|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
dr Artur Zawisz opinie
Witam, planuję korektę nosa i proszę o opinię nt. dr Artura Zawisz z Krakowa. Wybór lekarza to ważna decyzja i mam nadzieję, że Wasze komentarze pomogą wszystkim niezdecydowanym. Dziękuję i pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: dr Artur Zawisz opinie
Własnie byłam u niego dziś na wizycie
Ale z inną sprawą, a nosek i ja i moja siostra miałyśmy robione u niego 5 lat temu z caaaałym sercem polecam i jego i w ogóle panią pielęgniarkę jak i całą klinikę
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
A czy mogę Cię prosić o zdjęcie noska i więcej informacji nt. dr, kliniki i operacji? Niewiele widziałam prac dr.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Nie mogę znaleźć właśnie żadnego zdjęcia "przed" ale widziałam dziś na wizycie, że doktorek ma to mogę go poprosić żeby mi mailem przesłał
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Wysłałam maila do niego 2 albo 3 dni temu, bo chociaż jestem przed konsultacją to mam kilka pytań, niestety na odpowiedź chyba długo trzeba czekać.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Ja też wysłałąm do niego maila już po konsultacji bo kilka rzeczy na spokojnie przemyślałam i też nie mam odpowiedzi, może trzeba zadzwonić na recepcje i poprosić by mu przekazano by sprawdził pocztę, no albo uzbroić się w cierpliwość
jak chcesz to możesz mi podesłać te pytania, co będę wiedziała to Ci powiem
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
A możesz opisać swoje wrażenia po operacji? Na pewno wielu niezdecydowanym to pomoże w podjęciu decyzji i wyborze lekarza ( jaki jest dr?). Opinie co do pracy dr są różne, ale więcej znalazłam pozytywnych. Niemniej jednak ciągle pokutuje opinia, że w Krakowie nie ma dobrych chirurgów.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Ja byłam i jestem bardzo zadowolona, z resztą jak siostra, na tyle, że 21 maja mam kolejny zabieg u tego Dr i ze spokojnym sercem oddaje w jego ręce ponownie moje "kompleksy". Z noskiem się nic nie dzieję, choć nie raz dostałam w niego dość mocno
Nic się nie zapada, nie boli, owszem zmienił się pod wpływem czasu ale to moim zdaniem kwestia tylko tej pierwszej opuchlizny, no i że się skóra po prostu ładnie na nim dopasowała. Nic się nie zmieniło, nic nie urósł, nie wyskoczył żaden garb. Poznałam po tej operacji wielu ludzi a przede wszystkim męża, i niektórzy do tej pory nie wiedzą, że było coś przy nim majstrowane, jest proporcjonalny i pasuje do mnie Jest mój i mam wrażenie że od urodzenia taki był :P
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Emily, na jaki adres pisałaś do dr? Ja nie dostałam odpowiedzi od środy
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
artzawisz@wp.pl
Mi pan dr odpisał wczoraj ale wiadomość dotyczyła wcześniejszego terminu i dlatego pewnie szybko dostałam odpowiedz )Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki, na ten właśnie pisałam
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Musisz pewnie poczekać na odpowiedź
A kiedy konsultacja?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Konsultację mam 25 czerwca, a umawiałam się na początku kwietnia. Nie wiem dlaczego tak długo się czeka na konsultację, skoro na op od 1 do 1,5 miesiąca. Pani na rejestracji powiedziała, że dlatego bo tyle mają pacjentów.
Edytowane przez alaalaalaala Czas edycji: 2014-04-27 o 09:56 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Ja będąc na konsultacji usłyszałam ze 1 sierpnia jest termin najbliższy na konsultacje... Wiesz operacje pewnie są kilka dni w tyg a konsultacji pewnie ze dwa.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, mnie również interesuję dr Zawisz, a najbardziej orientacyjne ceny za korektę noska???
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Cena od 8.000 zł, sprawdź na stronie kliniki tam są podane
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
witam, tez zastanawiam sie na operacja u niego ? czybylas juz na wizycie ? moglabym tez prosic o zdjecia z korekty.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Witam, czy ktoś w najbliższym czasie ma umówioną wizytę u dr Artura Zawiszy, i będzie zmieniał termin jeśli tak to proszę o kontakt.
|
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
Witam, ja tez jestem zainteresowana wizytą u Pana doktora,planuje w poniedziałek dzwonić i chcę się umówić na na konsultację. Mam nadzieję że uda mi się jeszcze w grudniu wolny termin.
![]()
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
ja mam termin pod koniec stycznia... masakra
|
|
|
|
|
#22 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam termin na 3 stycznia
także nie mogę się doczekać tej wizyty, gdyż od tego zależy czy wgl podejmę się zabiegu. Marzy mi się operacja od X lat ale licze na profesjonalne podejście Pana doktora, że nie będzie chciał za wszelką cenę namowic , byle by tylko za przeproszeniem zarobić, tylko podejdzie realnie do sprawy i doradzi czy mam robić kichawe czy zostawic jak jest hehe. A Ty masz bardzo duzą wadę że tak z niecierpliwością czekasz czy się zwolni miejsce u dr? pozdr
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
nie, tylko też z 10 lat temu o tym myślałem, ale za młody byłem, a później zapomniałem o tym
......a teraz wiek mi na to pozwala, mam $, i dużo wolnego czasuedytuję bo jednak wizytę będę miał już w tym tygodniu jednocześnie szczęśliwy i przerażony pozdr Edytowane przez aryjczyk00 Czas edycji: 2016-11-16 o 18:38 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
o cholerka juz w tym tygodniu? ale Ci fajniee
w takim razie czekam na dokładne zdanie relacji
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Dokładne relację, opowiedziałem doktorowi jaki mam "problem", następnie usłyszałem co jest w stanie zrobić i jak będzie wyglądać operacja. Wszystkiego nie da się zrobić bo można by uszkodzić zatoki itp, dr raczej daję pacjentowi wybór a nawet powiedział bym wiarę, w pewnym momencie uznałem, że ta operacja mi jest nie potrzebna lecz koniec końców chodzi mi o zdrowie nie estetykę chodź mam nadzieję że na tym polu też będzie ok
. Za miesiąc mam termin.A tak po za tym, była tam dziewczyna też w sprawię operacji hmmmm wyglądała jak milion dolarów, więc pomyślałem że nawet gwiazdy mają problemy, chodź u niej to nawet makijażu nie trzeba poprawiać |
|
|
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za zdanie relacji
brzmi ciekawie...teraz tym bardziej się zastanawiam czy u mnie wgl dojdzie do operacji. Zdziwilo mnie troszkę ze zastanawiales sie nad zrezygnowaniem z zabiegu, jednak to jest to- jak myslisz o operacji dłuższy okres czasu to ciężko zmienić zdanie tym bardziej jak cel jest tak blisko. Gratki za odwagę, i licze na kontakt po operacji u mnie sprawa jest taka że im blizej konsultacji, znajomi widza ze podeszlam powazniej do sprawy, a nie mowie tylko o tym ze kiedys zrobie, niestety dosłownie wszyscy mi odradzają , mowią zebym nie robiła bo bede zalowac. Fakt- nie mam duzej wady, wiec boje sie podjac ryzyko ze nos sie poprostu nie uda i wtedy wszyscy "a nie mowiłem!".Eh... ale tak jak wspomniałeś, nawet pozronie piękni ludzie maja komplesy i cos z tym robia, wiec ja tez brne poki co twardo i nie zmieniam jeszcze zdania ![]() A takie male pytanko, koszt twojej wady? wiem ze przedzial jest miedzy 8-10, aczkolwiek mnie to interesuje pozdr
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
tak naprawdę dopiero po rozmowie z dr można cokolwiek planować, więc wyluzuj i czekaj na wizytę. A ta dziewczyna naprawdę była w skali 10/10 + miała coś w sobie:P. Koszt 10tys
U mnie nikt nie wie, że się wybieram na operacie, nawet nie pytałem nikogo o zdanie. Dam znać co i jak.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Przyczajenie
|
hm... kto wie jakie znajomości i przygody przyniesie Ci wizyta w klinice. Może piękna nieznajoma jeszcze się pojawi i nie tylko będziesz miał nowy nosek ale i nowe znajomości
heh .Wiem wiem...postaram się dać na luz, ale my kobiety mamy bardziej emocjonalne podejście do życia :P No nic, odezwę sie w styczniu po konsultacji i dam znać wszem i obec, jaką decyzję podjęłam. Kiedyś zaplanowałam ,że przed 30-stką zrobię nosek, mam jeszcze 2 lata pozd
|
|
|
|
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
Hej
ja mam termin konsultacji w ten piątek. Operacja nosa jest to moje marzenie ale boję się, że strach weźmie górę i ucieknę z płaczem ja mam obawy typu: a co jak będę brzydsza, jak nie odzyskam węchu, jak nie obudzę się z narkozy ;P boję się, że podejmę złą decyzję na całe życie nie wiem czy uda mi się wytrzymać te parę dni po operacji w gipsie w nerwicy czy jest ładniejszy czy brzydszyOpinie w internecie o Panu Doktorze są same dobre, ale wiecie jak jest... umysł podsuwa najgorsze scenariusze. Najchętniej chciałabym, żeby było już po! |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
brzydsza nie bedziesz na pewno
![]() Robilam nos u doktora ponad rok temu i jestem b zadowolona.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

Ale z inną sprawą, a nosek i ja i moja siostra miałyśmy robione u niego 5 lat temu

Nic się nie zapada, nie boli, owszem zmienił się pod wpływem czasu ale to moim zdaniem kwestia tylko tej pierwszej opuchlizny, no i że się skóra po prostu ładnie na nim dopasowała. Nic się nie zmieniło, nic nie urósł, nie wyskoczył żaden garb. Poznałam po tej operacji wielu ludzi a przede wszystkim męża, i niektórzy do tej pory nie wiedzą, że było coś przy nim majstrowane, jest proporcjonalny i pasuje do mnie 

No ale u wszystkich ceny sporo się podniosly
nie wiem czy uda mi się wytrzymać te parę dni po operacji w gipsie w nerwicy czy jest ładniejszy czy brzydszy