![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zupełnie nowy wątek marty27!!!
znajdzie coś u mnie za te 2 kosmetyki?
2. cien Inglot Vertigo, soczysta zielen, nr 59 4. Puder w kompakcie prasowany Golden rose, kolor nr 4. Jasny beż do jasnej karnacji, zuzycie niewielkie ok. 5% Mam do niego pudełko.
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
3. Kulki APC, własna kompozycja, brąujące (dla zainteresowanych podam ilośc kulek)
12. Lysanel Active, zostalo ok 1/4, wazny do marca 2007 13. Dermacol nr 217, ok. połowy, wazny do 03.2008 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127203 Zapraszam ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej
spodobały mi sie probeczki perfum, ale poczekam jeszcze na inne propozycje bo kulki wolalabym wymienic na cos innego ![]() Black Cashmere, Donna Karan, 1,5 ml Gucci, Eau de Parfum Uomo, Moshino, Eau de Toilette Pour Homme, Eau de Toilette, 7 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hi
![]() interesuje mnie 7. Clinique, cień pojedynczy 03 Beige Shimmer, mało uzywany to GWP czy pelnowymiarowy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje za informacje.. rezygnuje jednak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
cien Inglot Vertigo, soczysta zielen, nr 59
Eris Lirene, Krem intensywnie nawilżający DUO-C |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos w moim watku w zamian za:
2. Max Factor, compact Facefinity, kolor 03 Natural, zuzycie ok. 5% lub 9. Eris Lirene, Krem intensywnie nawilżający DUO-C, nowy 50ml, wazny do 17.08.2008 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
hej emi1234 mi pasuje
![]() dam ci na wyprobowanie cien Bourjois stalowo-szary. Jest juz po terminie ale jakos szkoda mi go wyrzucic bo lubie go, ale...nie ma co. Ty przynajmniej sprawdzisz sobie kolorek. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
13. Dermacol nr 217, ok. połowy, wazny do 03.2008
Mogę odlać połowę dermacolu 215 (10.2009); -17 (angielski) cień prasowany w kolorze turkusowym, zużycie 10%. Z wymiany ale mam już podobny - p2 (niemiecki) błękitno-srebrzysty cień prasowany w sztyfcie- oddam połowę (długość 1,6 cm średnica 1,3 cm) - próbki szminek Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (1), PaleRose(5), BerryMauve(6), Rose(7) StrawberryDelish(8), KnockoutPink(9), PlumFrost(10) - 20 rudych kulek z brązujących Arabian Glow Avonu - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 -2 próbki Extraordinary Avonu - jasnoniebieska perłowa kredka do oczu MissSporty nr 17 SKY, zostało 5,5 cm - Inglot Matrix cień profesjonalny kolor 410, kilka razy maźnięty
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() 7. Woda toaletowa Avonu Summer White, z 50 ml zużyte ok. 10ml 4. Puder w kompakcie prasowany Golden rose, kolor nr 4. Jasny beż do jasnej karnacji, zuzycie niewielkie ok. 5% Mam do niego pudełko. chodzi o ten ?? http://www.goldenrose.pl/golden/cera_golden12.html# |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
. Clarins podklad w sztyfcie, Clarins Smart Stick Foundation, uzyty kilka
razy, kupiony na allegro (oryginał ? ) Długotrwały, niebrudzący podkład w sztyfcie. Nadaje się do wszystkich rodzajów skóry Podkład ma filtr SPF 8 Pojemność: 10.5 gr Kolor: 02 Pale Ivory jasny beż znajedziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
joannm - piekna bizuteria !!!!!!!!!!
![]() puder Golden Rose wymieniłabym na jakas bizuterie. Podoba mi sie kilka twoich wyrobów, np. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1148241939 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1143649346 a perfumki chetnie zamieniłabym na 5. "JOGA- Sposób na stres" Swami Shivapremananda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do ksiazki o jodze to kosztowala mnie 34 zl i ma tylko lekko przetarte rogi, a perfumki kosztuja nowe na allegro kosztuja 18 zl, do tego uzywane- takze zal mi by bylo oddac za ksiazke. ![]() To jak bedzie ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.