|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Z archiwum X - babcie wizażowe, do targania żelastwa gotowe !
Dzień doberek
![]() Po fb rozmowie z Anniaa powstał mały plan aktywowania naszego wątku ... Ktoś ma jeszcze ochotę na kilka(set) postów? Piszcie co u Was słychac, czy dalej ruch jest tak ważny w waszym życiu jak był kiedyś (...) zanim nasze drogi sie rozeszły. Trzeba przetrwać zimę, może wspólnie bedzie prościej ??? ![]()
![]() |
#2 |
♥
|
Dot.: Z archiwum X - babcie wizażowe, do targania żelastwa gotowe !
hop hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Oj! ja ja dawno nie ćwiczyłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
leniuch
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
To ja też się przyłączę do "reaktywacji"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mini, żebym to ja pamiętała kto z nami zaczynał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ulala
![]() Ania,kopę lat ![]() Domi,witaj ![]() Przetrwać zimę mówisz, kiedy ja uwielbiam zime ![]() U mnie po wielu , a nawet bardzo wielu edowych nawrotach, głównie w formie upadków, aż na samo dno ![]() Od 3tyg siłownia . 3xw tyg aeroby(głownie interwały na biezni),3x siłowy, zaczelam od obwodowego ,teraz fbw robie, i niedziela wolna. Oby mi zapału wystarczyło i w głowie sie znowu nie po.je.b.a.ło to będzie dobrze ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
w skrócie to u mnie naprawa organizmu po chorobie: 8 dzien na redukcji, czysta micha, 4x w tyg siłowy, aero 2x dziennie. Muszę cos zrobic bo badania hormonalne po szpitalu pokazały ze u mnie testosteron na poziomie 80 ( norma 15-83)
![]() ![]() wlasnie gotuje posiłek na 4 dni, co sie bede rozdrabniać ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hey hey hey
![]() Ja jak najbardziej jestem za odnowieniem kontaktow i produkowaniem kolejnych postow ![]() Z tym ze akurat ja nie mam neta i okolo raz na tydzien srednio udaje mi sie na niego wejsc albo i rzadziej, ale bede zagladala ![]() A co u mnie? Oj wiele sie dzialo ale naprawde musialabym miec wlasnego neta zbey wam napisac opowiesci z krypty hehe ![]() Ciesze sie Miniak ze lepiej sie czujesz ![]() ![]() A jesli chodzi o zelastwo to od 6stycznia mam czysta miche , co 2 tygodnie jeden posilek tzw odstepstwo, silownia minimum 4 razy w tygodniu , zazwyczaj 3 silowe, 3 aeroby badz jesli nie aeroby na silce to basen ![]() Spaslam sie do 68 kg ;/ wiec walcze od nowa ;p ale o dziwo bardzo dobrze mi idzie i mam nadzieje ze tak juz zostanie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Melduję się również dzięki Mini za cynka ![]() jeśli chodzi o mnie to bieganie przede wszystkim. Przygodę z siłowymi zakończyłam w zeszłym roku bo jak pewnie pamiętacie (może ![]() czasem machnę hantelkami ![]() Jeszcze raz buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Super pomysł, brakowało mi takiego wątku! Ja dalej ćwicze, miałam okres, że ćwiczyłam tylko z Zuzką, bo jakoś nie mogłam sie zorganizować na dłuższe treningi. Od końca grudnia jade z siłowym 3x w tyg, zawsze ćwiczyłam w domu więc jechałam fbw i to nieregularnie, teraz przeniosłam sie na siłownie( ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() U mnie hantle, kettle, Zuzka, dość czysta miska. ![]() Będę wpadać, chociaż mam nadzieję nie uzależnić się na nowo od wizażu ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Jak działamy na wątku? wstawiamy swoje miski i treningi?
![]() Ja wlasnie kawuje i strasznie sie ciesze, ze tyle sie nas zebralo. Rozmawialam na fb z Jagódką i mowi ze ma problem z kontem ale zalozy nowe i dołączy do nas ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Jestem za
![]() Ja właśnie wróciłam z siłowni, dzisiaj były nóżki i barki, ale rozpiskę zrobie wieczorem, na dodatek zapomniałam zeszytu i nie pamiętam dokładnie co i jak grrr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
No to ja zacznę od tego ze robilam dzis cardio od 4.25 RANO
![]() ![]() hehh ani sie nie obrocilam a tu juz 25 minut minelo i trzeba bylo isc do pracy ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Mini podziwiam za to aero o tej porze - ja to sie na drugi bok wtedy obracam
![]() Ścięło mnie jakoś wczoraj strasznie, do tego jakieś doła złapałam i zawaliłam troszke wieczorem i pożarłam 3 kostki gorzkiej czeko. Wczorajszy trening: NOGI: *wykroki w marszu 24x2x5kg/24x2x5kg/20x2x5kg *przysiady ze sztangą na suwnicy smith 12x20kg/12x25kg/12x30kg/10x35kg/6x40kg - musze sie z powrotem przenieść na przysiady bez smitha, bo chyba lepiej mi wchodziły i w ogóle chyba są lepsze od tych na smithie? ![]() *unoszenie bioder ze sztangą w oparciu o ławkę 12x15kg/12x15kg/12x17,5kg *wypychanie ciężaru na suwnicy 12x30kg/12x60kg/12x70kg/12x80kg/12x85kg(do każdego ciężaru chyba jeszcze musze dodać ciężar suwnicy 33,5kg tak tam pisze, Mini Ty doliczasz jak robisz rozpiske, czy tylko wpisujesz ciężar który dajesz? *wspięcia na palce stojąc 12x20kg/12x25kg/12x30kg/12x35kg - całe łydy mnie dzisiaj bolą * przywodziciele 10(4)/10(4+1)/10(4) *odwodziciele 10(3)/10(3)/10(3) (w nawiasie ilość sztabek) [2 ostatnich ćwiczeń nigdy nie robiłam, wczoraj jakoś tak wyszło, do tego zapomniałam zrobić jednego ćwiczenia, ale nastepnym razem wezme zeszyt to bede pamietać ;p) BARKI: *unoszenie sztangielek bokiem 12x2x2,5kg/12x2x3kg/12x2x3kg *wyciskanie sztangielek siedząc 12x5kg/12x5kg/10x5kg +aero 20min(10min bieżnia,10min orbitrek), na bieżnie już tam nie pójdę bo jakaś taka dziwna twarda ? źle mi sie na niej ćwiczy, a orbitrek przynajmniej wyciska ze mnie co nie co ;d wkurza mnie troche, że na siłowni na którą uczęszczam jest brak hantli 6kg, 8kg, 9kg.. są od 1 ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2014-01-28 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
27-01-2014 dzień redukcji 12
DIETA 1. 50g płatków, 1 jajko, 1 białko, 15g wpc, 25g jablka, 25g banana 2. 50g płatków, 1 jajko, 1 białko, 15g wpc, 25g jablka, 25g banana 3. 30g ryzu, 100g piersi z kuraka, warzywa 4. 100g łosoś 5. 125g twarog, 50g feta TRENING 25 min aero na czczo BARKI Wycisk zza barków 10x 20kg/ 10x 20kg/ 10x 20kg Wznosy w przód młotkowo 10x 6,5kg/ 10x 6,5kg/ 10x 6,5kg Wznosy sztangielek w bok 10x (2x4kg)/ 10x (2x4kg)/ 10x (2x4kg) Wznosy sztangi wzdłuż ciała 10x 20kg/ 10x 20kg/ 10x 20kg 30 min aero po treningu -------------------- Renia, ja doliczam +30kg zawsze, nakladam sobie 2x 60kg by miec pełne 150 na suwnicy ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
No ladnie dziewczyny
![]() Ja michy wstawiac nie bede bo nie jestem u siebie ;p ale ogolnie jak na mnie i brak funduszy jest calkiem calkiem ![]() Mnie motywuje dziennik Chodakowskiej ktory dostalam pod choinke mimo iz nie cwicze z jej programami ![]() 2 dzien 4 tygodnia cwiczen (wczesniej bardzo nieregularnie i bez czystej michy) Wlasnie wrocilam z silowni : -10minut orbi jako rozgrzewka -okolo 50 minut silowe - obiegowka (szczegoly opisze kiedy indziej) -40minut bieznia - marsz po skosie -rozciaganie calego cialka i prysznic na zmiane zimny-cieply ![]() Skonczylam posilek potreningowy , i dopadlam sie do neta u kuzynki ;p Ciesze sie bardzo ze znowu sie nast tu zbierze troche chociaz tak samo nie chcialabym znowu popasc w wizazowy nalog ;p
![]() Edytowane przez megusiia Czas edycji: 2014-01-28 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jeśli chodzi o miskę wczorajszą to było tak: 1. Chleb tostowy pełnoziarnisty 100g, 2 jajka, 60g mozzarelli, sos(pomidory z puszki, pieczona papryka, cebula, czosnek, przyprawy), papryka, masło klarowane. 2. 2 jajka, pół banana, 25g płatków owsianych, po łyżeczce: siemienia lnianego, sezamu, mleka, 10g orzechów włoskich, łyżeczka masła migdałowego, masło klarowane, granat. 3. Pierś z kurczaka, pieczone ziemniaki, kapusta. 4. 50g chleba tostowego, tuńczyk w oliwie z oliwek, papryka. 5. 3 kostki gorzkiej czekolady. Dzisiaj tylko 3 posiłki, bo wyczołgałam sie z łóżka o 10:30 ![]() 1. 2 jajka, łyżeczka: sezamu, siemienia, słonecznika, pierś z kurczaka, pieczarki, cebula, sos pomidorowy(j.w.), grahamka, masło. 2. Zupa fasolowa, do której jeszcze dodałam czerwoną fasole. 3. 2 jajka, 2 łyżki mleka, 30g płatków owsianych, mąka orkiszowa, sezam, orzechy włoskie, wiórki kokosowe, jogurt naturalny. Troche biednie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ja trzy dni z rzędu wstawałam o 4, jutro spie do ... yy 9
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
29-01-2014
DIETA 1. 50g owsianych, 2 jajka, 15g wpc 2. 50g makaronu razowego, 100g piersi z kuraka, 10g oliwy, warzywa 3. 50g makaronu razowego, 100g piersi z kuraka, 10g oliwy, warzywa 4. 125g twarogu, 100g makreli 5. Jak pojdę spać pozniej to dodam jeszcze jeden posiłek TRENING 25min aero na czczo PLECY Martwy ciąg 10x40kg/ 10x 50kg/ 10x 60kg/ 5x 70kg/ 2x 80kg/ 1x 90kg Wyciag górny szeroko 10x 35kg/ 10x 35kg/ 10x 35kg/ 10x 35kg Wiosło sztangą 10x 40kg/ 10x 40kg/ 10x 40kg/ 6x 40kg Wyciąg dolny 10x 60kg/ 10x 60kg/ 10x 60kg/ 10x 60kg 30 min aero po treningu
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
29.01.2014r.
Dieta: 1. 2 jajka, pieczarki, papryka, pestki dyni, grahamka, masło, masło klarowane. 2. Kurczak, kasza(jęczmienna i gryczana), marchewka. 3. 2 jajka, banan, 30g płatków owsianych, siemię, sezam, wiórki kokosowe, migdały, mleko, masło klarowane, jogurt naturalny. 4. Kakao(ciemne na wodzie i mleku 1:1), 2 'muffiny'(jajka, mąka orkiszowa, marchewka, pestki dyni, słonecznik, rodzynki) Trening (szt. - sztabka) PLECY: *ściąganie drążka wyciągu górnego do klatki podchwytem wąsko 12x3szt./12x4szt./12x3szt *wznosy tułowia z opadu 12xbez obciążenia/12x5kg/12x5kg/12x5kg *ściąganie drążka wyciągu górnego do karku nachwytem szeroko 12x3szt./12x3szt./10x3szt. *wiosło sztangą w opadzie 12x20kg/12x25kg/12x25kg/12x25kg *przyciąganie linki wyciągu dolnego do brzucha 12x4szt./12x5szt./12x6szt. *wiosło sztangielką w opadzie 10x7,5kg/10x9-10kg/10x9-10kg TRICEPS: *prostowanie ramion na wyciągu uchwyt linowy 10x3szt./10x4szt./10x3szt. *prostowanie ramienia w opadzie tułowia 10x2,5kg/10x4kg/10x2,5kg *wyciskanie francuskie hantla oburącz 10x5kg/10x5kg/10x5kg BRZUCH: *unoszenie nóg w zwisie na drążku 10/10/12 +20 min aero |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
a co tu tak cicho? ;>
tak szybko watek polegl? |; ja nie mam neta ale czemu w nic tutaj nie produkujecie? wrocilam od chirurga mam za krotkie sciegna jakies tam i dlatego mi sie ciagle z tmi kolanami cos dzieje, wydalam 200zl na poczatkowa rechabilitacje - zacznam od poniedzialku - musialam prywatnie bo ta refundowana dopiero wolne miejsca sa na sierpien.... ;/ z cwiczen robie dywanowki i moge tylko basen tak wiec chociaz to dietka dobrze nawet w urodzin sie nie skusilam na nic slodkiego ;p ale tesknie za silownia, jak tylko noga przestanie mnie bolec to wroce i bede same hantelkowe cwiczenia robic a co u was?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.