|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Nazwa butiku
Cześć
![]() Otwieram niedługo butik z odzieżą damską, ale niestety nadal nie mam nazwy. ![]() Wszystko co mi się podoba jest już zajęte, a chciałabym coś takiego czego jeszcze nikt nie ma. ![]() Najlepiej coś krótkiego, łatwego do zapamiętania, ale także łatwego w pisowni. Odzież, która będzie w ofercie mojego butiku będzie przeznaczona dla kobiet w wieku ok. 16-45 lat (może i więcej). Ceny raczej przeciętne , podobne do tych w sieciówkach. Nazwy, które mi się spodobały to: - StyLove - Fashion Lab - Celebrytka - Little Black - Mademoiselle Może komuś z Was wpadłoby coś fajnego do głowy? Będę bardzo wdzięczna za wszelką pomoc. Jeżeli jakaś nazwa będzie tym strzałem w dziesiątkę to pomysłodawca będzie mógł liczyć na jakiś bon ode mnie do wykorzystania w butiku. ![]() Liczę na Was! ![]() Nie wiem czy dodałam temat w odpowiedniej kategorii, jeśli nie to bardzo przepraszam. |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nazwa butiku
Podoba mi się Mademoiselle.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłabym do StyLove i do Fashion Lab.
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Noane mnie też, ale niestety wszystkie nazwy, które wymieniłam są już zajęte :<
Wymieniłam je bo może komuś wpadłoby do głowy coś podobnego i podzieliłby się pomysłem
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Może coś od nazwiska albo nazwy ulicy. Np. jeśli ulica nazywa się Krakowska, to może "Krakowska moda"'.
Wysłane z mojego HUAWEI LUA-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Fashion Lab fajne i szłabym w tym stylu. madmoiselle kojarzy mi się ze starą kobietą
jakiego rodzaju odzież tam będziesz mieć? może to będzie jakiś punkt zaczepienia.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może po prostu Laboratorium Stylu albo StyLove Laboratorium. Nie wiem, jak daleko są butiki o tych ukradzionych nazwach. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Ale mnie nie słuchajcie może za mocno, ja jestem nerdem, uwielbiam laboratoria. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej ja to tak widzę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
M(Ł)ODA
Stylook RedCarpet Ciuszek Puszek Planeta Stylu (StylePlanet) Gwiezdny Pył Idąc w liczby niczym 4F, 5-10-15: Data założenia działalności np. "23.02" "3%" - bo dla stałych klientów jest 3% zniżki czy tam co 10 zakup to 3% zniżki ![]() "2 i 7/8 " - bo dwie nogawki o długości 7/8 (coś jak w Harrym Potterze Peron 9 i 3/4
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie patrzę na nazwę takich miejsc. Najpopularniejszy prywatny butik w moim mieście wszyscy znani mi ludzie nazywają potocznie butikiem, a nazwę ma chyba Punkt. Popularny od lat - dobra lokalizacja, mają niezłe ceny, a przede wszystkim wystawa nie odstrasza - jest ładnie, ale bez kapania złotem i człowiek po prostu nie boi się wejść. Idą za trendami, kiedyś mieli dużo tańszych rzeczy, potem zaczęli stawiać na jakość. Można powiedzieć, że wychowali sobie klientki.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Najważniejszy i tak jest asortyment, ceny i obsługa.Ale odpowiadając na pytanie autorki to najbardziej podoba mi się Fashion Lab. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Szef ds. Wymianek
|
[1=61a08125505a341f1365cc6 27294330b05bf0ff7_5eb5e47 234ae2;86352602]
Ale odpowiadając na pytanie autorki to najbardziej podoba mi się Fashion Lab. [/QUOTE] Ale nie tego dotyczyło pytanie Autorki .[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;86349668]M(Ł)ODA Stylook RedCarpet Ciuszek Puszek Planeta Stylu (StylePlanet) Gwiezdny Pył Idąc w liczby niczym 4F, 5-10-15: Data założenia działalności np. "23.02" "3%" - bo dla stałych klientów jest 3% zniżki czy tam co 10 zakup to 3% zniżki ![]() "2 i 7/8 " - bo dwie nogawki o długości 7/8 (coś jak w Harrym Potterze Peron 9 i 3/4 [/QUOTE]Ciuszek Puszek do dobra nazwa dla lumpeksu (nie, żebym coś miała do SH). RedCarpet mi się podoba.
|
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://najlepszesklepyodziezowe.pl/w...r-z-angory.jpg Ale w sumie każdemu może się kojarzyć z czymś innym ![]() RedCarpet znowu do sklepu z t-shirt'ami pasował będzie jak trąbka do koziej Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 Czas edycji: 2019-01-11 o 01:19 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
zielony stworek
|
Nie weszłabym do sklepu, który miałby w nazwie
- StyLove - Fashion Lab - Celebrytka bo szukam normalnych ubrań, a nie podszywam się pod celebrytki, fashionistki. Nazwy fajne, jeśli celujesz w nastolatki i wiek studencki. Dla mnie to po prostu Moda Damska , Sklepik u X miałyby branie
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet gdybym się nudziła na przystanku obok, to bym do takich butików nie weszła.
Ugh, nawet się komuś nazwy nie chciało wymyślić. To już lepiej "Umpalumpa" czy kij wie co. (W sumie na lumpeks...)
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Style
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale na lumpeks się nadaje ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#20 |
|
zielony stworek
|
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;8636260 5]Umpalumpa
ale na lumpeks się nadaje ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Na lumpa to nadaje się : Celebrytka StyLove Fashion Lab |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

jakiego rodzaju odzież tam będziesz mieć? może to będzie jakiś punkt zaczepienia.

Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami.

ale na lumpeks się nadaje