|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Proszę, poświęć swoje 5 minut i pomóż mi zdobyć tytuł "MGR" !!! :)
Drogie Wizażanki!
![]() Założyłam ten wątek, ponieważ bardzo potrzebuję Waszej pomocy. Pod koniec miesiąca mam obronę, a cały czas nie mam wystarczającej ilości wypełnionych ankiet i nie mogę dokończyć ostatniego rozdziału mojej pracy magisterskiej. Piszę pracę na temat świadomości i wizerunku marki na przykładzie pewnego biura podróży. W ankiecie pytam też o inne biura, gdyż będę je później porównywała z "moim" biurem. Wbrew pozorom ankieta przeznaczona jest dla wszystkich zainteresowanych wsparciem moich starań o uzyskanie tytułu mgr - nie tylko dla osób korzystających z usług biur podróży. Bardzo Was proszę, poświęćcie mi 5 minut swojego cennego czasu ![]() Jeśli to nie byłoby dużym problemem, to poproście również swoich TŻów, braci, kolegów lub tatusiów, aby trochę podbili mi męskie statystyki ![]() Za każdą wypełnioną ankietę serdecznie dziękuję! Link do ankiety: http://www.e badania.pl/7e2c36ef5c335cd9 Pomiędzy "e" a "badania" wstawiłam spację, którą trzeba usunąć, aby link działał poprawnie. Podobno, aby wypełnić ankietę ponownie z tego samego komputera, należy użyć innej przeglądarki. Edytowane przez dilerkajablek Czas edycji: 2012-09-05 o 21:50 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Proszę, poświęć swoje 5 minut i pomóż mi zdobyć tytuł "MGR" !!! :)
wypełniłam ale szczerze mówiąc jest ona trochę dziwna.... szczególnie pytania dotyczące poszczególnych biur podróży....jakie jest prawdopodobieństwo że osoby wypełniające ankietę bedą znały chociażby 2 biura i potrafiły odpowiedzieć na twoje pytanie? nie wiem co jest twoim problemem badawczym i co chcesz uzyskać ale proponowalabym skierować ankietę do konkretnych osób korzystających z biur podróży które sobie wybrałaś....wypełnianie przez przypadkowe osoby moim zdaniem mija się z celem...nie uzyskaśz zbyt wielu informacji...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
wypełniłam, mogłabyś w pierwszym poscie napisać czego ta ankieta dotyczy.
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
Co do Twoich wątpliwości - będę korzystała z pewnych wskaźników marketingowych i dlatego pytania są tak skonstruowane. Niestety platforma, na której jest badanie, nie pozwoliła na to, aby wizualnie ułożyć pytania o skojarzenia w inny sposób. Ankieta przeznaczona jest dla wszystkich, bo nawet jak osoba nie zna jakiegoś biura, to może mieć skojarzenia np. z nazwą itp. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki |
||
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
strasznie dziwnie skonstruowana, nie korzystam z biur podróży, od początku zaznaczałam nie nie nie... skoro na jedno z pierwszych odpisałam że nie korzystam to po co dalszy ciąg ankiety
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez dilerkajablek Czas edycji: 2012-09-06 o 10:07 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
wypełnione, ale faktycznie dziwna konstrukcja
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
wypełniłam również, ale pisałam jakieś głupoty z czym mi się brzmienie nazwy kojarzy bo większości z biur nie kojarzyłam wcale
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Przyczajenie
|
Dzięki
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
Nie musisz korzystać z biur podróży, żeby usłyszeć np. narzekania/zachwyty znajomych albo znajomych znajomych na temat jakiegoś biura, zobaczyć reklamę, stwierdzić, że nazwa jest adekwatna lub nie albo że nigdy o takim biurze nie słyszałaś - to też jest dla mnie ważna odpowiedź.Dziękuję, że mimo wszystko dobrnęłaś do końca |
||
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Wypełniłam :-D
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Również wypełniłam, chociaż przyznam, że też mnie zdziwiła ta ankieta. Ciekawa jestem czy uzyskasz z niej jakieś sensowne wyniki.. Mimo wszystko życzę powodzenia i uzyskania mgr
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
wypełniłam również
![]() niestety w przypadku tych skojarzeń również moje odpowiedzi Cię pewnie nie powalą na kolana i niewiele pomogą (także nie kojarzę niektórych z tych biur), ale mam nadzieję, że na cokolwiek się przydadzą
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Podróżuje kilka razy w roku, często z biurami podróży, nie rozumie w jakim celu potrzebujesz te skojarzenia, ale to nie ważne, wypełniłam ankiete
|
|
|
|
|
#14 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Dzięki |
|||
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
poszło
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzeniona
|
Wypełniłam
|
|
|
|
|
#17 |
|
Konto usunięte
|
Zrobione, a skojarzenia miałam wyłącznie z nazwami a nie z usługami :d
|
|
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Dzięki ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36365516]Zrobione, a skojarzenia miałam wyłącznie z nazwami a nie z usługami :d[/QUOTE] Dzięki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.