|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy ta relacja ma przyszłość?
Mój problem polega na tym, że zakochałam się z wzajemnością w chłopaku, z którego bratem kiedyś się przespałam. On nic o tym nie wie i nie znaliśmy się kiedy coś zaszło między mną a jego bratem. To była jednorazowa sytuacja, ale mimo wszystko to jego brat i zastanawiam się czy jakbym się przyznała do tego co się stało czy by mnie skreślił. Bardzo mi na nim zależy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy ta relacja ma przyszłość?
W teorii nie powinno to stanowić problemu. Jednak w praktyce ja na przykład bardzo dziwnie bym się czuła będąc z facetem, który przespał się z moją siostrą.
A kwestia czy mu mówić czy nie mówić - to i tak kiedyś wypłynie. Nie łudź się, że nie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Przecież nikt tutaj nie wie jak zareaguje jakiś obcy facet i co będzie dla niego stanowiło problem.
Ja na twoim miejscu nie zastanawiałabym się czy facet to zaakceptuje, tylko czy ja chciałabym być z facetem, któremu to przeszkadza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Powiedz. I tak to wylezie a im bardziej się zaangażujesz i nie pyknie tym bardziej zaboli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
uparta chmura
|
Istnieje duże prawdopodobieństwo, że brat mu się wtedy pochwalił. Także może bez sensu się stresujesz.
Ale jeśli nie wie, to istnieje duże prawdopodobieństwo, żeoze mieć z tym problemy. Nawet jak nie teraz, to z tzw czasem. Generalnie musisz to jaknajszybciej skonfrontować z rzeczywistością.
![]() |
#7 |
(=^‥^=)
|
Obiektywnie nic złego nie zrobiłaś. Ale po takiej rewelacji facet może się zniechęcić. Bo przyznasz, że to jest dosyć nietypowa sytuacja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.