![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Cziku Cziku Czikulinka
Warto zajrzec na www.kaja.xt.pl ze wzgledu na mnostwo obrazkow-komentarzy do hitu jakim jest "Mala Chinka"
![]() Poki co zalaczam 2 obrazki stamtad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Killing me softly
|
Dot.: Cziku Cziku Czikulinka
Dobrze, że to wątek na "Uśmiechnij się", bo piosenka i teledysk są śmiechu warte
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Prze-sa-da.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() ta piosenka jest straszna! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
swietny teledysk,co wy od niego chcecie
![]() (najbardziej bawi mnie ten fragment===>"...gdyby jego sytuacja materialna była zdrowsza, miałby wszystkie najpiękniejsze dziwy mazowsza..." ekm.......i sposób jak sie przy tym nasz filonek wczowa .....WOW na kolana,a no i te wypasione gesty Pasralskiej...wybaczcie musze ochłonąc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Klucz do tego stanowi tajemnicze cziku-czikulinka i matka-czikulatka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Nie moge wyjść z szoku, dawno nie widziałam czegoś równie głupiego,że aż śmiesznego , jak ktoś mógł w ogóle pozwolić do nagrania czegoś takiego?
![]() ![]() masakra |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() oraz tekst... może ktoś sobie pośpiewa??? ![]() Tekst piosenki "Mała chinka" ( z pominieciem ostatniego fragmentu gdzie Kai juz nie ma") Chorus x2 Mała chinka cziku cziku linka w jej oczach widze tylko gniew o maje chince cziku cziku lince ty własnie teraz słyszysz moj spiew znam chinke cziku cizku linke i jej matke cziku cziku lotke w Polsce zyja nie jest to przypadkiem za chlebem przypłynely kiedys statkiem albo moze samolotem, ale chyba mialem nie o tym tak w ogole to sa z Vietnamu zachaczyly sie do sajgon baru szybko utracily te robote no bo szef na mała miał ochote Polacy wcale ich nie pokochali teraz mała handluje tekstyliami nie ma przebacz 5 rano na stadionie moze kupie od niej podrabianą odziez jej braciszek gdzies na dalekim wschodzie w fabryce przykreca srubki codzien Chorus x2 Mała chinka cziku cziku linka w jej oczach widze tylko gniew o maje chince cziku cziku lince ty własnie teraz słyszysz moj swpiew Nie martw sie chinko cziku cziku linko moze kiedys nadejdzie dzien zbijesz fortune ciezko pracujac i z twego zycia zniknie zły dzien zacisnij zeby stojac tu na mrozie bo od dawien dawna prawda jest taka ty jestes chinka zwykła cziku linka w oczach kazdego Polaka Chorus x2 Mała chinka cziku cziku linka w jej oczach widze tylko gniew o maje chince cziku cziku lince ty wąłsnie teraz słyszysz moj swpiew Polski chłopczyku polska dziewczynko przyjmij pozdrowienia z dalekich stron od malej chinki cziku cziku linkik ktorej komornik wszedł na dom ![]() ![]() Edytowane przez bellissa Czas edycji: 2005-05-31 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Wydaje mi się aż nieprawdopodobne, że ktoś mógł napisać/nagrać/puszczać cos takiego. A te machy Kai z wplataniem rąk we włosy i tańcami brzucha chyba mi się przyśnią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
chyba kaja mam problemy ze rozumieniem tekstu, bo totalnie sie nie dopasowala :/
a poza tym ta dziewczyna z teledysku to chyba jest wietnamka,a nie chinka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Co za żenada!!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja o Chince Cziku Czikulince śpiewalam w zerówce!!! Jednak ta piosenka miala nieco inne przeslanie!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Widziałam ten klip, niestety, nie byłam w stanie go do końca obejrzeć. Koszmar.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Napisze tak...gościa zniose jeszcze, ale Paschalska śpiewa o czym śpiewa machając biodrami wypinając piersi i flirtujac z kamrerą??Hmmm czyżby to miało jakiś sens????????hmmmmmmmmmmmm mm.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ale mnie zaintrygowalyscie tym "hitem".
Ja go ani nie slyszalam ani nie widzialam... Wprost umieram z ciekawosci ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Juz obejrzalam teledysk...
To jest po prostu ż e n a d a... Alez mi Kaja w tym teledysku przypomina taka moja kolezanek z LO ![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
masakra, oni myślą, że disco polo zawojuje dyskoteki...mam nadzieje, że się mylą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wejdź na plotkowe,na najbardziej kiczowate piosenki-ostatnio-wpisywałam tam sens tej piosenki wg F.F. ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do teledysku, to nie wytrzymałam całego - widok pani o europejskich oczach, niezdarnie umalowanej na Chinkę - wyrotflowałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Prawie sie poplakalam ze smiechu jak to przegladalam.
![]() Kaja pewnie myslala ze jak zaspiewa z "hip hopowcem"(choc go nie uwazam za takiego)to wkoncu zaczna kupowac jej plyty ale chyba cos jej nie wyszlo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Niestety, link podany przez Sophie już nie działa. Szkoda, liczyłam na ciekawą lekturę w godzinach pracy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Zablokowane przez administratora...Czyzby wszechobecni obroncy czci Kai P. oraz niejakiego Filona ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
![]()
A mi nie chce sie to otworzyć i już
![]() ![]() ![]() ![]() Wreszcie udało mi sie obejrzeć ten teledysk i........brak mi słów, taniec,uśmiechy i wygibasy jak najbardziej nieadekwatne do tekstu. Podtrzymuję swoje zdanie na ten temat: żenada i totalny niewypał! Edytowane przez natasza2 Czas edycji: 2005-06-15 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
🦄
|
Właśnie to oglądnełam. Pomijając falujący w tle gruby brzuch paschalskiej, to wogóle nie rozumiem jaki jest sens tej piosenki... O czym ona niby opowiada/ uczy??? Niby smutna historyjka a tu jakieś uśmiechy, kręcenia brzuchem, jakieś ruchy, które chyba miały być a la raperskie. Do tego melodia niezabardzo, rymy tak samo, końcówka jakaś teatralna- chyba byłaby fajna gdyby miała jakiś sens. Ej, no klapa straszna...
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ten utworek nie trzyma się ni kupy ni .... Ani muzyka nie pasuje do słów, ani taniec Paschalskiej do tematu! Ani Filon i Paschalska do tej piosenki. Coś w stylu Krawczyka a nie młodej dziewoi i mixera!Chince "uchińszczono" co by brewki miała bardziej chińskie! A Paschalska jakby się naćpała albo teledyski lub branże pomyliła. KOSZMAR!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ja dodam od siebie tylko to, ze gdyby ten caly Filon (Pedofilon jak to go moi koledzy nazywaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
hmmm kurde..nie mam pytan do tej piosenki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
🦄
|
Kumpel, któremu dziś pokazałam ten teledysk powiedział, że ten Filon jak jest z Warszawy to już tam jest spalony i pewnie non stop siedzi zamknięty w domu
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
z dużej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.