|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Krótka fryzurka??? Czy pasowałaby do mnie? Doradzcie!
Chciałbym ściąć włosy, najlepiej jakaś krótka fryzurka, tylko nie wiem jaka, doradzcie mi, proszę, oto moje zdjecie:
Czy pasowałaby mi krótka fryzura, jeśli tak to jaka, podajcie jakieś propozycje lub zamieście zdjęcia. Z gory dziękuję ;D. Ahh i niestety noszę okularki ;(. Edytowane przez Katie04 Czas edycji: 2006-11-13 o 15:35 |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Krótka fryzurka??? Czy pasowałaby do mnie? Doradzcie!
Czesc Jak Dla Mnie To Powinnas Sprobowac Ja Mam Krecone Wlosy I Zawsze Chcialam Miec Grzywke Co Przy Moich Wlosch Niemozliwe Niestety
![]() ........ Ale Zaryzykowlam I Wcale Nie Zaluje Co Prawda Musialam Prostowac Wlosy Codziennie Ale Wygladalam Bosko I Uwazam Ze Trzeba Zaryzykowac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Oto Moja Propozycja Dla Ciebie |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
chcialam pomoc ale nie zalapalam sie juz na zdj...
czemu tak szybko je usunelas?
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Podbijam posta poprzedniego....ja też sie na zdjęcie nie załapałam więc niemoge ci pomóc...
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.