dr Artur Zawisz opinie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-04-25, 17:00   #1
alaalaalaala
Raczkowanie

dr Artur Zawisz opinie

Witam, planuję korektę nosa i proszę o opinię nt. dr Artura Zawisz z Krakowa. Wybór lekarza to ważna decyzja i mam nadzieję, że Wasze komentarze pomogą wszystkim niezdecydowanym. Dziękuję i pozdrawiam
alaalaalaala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-25, 17:42   #2
EmilyO
Zadomowienie

Dot.: dr Artur Zawisz opinie

Własnie byłam u niego dziś na wizycie Ale z inną sprawą, a nosek i ja i moja siostra miałyśmy robione u niego 5 lat temu z caaaałym sercem polecam i jego i w ogóle panią pielęgniarkę jak i całą klinikę
EmilyO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-25, 19:17   #3
alaalaalaala
Raczkowanie

A czy mogę Cię prosić o zdjęcie noska i więcej informacji nt. dr, kliniki i operacji? Niewiele widziałam prac dr.
Stary 2014-04-25, 19:26   #4
EmilyO
Zadomowienie

Nie mogę znaleźć właśnie żadnego zdjęcia "przed" ale widziałam dziś na wizycie, że doktorek ma to mogę go poprosić żeby mi mailem przesłał
Stary 2014-04-25, 19:46   #5
alaalaalaala
Raczkowanie

Wysłałam maila do niego 2 albo 3 dni temu, bo chociaż jestem przed konsultacją to mam kilka pytań, niestety na odpowiedź chyba długo trzeba czekać.
Stary 2014-04-25, 20:30   #6
EmilyO
Zadomowienie

Ja też wysłałąm do niego maila już po konsultacji bo kilka rzeczy na spokojnie przemyślałam i też nie mam odpowiedzi, może trzeba zadzwonić na recepcje i poprosić by mu przekazano by sprawdził pocztę, no albo uzbroić się w cierpliwość jak chcesz to możesz mi podesłać te pytania, co będę wiedziała to Ci powiem
Stary 2014-04-25, 21:37   #7
alaalaalaala
Raczkowanie

A możesz opisać swoje wrażenia po operacji? Na pewno wielu niezdecydowanym to pomoże w podjęciu decyzji i wyborze lekarza ( jaki jest dr?). Opinie co do pracy dr są różne, ale więcej znalazłam pozytywnych. Niemniej jednak ciągle pokutuje opinia, że w Krakowie nie ma dobrych chirurgów.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-25, 22:33   #8
EmilyO
Zadomowienie

Ja byłam i jestem bardzo zadowolona, z resztą jak siostra, na tyle, że 21 maja mam kolejny zabieg u tego Dr i ze spokojnym sercem oddaje w jego ręce ponownie moje "kompleksy". Z noskiem się nic nie dzieję, choć nie raz dostałam w niego dość mocno Nic się nie zapada, nie boli, owszem zmienił się pod wpływem czasu ale to moim zdaniem kwestia tylko tej pierwszej opuchlizny, no i że się skóra po prostu ładnie na nim dopasowała. Nic się nie zmieniło, nic nie urósł, nie wyskoczył żaden garb. Poznałam po tej operacji wielu ludzi a przede wszystkim męża, i niektórzy do tej pory nie wiedzą, że było coś przy nim majstrowane, jest proporcjonalny i pasuje do mnie Jest mój i mam wrażenie że od urodzenia taki był :P
Stary 2014-04-26, 15:37   #9
alaalaalaala
Raczkowanie

Emily, na jaki adres pisałaś do dr? Ja nie dostałam odpowiedzi od środy
Stary 2014-04-26, 15:39   #10
EmilyO
Zadomowienie

artzawisz@wp.pl

Mi pan dr odpisał wczoraj ale wiadomość dotyczyła wcześniejszego terminu i dlatego pewnie szybko dostałam odpowiedz )

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-04-26, 17:32   #11
alaalaalaala
Raczkowanie

Dzięki, na ten właśnie pisałam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-26, 23:51   #12
EmilyO
Zadomowienie

Musisz pewnie poczekać na odpowiedź A kiedy konsultacja?
Stary 2014-04-27, 09:55   #13
alaalaalaala
Raczkowanie

Konsultację mam 25 czerwca, a umawiałam się na początku kwietnia. Nie wiem dlaczego tak długo się czeka na konsultację, skoro na op od 1 do 1,5 miesiąca. Pani na rejestracji powiedziała, że dlatego bo tyle mają pacjentów.

Edytowane przez alaalaalaala
Czas edycji: 2014-04-27 o 09:56
Stary 2014-04-27, 14:11   #14
EmilyO
Zadomowienie

Ja będąc na konsultacji usłyszałam ze 1 sierpnia jest termin najbliższy na konsultacje... Wiesz operacje pewnie są kilka dni w tyg a konsultacji pewnie ze dwa.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-05-03, 12:39   #15
niunia18700
Przyczajenie

Cześć dziewczyny, mnie również interesuję dr Zawisz, a najbardziej orientacyjne ceny za korektę noska???
niunia18700 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-04, 09:48   #16
alaalaalaala
Raczkowanie

Cena od 8.000 zł, sprawdź na stronie kliniki tam są podane
Stary 2014-05-05, 12:10   #17
EmilyO
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niunia18700 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, mnie również interesuję dr Zawisz, a najbardziej orientacyjne ceny za korektę noska???
Ja płaciłam te 5-6 lat temu ok/ 6tys złotych No ale u wszystkich ceny sporo się podniosly
Stary 2014-06-02, 12:36   #18
Lola2014
Przyczajenie

witam, tez zastanawiam sie na operacja u niego ? czybylas juz na wizycie ? moglabym tez prosic o zdjecia z korekty.
Lola2014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-10, 15:24   #19
aryjczyk00
Raczkowanie

Witam, czy ktoś w najbliższym czasie ma umówioną wizytę u dr Artura Zawiszy, i będzie zmieniał termin jeśli tak to proszę o kontakt.
aryjczyk00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-11-12, 16:54   #20
kasiulant
Przyczajenie

Witam, ja tez jestem zainteresowana wizytą u Pana doktora,planuje w poniedziałek dzwonić i chcę się umówić na na konsultację. Mam nadzieję że uda mi się jeszcze w grudniu wolny termin.
kasiulant jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-14, 10:55   #21
aryjczyk00
Raczkowanie

ja mam termin pod koniec stycznia... masakra muszę jakoś przetrwać, co tydzień dzwonię i mam nadzieję że zwolni się jakiś termin wcześniej, daj znać na kiedy masz termin
Stary 2016-11-16, 10:02   #22
kasiulant
Przyczajenie

Ja mam termin na 3 stycznia także nie mogę się doczekać tej wizyty, gdyż od tego zależy czy wgl podejmę się zabiegu. Marzy mi się operacja od X lat ale licze na profesjonalne podejście Pana doktora, że nie będzie chciał za wszelką cenę namowic , byle by tylko za przeproszeniem zarobić, tylko podejdzie realnie do sprawy i doradzi czy mam robić kichawe czy zostawic jak jest hehe. A Ty masz bardzo duzą wadę że tak z niecierpliwością czekasz czy się zwolni miejsce u dr? pozdr
Stary 2016-11-16, 11:07   #23
aryjczyk00
Raczkowanie

nie, tylko też z 10 lat temu o tym myślałem, ale za młody byłem, a później zapomniałem o tym......a teraz wiek mi na to pozwala, mam $, i dużo wolnego czasu, więc czas zrobić coś dla siebie i cieszyć się życiem
edytuję bo jednak wizytę będę miał już w tym tygodniu jednocześnie szczęśliwy i przerażony
pozdr

Edytowane przez aryjczyk00
Czas edycji: 2016-11-16 o 18:38

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-11-17, 09:14   #24
kasiulant
Przyczajenie

o cholerka juz w tym tygodniu? ale Ci fajniee w takim razie czekam na dokładne zdanie relacji
Stary 2016-11-18, 15:27   #25
aryjczyk00
Raczkowanie

Dokładne relację, opowiedziałem doktorowi jaki mam "problem", następnie usłyszałem co jest w stanie zrobić i jak będzie wyglądać operacja. Wszystkiego nie da się zrobić bo można by uszkodzić zatoki itp, dr raczej daję pacjentowi wybór a nawet powiedział bym wiarę, w pewnym momencie uznałem, że ta operacja mi jest nie potrzebna lecz koniec końców chodzi mi o zdrowie nie estetykę chodź mam nadzieję że na tym polu też będzie ok. Za miesiąc mam termin.

A tak po za tym, była tam dziewczyna też w sprawię operacji hmmmm wyglądała jak milion dolarów, więc pomyślałem że nawet gwiazdy mają problemy, chodź u niej to nawet makijażu nie trzeba poprawiać
Stary 2016-11-19, 20:14   #26
kasiulant
Przyczajenie

Dzięki za zdanie relacji brzmi ciekawie...teraz tym bardziej się zastanawiam czy u mnie wgl dojdzie do operacji. Zdziwilo mnie troszkę ze zastanawiales sie nad zrezygnowaniem z zabiegu, jednak to jest to- jak myslisz o operacji dłuższy okres czasu to ciężko zmienić zdanie tym bardziej jak cel jest tak blisko. Gratki za odwagę, i licze na kontakt po operacji u mnie sprawa jest taka że im blizej konsultacji, znajomi widza ze podeszlam powazniej do sprawy, a nie mowie tylko o tym ze kiedys zrobie, niestety dosłownie wszyscy mi odradzają , mowią zebym nie robiła bo bede zalowac. Fakt- nie mam duzej wady, wiec boje sie podjac ryzyko ze nos sie poprostu nie uda i wtedy wszyscy "a nie mowiłem!".
Eh... ale tak jak wspomniałeś, nawet pozronie piękni ludzie maja komplesy i cos z tym robia, wiec ja tez brne poki co twardo i nie zmieniam jeszcze zdania
A takie male pytanko, koszt twojej wady? wiem ze przedzial jest miedzy 8-10, aczkolwiek mnie to interesuje pozdr
Stary 2016-11-19, 22:36   #27
aryjczyk00
Raczkowanie

tak naprawdę dopiero po rozmowie z dr można cokolwiek planować, więc wyluzuj i czekaj na wizytę. A ta dziewczyna naprawdę była w skali 10/10 + miała coś w sobie:P. Koszt 10tys
U mnie nikt nie wie, że się wybieram na operacie, nawet nie pytałem nikogo o zdanie. Dam znać co i jak.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-11-20, 13:00   #28
kasiulant
Przyczajenie

hm... kto wie jakie znajomości i przygody przyniesie Ci wizyta w klinice. Może piękna nieznajoma jeszcze się pojawi i nie tylko będziesz miał nowy nosek ale i nowe znajomości heh .
Wiem wiem...postaram się dać na luz, ale my kobiety mamy bardziej emocjonalne podejście do życia :P
No nic, odezwę sie w styczniu po konsultacji i dam znać wszem i obec, jaką decyzję podjęłam. Kiedyś zaplanowałam ,że przed 30-stką zrobię nosek, mam jeszcze 2 lata pozd
Stary 2016-11-21, 21:28   #29
monfe
Przyczajenie

Hej ja mam termin konsultacji w ten piątek. Operacja nosa jest to moje marzenie ale boję się, że strach weźmie górę i ucieknę z płaczem
ja mam obawy typu: a co jak będę brzydsza, jak nie odzyskam węchu, jak nie obudzę się z narkozy ;P boję się, że podejmę złą decyzję na całe życie nie wiem czy uda mi się wytrzymać te parę dni po operacji w gipsie w nerwicy czy jest ładniejszy czy brzydszy
Opinie w internecie o Panu Doktorze są same dobre, ale wiecie jak jest... umysł podsuwa najgorsze scenariusze.
Najchętniej chciałabym, żeby było już po!
monfe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-21, 21:55   #30
kennedy
Zakorzenienie

brzydsza nie bedziesz na pewno

Robilam nos u doktora ponad rok temu i jestem b zadowolona.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości