|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
Pokaż wyniki sondy: . | |||
. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dobry fryzjer-Białystok
Ja również polecam salon KAMELEON na ul. Malmeda, a zwłaszcza Emilkę. Jak dla mnie rewelacja, wreszcie byłam zadowolona po wyjściu z salonu...już nie mogę się doczekać, kiedy znowu tam zajrzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Najlepszy fryzjer-Białystok
tak, tak! jak wcześniej napisałam strzygą tam naprawdę świetnie! salon Kameleon
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dobry fryzjer-Białystok
Wiem,że jest już wątek na temat Białegostoku
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry fryzjer-Białystok
Podbijam, bo też potrzebję pomocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
polecam fryzjera na ul. Nowy swiat
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
a czy tam dobrze scinaja tzn. tak ze nastepnego dnia samemu mozna sie podobnie uczesac jak to fryzjerka zrobi? bo ja jeszcze nie znalazlam zadnej dobrej ktora by mi tak wloski sciela i pomyslala o tym ze sa falowane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
up up podnoszę
może ktoś jeszcze może polecic dobrego fryzjera w białym?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() A moze ktoras z Was wie gdzie w Bialysmtoku jest salon, w ktorym dobieraja fryzury za pomoca programu komputerowego? Albo czy znacie salon, fryzjer dobrze doradzi jak moge zmienic fryzure? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() ![]() Będę bardzo wdzięczna.
Edytowane przez mały_groszek Czas edycji: 2007-05-15 o 23:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Dot.: Fryzjer Białystok: salon Afro i Tokyo
Gdzie są białostoczanki ? Pomóżcie
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja jestem wierna salonowi "Cosmo" na ulicy Grochowej - Pani Małgosia to przecudowna kobieta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Ja też jestem zadowolona z salonu Cosmo, właśnie pani Małgosia doradziła mi wspaniałą fryzurę, jezeli chodzi o cięcie to własnie tam chodzę (koszt 25 zł). A farbowanie to tak średnio bo wydaje mi się, że szybko się zmywa farba. :-/
Ale ostatnio byłam też chyba na Lipowej (między Rossmanem a sklepem odzieżowym wchodzi się w uliczkę i po prawej stronie), tez mi się podobało jak mnie ścieła i zrobiła pasemka. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
NAJLEPSZY fryzjer - BIAŁYSTOK- aktualizacja
Witam
![]() Moge podzielić sie z wami swoimi doświadczeniami AVANGARDA na grochowej- byłam u Karoliny- nie polecam zrobiła ze mnie starą babe, ale z tego co się orientuje juz jej tam nie ma, Marta- wychodze od niej zadowolona, bierze 120 zł za kolor, jej minus to ciągłe gadanie i zajmowanie sie prywatnymi sprawami co tylko przedluza wizyte w salonie. Najlepsza była AGNIESZKA, niestety nie ma jej juz, czy ktoś z was sie orientuje gdzie ona teraz pracuje? Lepszej fryzjerki nie poznałam... Salon THALIOS, ulica chyba Warynskiego- reklamuje sie jako wielka stylistka, nie polecam, nie zrobila mi NIC fajnego na wlosach, usiadłam na fotelu i uslyszałam TO CO BLOND? i na tym skonczyla sie jej "stylizacja".. po tygodniu wygladam beznadziejnie. GABRIEL - krakowska- byłam u jakiegoś pana (nie wiem jak sie nazywa) uczesał mnie jak stara babe, moja siostra miała podobne doswiadczenie, kolor moze byc. Bez rewelacji. A jakie macie zdanie o Damianie z Warszawskiej i Kudłatym Raju ? Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Dot.: NAJLEPSZY fryzjer - BIAŁYSTOK- aktualizacja
xxbiankaoo:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=80565 to moje zdanie na temat kudłatego raju dodam jeszcze, że dzisiaj widziałam koleżankę, która jest zadowolona z p.Kasi i ścięta jest ładnie (bardzo asymetrycznie) ale kolor hmm... ![]() ![]() a jeśli chodzi o kameleona też słyszałam, że jest super (Emilka chyba jest najlepsza, któraś z nich była podobno uczennicą Leszka Czajki i to chyba właśnie Emilka) a może któraś była w Kameleonie?!? Bo słyszałam same dobre opinie, ale niestety tylko przez "koleżanki koleżanki" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Mowisz Emilka?? A na jakimś forum czytałam co o Elizie... Moze jednek zaryzykuje i sie umowie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
już się dowiedziałam i na pewno Emilka
![]() moja mama się do niej umówiła z tydzień temu i strasznie długo się czeka, ale ja chyba też zaryzykuję xxbiankaoo jak pójdziesz to napisz jak wrażenia! eh.. inne fora kwitną, dziewczyny się wymieniają informacjami, a białostoczanki-wizażanki jakoś skromnie... ![]() dziewczyny napiszcie do jakiego fryzjera chodzicie!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Napisz koniecznie jak sie czuja Twoja mama po wizycie
![]() ![]() Niestety masz racje nie ma tu naszych bialostoczanek a szkoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
ok jutro sie dowiem więcej to napiszę
![]() moja mama jak pisałam umówiła się z tydzień temu i będzie czekała jeszcze 2!!! Ale może przed południem pewnie jest luźniej a jeśli chodzi o ceny to słyszałam, że kameleon do najtańszych nie należy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
sweetmary, a możesz powiedzieć w którym dokładnie salonie Kameleona pracuje Emilka, bo są aż 3 i nie wiem do którego dzwonić.
![]() Dawno,dawno temu chodziłam do camilla albana do Eweliny, ale strzyżenie przeróżnie jej wychodziło, czasami byłam zachwycona innym razem rozczarowana. Potem gdy salon przestał istnieć szukałam fryzjera i trafiłam do Damiana na ul. Warszawskiej. Niestety nie farbuję włosów, więc nie wiem jak sobie z tym radzi, słyszałam ze jest dobry,ale nigdy nie widzialam efektow jego pracy. Jeśli natomiast chodzi o strzyżenie, to :nic szczególnego. Jakoś nigdy nie byłam w pełni zadowolona, ale najgorsze jest to jak on układa włosy. Ech.. zawsze wychodziłam przylizana, włosy mam cienkie, a jak Damian je jeszcze przylizał to wyglądałam strasznie. Po powrocie od fryzjera biegłam do domu, myłam włosy i sama je układałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
aha strzyżenie u Damiana kosztuje ok. 40 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
o widzę, że ktoś się odzywa
![]() ![]() Z tego co mi wiadomo to są 2 kameleony, a Emilka jest na Białówny 5 (telefon: 085 732 33 34),ale może one się wymieniają; Moja mama umówiła się na białówny. Ja dzisiaj dzwoniłam pytać o ceny i powiedziały, że żeby tak dokładnie powiedzieć to muszą obejrzeć włosy i obejrzeć zniszczenia ehh, ale farbowanie długich to koszt ok 150 zl a ścięciem nie byłam zainteresowana a i znalazłam na wizytówce drugiego kameleona telefon Malmeda 13 (085 653 75 10), ale nie wiem czy to aktualne, bo to wizytówka kosmetyczki kameleonowej, (którą baaardzo polecam, wiem, że nie na temat ![]() Aha za "zniszczenie" moich włosów odpowiada Elle naprzeciwko rzemieślnika. Mam baaardzo zniszczone włosy po zrobieniu u nich pasemek rozjaśniaczem, mimo że wyraźnie prosiłam o farbę o ton jaśniejsza (które na dodatek są straszne, ale już to przebolałam trochę). Ale jeśli ktoś na ścięcie to do tego Elle warto, ale TYLKO do właścicielki p. Eli (mała krótko ścięta blondynka). Na mnie wprawdzie nie miała pomysłu (ale jeszcze nie spotkałam fryzjera, który by miał pomysł na długie włosy oprócz wycieniowania grrrr...), ale mam wiele koleżanek które chodzą do niej i zawsze są naprawdę świetnie ścięte (i bardzo drogo dodam). Oczywiście jeśli ktoś nie ma pomysłu, bo nawet jak ktoś ma to p. Ela i tak po swojemu "uciacha" włosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
bosh... przeczytałam swoją odpowiedź i sama z siebie się śmieję...
![]() ![]() Ale chyba zaryzykuję tego kameleona... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Chyba zadzwonie dzis do kameleona i sie umówie bo juz nie moge na siebie patrzec ;/ szczerze mowiac nie mam na siebie pomyslu, mało co mi pasuje, a szkoda bo marzy mi sie jakas fajna grzywka ;-) Sweetmary - myslisz ze do emilki nie warto isc na sciecie tylko na samo farbowanie ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
eh nie wiem jak to z tą Emilką jest, naprawdę. Tylko tak "ze słyszenia" wydaje się być dobra i w farbie i w ścinaniu. Może warto się przejść i zobaczyć, ale ja z drugiej strony mam już trochę dość eksperymentów fryzjerów na moich włosach.
Aha, i powiedzieli mi, że pracują na lorealu Poza tym ciągle mam nadzieję, że może ktoś się jeszcze odezwie na forum i coś podpowie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Tez mam taka nadzieje, spodziewałam sie wielu opinii i podpowiedzi ale jak widac sie przeliczylam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
mi najbardziej odpowiada fryzjerka, podajze Aneta (szefowa w kazdym badz razie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ja również polecam Kameleon
![]() chodzę do tego na Białówny, do wspominanej wcześniej Emilki ![]() ![]() aktualnie termin oczekiwania do niej około 3 tygodnie. ja mam wizytę za dwa i pół tygodnia i już się doczekać nie mogę ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
wygląda na to,ze wszystkie idziemy do Emilki
![]() szkoda tylko, że na wizytę trzeba tak dłuuuugo czekać, ja także dopiero pod koniec października będę miała nową fryzurę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
sweetmary! dziękuję za informację odnośnie salonów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.