|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Antykoncepcja
W czerwcu 2022 zaczęłam brać tabletki Diane 35, od tamtej pory przytyłam, nie dużo ale jednak. Nigdy nie miałam problemów z wahaniami wagi, dbam o sylwetkę, jestem raczej szczupła do tego chodzę na siłownię. Nie jem wiecej niz dotychczas . Czy po zaprzstaniu przyjmowania tabletek moja waga wróci do normy? Czy wahania mogą być spowodowane zatrzymaniem wody w organizmie? Powinnam sie martwić? Zależy mi na powrocie do dawnej wagi i sylwetki którą zbudowałam. Może któraś z was ma lub miała podobną sytuację?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Antykoncepcja
Ja miałam podobnie na tych tabletkach, ale to chyba zatrzymywanie wody bo jak przeszłam na krązek Ginoring to powoli wszystko wróciło do normy, więc nie sądzę że przytyłaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ahh, skąd ja to znam.. ja całkowicie zrezygnowałam z anty na korzyść czego, co nie wpływa hormonalnie na mój organizm.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Hej, a co stosujesz zamiast tabletek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ja to nic ;P ale mój mąż zrobił wazektomię. jeśli ktoś jest mega pewny, że nie chce (już) dzieci to nie ma lepszej i skuteczniejszej metody, serio!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Czytaliśmy już trochę o tym, wydaje się to ciekawe. A gdzie Twój mąż miał robiony zabieg? Mogłabyś dać jakiś kontakt, żeby wypytać lekarza co i jak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.