|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mój facet chyba być zdominowany - online
Hej wszystkim.
Mamy z chłopakiem taki problem, że często jeździ w delegację. Jesteśmy razem od jakiegoś roku i sam fakt związku na odległość nam nie przeszkadza, jednak problem pojawia się jeśli chodzi o życie intymne. Mój chłopak lubi być dominowany, jeśli się spotykamy to nie ma z tym problemu, problem pojawia się gdy on jest w delegacji, bo chce to robić online, a ja z zupełnie nie mam pomysłu jakie rozkazy i polecania mogę mu wydawać. Może jakoś poradzić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mój facet chyba być zdominowany - online
Może rozkazy zdejmowania coraz to kolejnych ubrań, później rozkazy dotykania się w coraz to kolejne części ciała, rozkaz masturbowania się, pokazania Ci na kamerce określonej części ciała, np. tyłka itd. Może też polecenie ubrania się w strój, w którym akurat bardzo chcesz go zobaczyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mój facet chyba być zdominowany - online
To, co wyżej + zawsze możesz mu dać jakiś wyraz kontroli także poza kamerkami, kiedy sie nie komunikujecie inaczej niż np. SMSami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.