|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wypowiedź mężczyzny-jak to odebrać?
Cześć, od pewnego czasu spotykam się z pewnym mężczyzna. Piszemy codzinnie, bardzo dobrze mi się z nim rozmawia i przebywa, czuje taka swobodę w jego obecności. Znamy się jednak dopiero 4 miesiące, przez ostatnie dwa nie mieliśmy okazji się spotkać przez całą tą sytuację z wirusem. Ponadto dzieli nas 150km, a on ma bardzo nieregularne dni i godziny pracy. Jeszcze tylko dodam, że mam 5 letnie dziecko, które teraz akurat przebywa na takich jakby wakacjach u ojca, a na co dzień jest ze mną.
Przejdę do sedna. Ostatni weekend udało nam się spędzić ze sobą w sumie półtora dnia. I było super😁 A wczoraj wieczorem wywiązała się między nami poważna rozmowa. W skrócie pisał o tym, że bardzo miło spędził czas, lecz całkiem wtedy zapomniał, że mam dziecko. Mówił, że go to przeraża. Wspomniał tez, że pociągam go fizycznie i psychicznie i że się zauroczyl. Jedna jego wypowiedź spowodowała, że zdecydowałam poradzić się na tym forum. Powiedział, że nie chce, abym miała w stosunku do niego za dużych nadziei i oczekiwań. I szczerze mówiąc nie wiem jak to rozumieć. Wiem, że to nie jest idealna sytuacja-odleglosc, dziecko. Byłoby mi bardzo przykro kończyć tę znajomość, bo bardzo go polubiłam. Ale ta jego wypowiedź powoduje, że sama nie wiem co o tym myśleć. Czy myślicie, że to ma wgl sens? Czy może się udać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Wypowiedź mezczyzny-jak to odebrać
Dokładnie tak jak to powiedział. Nie miej za dużych oczekiwań. Chętnie z Tobą spędzi czas, poprzytula się, pójdzie do łóżka, ale związać się z kobietą z dzieckiem nie chce.
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wypowiedź mezczyzny-jak to odebrać
Pociągasz go fizycznie, więc bzykanko jak najbardziej tak, związek - nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wypowiedź mężczyzny-jak to odebrać?
Chętnie spędzi z Tobą czas, poprzytula się, pójzie do łóżka, ale na związek nie masz co liczyć.
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Nie licz na nic.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Przecież powiedział jak to widzi.
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Czego tu nie rozumiesz?
Facet nie chce byc z kobieta ktora ma dziecko ,koniec romansu, moze ewentualnie spędzić miło czas ale na związek nie licz Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2020-06-02 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzeniona
|
Brawa dla faceta, że Cię nie zwodzi, tylko wprost powiedział, jak to widzi. Masz nie mieć oczekiwań, bo związku z tego nie będzie. Pewnie chętnie z Tobą porandkuje, pójdzie do łóżka, ale albo nie chce być w związku z kobietą z dzieckiem, albo nie chce być zwyczajnie z Tobą.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Że jak nagle z tobą zerwie, to żebyś nie płakała, bo on przecież mówił, żebyś sobie nie wyobrażała niczego poważnego. Więc jest z tobą na przeczekanie, bo lubi seks, ale szuka dalej i jak tylko znajdzie kogoś innego to nara. Więc lepiej się wymiksuj, bo widać, że masz inne oczekiwania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Czyli w sumie klasycznie, nie rób sobie nadziei, bo dzisiaj jest fajnie, spotykacie się, jakiś seksik, a jutro nie odbierze nawet telefonu i papa. Nie ma co tracić na takiego czasu. Chce tym tekstem oczyścić swoje sumienie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Powiedział że twoje dziecko go przeraża. Facet ma prawo nie być z kobietą która ma już dziecko. Jak będziesz napalona możesz dzwonić ale na związek nie licz.
Jakby go bardzo trafilo to byłby z tobą i dzieckiem. Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2020-06-04 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
po drugiej stronie szafy
|
Nie ma takiej gwarancji.
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Dziedziny, w których kobiety miały gorzej, tam już jest mniej więcej wyrównane, tak gdzie mieli gorzej mężczyźni, postęp jest nieznaczny. Temat kontaktów z dzieckiem jest tego najlepszym przykładem - i szybko się to nie zmieni, bo statystyczna sędzina/ławniczka została zmuszona do wyboru zawodu przez ojca, więc ma neuronalnie zakodowane, że mężczyzna=opresor kobiety. Toteż mężczyźni, w niesprzyjającym systemie musieli samodzielnie wytworzyć pewien mechanizm obronny. A że mężczyzna to prosta istota, dla niego bezdzietna=dobra kobieta, samotna matka=zła kobieta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.