dermatolog rozpoznał znamię plaskie .Córka bardzo sie krępuje , bo całe ramię od pachy po lokieć wygląda jakby było brudne.Poza tym nie ma żadnych dolegliwości.Co z tym zrobić?Jak jej pomóc?Lekarz potraktował to trochę lekko, a ja się boję,żeby z tego coś się nie "wyhodowało".MZ.

| 
|     |   | 
|  2006-02-26, 20:57 | #2 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2004-06 
				 | 

Dot.: znamię płaskie

Konieczna jest okresowa kontrola znamienia, np. 1x na 6 miesięcy - onkolog lub dermatolog. Zabieg wykonywany jest ze wzgledów profilaktycznych lub estetycznych., Kwalifikacja do zabiegu odbywa sie podczas konsultacji. Zabieg mozna wykonać w ramach NFZ. | 
|     |   | 
|  2006-04-11, 17:01 | #3 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

Gdzie w Kujawsko Pomorskim mogę wykonac taki zabieg, nie ukrywam, że znamię jest rozległe.

| 
|     |   | 
|  2006-06-10, 12:43 | #4 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

ja też prosze o odpowiedź na pytanie zadane przez "ziola@buziaczek.pl".  ..i czy można wykonać zabieg ze zględów estetycznych z NFZ ?? bardzo prosze o odp. pozdrawiam zapomnialem dodać, ze byłem u prywatnego dermatologa i usunięcie tego znamienia laserowo wycenił mi na ok 5tys zł   | 
|     |   | 
|  2006-06-25, 21:21 | #5 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2004-06 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.