|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
pudry, filtry
Wymienię:
1. Eveline, puder w kamieniu, kolor nr 14, średni beż, żużycie 10%. rez.2. Nivea, puder prasowany, jasny, dla bladolicych, zużycie 10%. rez.3. Sephora, puder brązujący, s45, jasny, z drobinkami, dla mnie za jasny, zużycie 20%. 4. Loreal, róż, kolor Pink Grejfrut, soczysty, nasycony kolor, zużycie 20%. 5. LRP, DP 50+, końcówka na wypróbowanie. 6. Avon, spray do włosów nadający objętość, nowy 7. LRP, AL, dostałam od Agnieski, jest ok. połowy. Szukam: LRP active C Diacneal tonik Lysanel HIPP Bubchen Rossmann Babydream Oriflame - puder prasowany normalizujący, jasny kolor SVR 50 B Edytowane przez Smok Czas edycji: 2006-11-12 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: pudry, filtry
Wioleta, w watku nic nie znalazłam dla siebie, bo ja np. cieni nie używam. Oddam chetnie ten spray, a nawet dołożę połowę takiego sprayu Welli, ale za coś, co mi się przyda, np. żel do mycia ciała, szampon, żel do twarzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hejka Smoku
![]() jestem zainteresowana: 3. Sephora, puder brązujący, s45, jasny, z drobinkami, dla mnie za jasny, zużycie 20% (bazrdzo jasny jest)??? 5. LRP, DP 50+, końcówka na wypróbowanie. Znajdziesz cosik u mnie??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za:
3. Sephora, puder brązujący, s45, jasny, z drobinkami, dla mnie za jasny, poza wątkiem mam pół opakowania Bubcgen oraz żel pod prysznic Yves Rocher-wiciokrzew-1-2 razy użyty
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
U Ciebie wpadły mi w oko drozbiazgi, np. próbki, a ja wolałabym wymienić puder na jedną rzecz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
2. Nivea, puder prasowany, jasny, dla bladolicych, zużycie 10%.
3. Sephora, puder brązujący, s45, jasny, z drobinkami, dla mnie za jasny, zużycie 20%. Ten puder Nivea bardziej wpada w róż czy ma choć kapkę żółtego kolorku?? Mój wątek na wymianę: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=156286 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Buttercup, to ten puder Nivea - na twarzy jest bardzo jasny, bez różu, ja unikam różowych, ale oceń sama:
http://www.allegro.pl/item134872196_...agne_9_g_.html Oddaję go, bo ja takie pudry kładę na skrobię i ten wychodzi za jasny na skrobi. Lepszy byłby dla mnie ten ciemniejszy odcień. U Ciebie podoba mi się tonik Lysanel. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Kolorek chyba by pasował.
Czy chciałabyś wymienić Twoje dwa pudry (nivea i sephora) za tonik?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Trochę nie bardzo, bo wartość obu pudrów przekracza wartośc toniku, wtedy musiałabym coś od Ciebie dobrać. Może masz coś, jakieś próbki z mojej listy? Albo Acne-derm?
Mogę wymienić puder Sephora na tonik, plus minus będzie to to samo. Znowu puder Nivea jest tańszy niż tonik i musiałabym Ci coś dołożyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyjaciółka KWC
|
Może coś u mnie?
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Myślę, że nie zrazi. Najważniejsze, że mogę wymienić te pudry na coś, co mi się przyda, a nie np. na cienie, których nie używam nigdy.
Czekam na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Smoku...
![]() a co cie najbardziej zainteresowalo?? bo moge sie wymienic...Tylko zeby tak tobie odowiadalo ![]() Mam Acne-Derm..i moge zrobic odlewke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
3. Sephora, puder brązujący, s45, jasny, z drobinkami, dla mnie za jasny, zużycie 20%.
Który to dokladnie ten puderek? Ile ma gram? - emulsja Olay complete Care do cery mieszanej. Ze 100ml zuzyte max.20ml - marker - odżywka Essence przyspieszająca wzrost paznokci - utwardzacz paznokci top choice, cały - cien pojedynczy Inglot Sprint, ciemny brąz z drobinkami nr 81, maźnięty raz - cień Rival De Loop nr 12 Black Velvet - Podkład Clinique Stay True, kolor 27 stay Nude, kolorek jasny bez do jasej cery, z 30 ml zuzyte ok. 1/2 - garderoba do rzęs Bourjois w kolorze turkusowym (tusz nakładany pałeczką na końcówki rzęs) - Pomadka Avon, kolor Gold Dipped (złocisty brąz), nowa, maznieta kilka razy - Light Day Lotion Oriflame. Lekka emulsja na dzień. Beztłuszczowa emulsja nawilżająca na dzień idealna dla cery tłustej. Wchłania się z łatwością, nie pozostawiając na skórze błyszczącej powłoki. Filtry przeciwsłoneczne SPF 2 oraz witamina E chronią skórę przed destrukcyjnym wpływem środowiska. 50 ml. nowa, nieuzywana. Data wazności luty 2008. - Puder w kompakcie prasowany Golden rose, kolor nr 4. Jasny beż do jasnej karnacji, zuzycie niewielkie ok. 5% Mam do niego pudełko. - Puder prasowany Feather Finish, kolor translucent III 37, zuzycie - niewielkie wgłębienie, uzywany przez ok. 3 tyg. , pościerane troche napisy od noszenia w kosmetyczce i pęknięte wieczko zamykające - Dermacol nr 217, ok. połowy, wazny do 03.2008 - Oriflame - Visions, metalicznie cienie w kredce, maźnięte dla sprawdzenia koloru, złoty i miedziany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.