|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Operacja przepukliny...
Dziewczyny,
jestem po wizycie u chirurga. Dowiedziałam się, że czeka mnie zabieg usunięcia przepukliny pachwinowej prawostronnej. Zabieg będzie w znieczuleniu w kręgosłup. Nigdy nie byłam operowana, nawet w szpitalu nie byłam ![]() Czy któraś ma taki zabieg za sobą? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja przepukliny...
Mój facet miał taką operację, z tym, że miał ją wykonywaną pod narkozą i była to laparoskopia. Minęło już ponad pół roku, blizny są małe i wszystko jest ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mój Tż również miał robioną przepuklinę. Nie masz co się bać, tydzień minie i będziesz jak nowa, trochę poboli i przestanie
![]() ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja miałam i wszystko poszło dobrze
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Biała Dama
|
Miałam taka operacje, to nic strasznego ani bardzo skomplikowanego. Tylko jakies 2 tygodnie potem boli jak sie smiejesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
4 letnia kuzynka niedawno miała operowaną przepuklinę pachwinową. Była pod całkowitą narkozą, zabieg miała ok 12, a o 21 już ją wypuścili. Szwy zabezpieczyli jej takim plastikowym opatrunkiem i mogła się normalnie kąpać. Wszystko przebiegło bez problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
A jak z znieczuleniem w kręgosłup? Miała któraś? Bo mnie niebawem też czeka zabieg z takim znieczuleniem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Biała Dama
|
Nie, ja byłam pod narkoza. W znieczuleniu będziesz słyszała co sie dzieje tylko nie bedziesz nic czuc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.