|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Testy owulacyjne Clearblue - używał ktoś?
Jak w tytule. Z tym, że nie chodzi mi o zasadę działania, bo tyle mniej więcej wiem. Planuję zakup, ale nie bardzo rozumiem, jakimi zasadami rządzi się sprzedaż tego produktu. Byłam święcie przekonana, że ten test elektroniczny to urządzenie, które kupuje się na dłuższy czas, w opakowaniu jest 10 albo 20 pasków testowych, po tym, jak się je zużyje to można kupić zapasowe, ale się mocno pomyliłam. Jak to jest, po zużyciu całego zapasu trzeba kupować cały ten zestaw? Totalny bezsens... poza tym na Ebay-u znalazłam czytniki za śmieszne grosze a paski testowe, jeśli już były oddzielne, to drogie, choć powinno być chyba na odwrót? O tym, że to rozdzielone przez poprzednie użytkowniczki komplety, nawet nie wspominam... bo nigdzie oficjalnie nie można nabyć oddzielnie czytnika lub pasków. Czy któraś z Wizażanek jest zorientowana i może mnie oświecić? Będę bardzo wdzięczna
![]()
"Póki mi starczy sił, będe marzyć i będe żyć, czasu jest coraz mniej, więc wykorzystać chcę każdy dzień..." Edytowane przez marta901 Czas edycji: 2018-02-23 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Testy owulacyjne Clearblue - używał ktoś?
Nie stowałam nigdy Clearblue , ale mega mogę polecić tester Afrodyta <ze sliny> Jest wilelokrotnego uzytku, więc nie trzeba co chwilę zmieniac pasków ;-) Tutaj więcej info o nim- > www. naturalna-plodnosc.pl/index.php/ciaza/afrodyta-test-owulacyjny-ze-sliny-wielokrotnego-uzytku/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Testy owulacyjne Clearblue - używał ktoś?
Bardzo dziękuję za podpowiedź
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.