|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Pierwszy raz i środki antykoncepcyjne
Witam wszystkich
![]() Mam 17 lat, mój chłopak 18 i razem zdecydowaliśmy, że jesteśmy gotowi aby razem współżyć - zdajemy sobie sprawę z konsekwencji które mogą z tego powstać, ale nie zniechęca nas to bo czujemy się wystarczająco odpowiedzialni ![]() Jednak chciałabym, aby nasz pierwszy raz odbył się bez "wpadki" i bez żadnego stresu z nią związanego, bólu raczej się nie obawiam, jednak po prostu chcemy odbyć bezpieczny stosunek. A więc oczywiście prezerwatywy - tutaj liczę na pomoc w doborze jakie będą bezpieczne i najodpowiedniejsze, oraz mam pytanie czy prezerwatywy z środkiem plemnikobójczym to faktycznie jakieś minimalne zmniejszenie szans na ciążę? Oraz druga sprawa - tabletki koncepcyjne. Mam bardzo chłodne stosunki z rodzicami, poza tym kieruję się zasadą że to moje życie i moje ciało, ale wiem, żeby nie robić niczego lekkomyślnie i pomyśleć o konsekwencjach - ale kocham mojego chłopaka z wzajemnością i troską o siebie ![]() ![]() Nie chcę żeby to zabrzmiało desperacko, ale po prostu jeśli już decydować się na seks w moim wieku i z moimi ambicjami chce mieć jak największą pewność i bezpieczeństwo, co właściwie nigdy nie jest w stu procentach pewne, ale jednak ogromnie dużo zmienia ![]() Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi bardziej doświadczonym czy starszym koleżankom, miłego wieczoru! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
zuy mod
|
Dot.: Pierwszy raz i środki antykoncepcyjne
Hej
Zapraszam do wątku zbiorczego https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=685198
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.