|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nie podobam się żadnemu chłopakowi
Hej wszystkim mam 16 lat i tak jak w tytule mój problem polega na braku zainteresowania płci przeciwnej. Nie mam ani jednego adoratora. Gdzie wokół moich koleżanek już się ktoś kręci, słyszą że się podobają komuś tam . Na początku na myśli przychodzi, że mam zerowe powodzenia dlatego że jestem zaniedbana. Nic z tych rzeczy dbam o siebie i to dużo. Maluje się, staram się zawsze bardzo ładnie ubierać. Raczej to też nie przez moją wagę ponieważ jestem szczupła ważę 47 kg co na wzrost 163 daje nawet lekką niedowagę. Z charakteru jestem normalna taka ja większość dziewczyn, staram się być sympatyczna i ogólnie nie mam problemów z nawiązywaniem kontaktów bo umiem się odezwać coś opowiedzieć. Kiedyś myślałam że nikt się mną nie interesuje bo nie jestem zbyt ładna. Chciałam znać obiektywną opinię więc wysłałam zdjęcie 6 chłopakom z internetu. Co mnie bardzo zdziwiło to to że pisali że jestem ładna, niektórzy że bardzo ładna, naprawdę śliczna. Jeden tylko stwierdził że jestem nawet ładna ale mogłam mu się po prostu jakoś super nie spodobać. Każdy ma inny gust jednak żaden chłopak nie napisał że jestem szkaradna. A im zawsze pisałam przed wysłaniem zdjęcia że mają być ze mną bardzo obiektywni, że chce znać czystą prawdę i mają pisać bardzo szczerze. Byli to chłopacy albo w moim wieku albo o dwa lata starsi. Więc to chyba nie jest wina mojego wyglądu ten kompletny brak zainteresowania. Sama nie wiem czemu tak jest. No chyba że jestem tak fotogeniczna że na zdjęciu wyglądam zupełnie inaczej niż w realu. Hmm podobno wyglądamy tak jak na zdjęciach ale jednak boje się że jednak jestem tylko fotogeniczna a w realu bardzo przeciętna. Tylko że było to zdjęcie robione aparatem nie było tam żadnego fotoszopa czy jest możliwe że aż tak bardzo bym się różniła?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nie podobam się żadnemu chłopakowi
Przede wszystkim, jesteś dzieckiem. Jedna koleżanka się podoba chłopakom, druga nie. W tym wieku to żaden wyznacznik.
I nie rozsyłaj obcym facetom fotek w necie, bo to może się źle skończyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Jednak może to być dołujące jak widzę , że nikomu się nie podobam. Wysyłałam im zdjęcia na takim portalu jak "snap"a tam zdjęcia się usuwają jeśli się ich nie zapiszę na chacie. Poza tym już nie mam zamiaru wysyłać nikomu moich zdjęć, bo sama teraz przyznaję, że to było głupie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie szukaj potwierdzenia wartosci w oczach innych. Wiem ze to trudne w Twoim wieku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ludzie mają setki swoich fotek dostępnych publicznie do pobrania na fb i jest ok, a że ona wysłała komuś prywatnie to już źle? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
mOLDerator
|
Cytat:
Może to wynika po prostu z Twojej niskiej samooceny, skoro twierdzisz, że prawie 100% chłopaków stwierdziło, że jesteś ładna. Trzeba uwierzyć w siebie, wiem, że to trudne przy niskiej samoocenie, ale warto próbować. Wszystko siedzi w głowie, więc jak będziesz cały czas myślała, że jesteś brzydka to tak to sobie wbijesz w głowę, że nawet jak wszyscy powiedzą dookoła, że jest inaczej to Ty i tak w to nie uwierzysz i koło się zamyka. Głowa do góry, jesteś jeszcze b.młoda, jeszcze spotkasz tego, któremu się spodobasz i będzie chciał z Tobą być. No chyba, że to kwestia charakteru, ale piszesz, że jesteś sympatyczna, więc z opisu nie powinno być problemu. Powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Różne świry czają się po drugiej stronie monitora. Edytowane przez edan84 Czas edycji: 2018-11-07 o 11:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
Zawierając kontakt z jakimś randomowym typem trzeba się liczyć, że to może być świr. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, świata nie znacie?
Pewnie, że to może się źle skończyć, bo dziewczyna jest młoda, ma niską samoocenę, wyraźnie potrzebuje akceptacji a psychopaci są inteligentni i potrafią to wykorzystać i ją zmanipulować. W internecie trzeba być troszeczkę bardziej ostrożnym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A czym to się różni od sytuacji kiedy mamy publiczny profil fb ze zdjęciami i każdy może nas wyszukać i prześladować? Nie sądzę, aby dla kogoś poszukującego ofiary do stalkowania miało jakiekolwiek znaczenie, że wcześniej ta osoba sama nawiązała kontakt.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Zaczynając z takim świrem rozmowę i mając jakiś problem z akceptacją samej siebie sama się pchasz w łapy takiego świra. Taka to różnica.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bliski znajomy też się może okazać świrem. Za większość gwałtów odpowiadają bliscy, nie obce świry z Internetu. Mnie facet namierzył po nicku w grze online, a nawet mu imienia nie podałam. Takie mamy czasy, że jak ktoś bardzo chce Cię znaleźć, to znajdzie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Poznajesz dużo ludzi czy obracasz się w zamkniętym środowisku?Interesujesz się innymi ludźmi, tym co mają do powiedzenia, czy tylko tym, co sądzą o Twojej urodzie? ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
![]() I nie tyczy się to tylko internetu. Autorko, zakompleksienie to lep na świrów. Nawet jeśli nie masz wysokiej samooceny, nie uzewnętrzniaj tego przed randomowymi typami, bo zmanipulowanie 16-latki poszukującej akceptacji to nic trudnego. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Pewnie, nie ma sensu wmawiać sobie w tym wieku, że nikt mnie nie chce. Jesteś młoda, dojrzewasz, jeszcze dużo się w Twoim życiu wydarzy. Popracuj nad samooceną, pewnością siebie, myśl o przyszłości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Nie przejmuj się, masz dopiero 16 lat! Mną też się nikt nie interesował w tym wieku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Proszę poszukaj w sieci więcej informacji na temat snap chatów i innych tego typu "bezpiecznych" wynalazków. Jako zainteresowany branżą sugeruję, żeby nie pokładać zbyt dużej wiary w hasła reklamowe dotyczące anonimowości. Później takie zdjęcia są dostępne w darknecie. Tam można kupić wszystko. Generalnie rozsądnie jest wychodzić z założenia, by nie wrzucać do sieci materiałów, których nie pokazałabyś swojej mamie. Strzeżonego 'panbuk' strzeże. A odpowiadając na Twoje rozterki: to bardzo trudne znosić przechwałki koleżanek samej nie będąc w centrum zainteresowania. Masz prawo być rozgoryczona i targana wątpliwościami. To normalne, że doświadczasz fali ciężkich uczuć, masz potrzebę bycia docenioną, podobania się innym. Zazdrość nie jest tutaj nie na miejscu, to zupełnie zrozumiałe. Na pocieszenie dodam, że często osoby, które nie są aż tak popularne wchodzą w związki bardziej wartościowe i trwalsze niż dramy szkolnych gwiazdeczek. Podsumowując: każda potwora spotka swego amatora. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
No to by znalazł jej fb i co z tego? Zabiłby ją przez ekran? Myślę, że to już przesada. Wysyłała NORMALNE zdjęcia, nie nagie czy uj wie jakie.
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Niby nie wysłała, ale skąd wiesz, że nie wysłałaby, jak zacząłby ją szantażować itd.? Wiem, że nie ma co gdybać, ale w tym wieku robi się różne, głupie rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
BAN stały
|
Cytat:
Stąd się może dowiedzieć gdzie pracuje, uczy się, żyje, gdzie chodzi, co lubi robić, itd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.