![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
przewodnik po ... -> IKEA
Witam wizażanki
![]() Mam dla was taką propozycje ![]() Ps. mam nadzieje, ze sie tamat przyjmie ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: przewodnik po ... -> IKEA
ceny z kosmosu w ikea a to przeciez nawet lite drewnow wiekszości przypadków nie jest ale jako sklep pelen dodatków jest super i oczywiscie dzieki tym pokikom mozna wpaśc na calkiem dobre pomysły ale ceny mebli są wielkim minusem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
zgadzam sie z blondyneczką - ceny mebli odrzucają , ja tam jeżdżę tylko po dodatki ....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
zależy od mebli niektóre można dostać taniej niż w innych marketach
![]() co do dodatków ja tam kupuje prawie wszystko.... np nigdzie nie znalazłam tach tanich talerzy i szklanek a z racji że się przeprowadzamy z TŻ i musimy kupić dużo rzeczy to szukamy najtańszych rozwiązań ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
jezeli uwazasz ze tam sa tanie meble to radze zajzeć ci np do salonu meblowego AGATA super meble i tanio i wiesz z czego masz to zrobione a nie sklejka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
co do samych zakupów w IKEI
to ostatnio wpadłam na bardzo fajny pomysł ![]() z TŻ bardzo chcieliśmy ten regał (kosztuje 179zł) i całkowicie przez przypadek dowiedziałam się że można kupić tylko metalową część która kosztuje 60zł, dogadaliśmy się ze znajomym stolarzem który przygotuje nam półki za 50zł takim sposobem mamy tani mebel z IKEA ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to jakaś sieć??? już sprawdziłam, nie ma tego sklepu niedaleko mnie ![]() meble które zobaczyłam nie spodobały mi się....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie planuję kupić biurko w Ikea. W sumie już bym kupiła, gdyby było na stanie w sklepie, ale od tygodnia go nie ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
oliwka a skąd ty jestes bo TŻ nic mi nie mówi tak to siec w gliwacach mają swoj największy sklep firmowy drugi katowice koło ikea to sa te najbliższe mnie w których ciągle bywam a mebelki maja naprawde stylowe kazdy znajdzie coś dla siebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Tata niedawno kupił super koc (12 zł.) ogromniasty!!! I poduchę (3 zł).
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
3 miasto z tego co wyczytałam u nas nie mają swojego sklepu ![]() Seyna koc i poduszka z promocji?? bo tego rodzaju artykuły są dosyć drogie w ikei ![]() tańszy jest jysk (czy jak to się pisze)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
meble z ikei są raczej średniej jakości, ale to już każdy wedle swoich upodobań kupuje... generalnie z mebli, o ile można to meblem nazwać mamy wielką półke na cd i dvd, jesteśmy bardzo z niej zadowoleni, uwielbiam też ich pościele, cudne wzory, w jysk'u pościele są paskudne, przynajmniej u nas, a poza tym tak jak piszecie super dodatki, szczególnie te kuchenne, szklanki, pojemniczki, a mój hit to patelnia grillowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Też lubię "ikeowski" styl, może to "wina" ciekawych nowych rozwiązań. Właśnie planuję urządzanie przyszłego pokoju (jeszcze dom nie ma fundamentów, a ja już bym pokój urządzała:P)I myślę o takim stylu jak na pierwszym, lub drugim zdjęciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Oliwko
Bo ja wiem xD xD... To tata ruszyła na podbój Ikei xD haha |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jysku ogólnie wzornictwo zalatuje latami 80' ![]() co do almi decor coś w tym musi być bo mój TŻ nawet dużo nie plumka gdy go tam zaciągam ![]() do tego w tym miejscu przez rok pracowała moja kuzynka, więc mi się troche dodatków dostało ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a wracając do tematu ikei to bardzo lubie ich za pomysłowe i funkcjonalne rozwiązania... tak jak pisałaś ooliwka bardzo fajne różne kuchenne dodatki tam mają, a jeśli chodzi jeszcze o kuchnię to bardzo lubię też Dukę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
jak wam cos powiem to padniecie!!!
pamiętacie w almi deco to ludki i autka które kosztują minimum 200 zł?? to jedziecie do tychów (śląsk) i tam jest duza giełda kwiatowa super hale wybudowali nowe i takze sa dodatki bezcen i te same autka kosztują max 50 zł w almi 150 zł na chyba za ten papierek z ceną!! oczywiscie kupuje tam pełno rzeczy zostawiłam juz tam fortune ale i tak te autka mnie zaskoczyły |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ikea...dostałam dzisiaj katalog 2007...śliczna pościel jest..ma ktoś pościel z Ikei?? jak się spisuje?
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Ja w IKEI najczesciej kupuje dodatki chociaz zdarzylo mi sie kupic i meble. Lozko okazalo sie wielkim niewypalem bo po 3 latach musze szukac spawacza ktory je naprawi:/ A jesli chodzi o dodatki to sa super!!
Podobno od 10wrzesnia wchodzi juz nowy katalog ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wg mnie posciel nalezy do rzeczy ktore spisuja sie bez zarzutow! Mam w domu ok 10 kompletow i poki co nie bylo zadnych problemow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie co z katalogiem??
byłam tydzień temu, Pani przy kasie powiedziała że dopiero we wrzesniu ![]() jakim cudem można dostać go tak szybko?
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj na całej klatce na klamkach miałam porozwieszane
![]() Czeremchowa dzięki, to wiem, że moge kupować ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
katalog można już obejrzeć na stronie ikei...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nigdy ta strona nie chce mi się załadować raz czekała 3 godziny i nic ciągle pokazuje że się ładuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a mam pytanko, czy "dotransportują" mi mebel do domu ? czy musze go sama przywozić ? a co jeśli w gre wchodzi spora odległość ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a to dziwne, u mnie się pięknie ładuje, może to kwestia netu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hipokryzja to łóżko samo sie załamało..ja tylko podskoczyłam ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem jak jest z transportem bo zawsze jak coś kupowaliśmy z mebli to jeździliśmy z przyczepką żeby było gdzie załadować ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Muszę trochę ponarzekać na Ikeę
![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa, jeszcze jedno - wymiary opakowania podane na stronie trochę się nie zgadzały z rzeczywistością, bo jak się okazało pudełka były dwa. Ale całe szczeście do tatowego Espace wszystko się zmieściło ![]() Ewentualne przygody związane ze składaniem biurka opiszę jutro, bo dziś nikt nie miał siły go składać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Wiecie co Wam powiem? Jeśli chodzi o meble to tak jak któraś z Was wspomniała lepiej jechać do Agaty... Wiec dlaczego IKEA jest taka popularna?
1) Ma mnóstwo świetnych dodatków 2) Dobre rozwiązania przechowywania drobiazgów itd. 3) Trzeba przyznac dobra reklama i zagraniczna marka znana w wielu miejscach na świecie 4) umieją sprzedać to co robią... kolory itd. To tyle co mam do powiedzenia ![]() Pozdrawiam ![]()
"If a black man is racist, is it okay? If it's the white man's racism that made him that way, By some sense they're all the same" ebiblioteczka.mojeforum.n et - nowe forum o książkach. ![]() Pozdrawiam ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
"Ikea to nie tylko sklep meblowy ale znajdziecie tam różne dodatki typu : świeczki, zastawa stołowa, pościel itd.itp."
właśnie dlatego lubie tam jezdzic ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.