|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zamykanie naczynek w Krakowie????
Witam!!!!!!
mam pytanko czy znacie dobrego specjalistę, który zamyka naczynka w Krakowie, i jaka jest cena takiego zabiegu-dokładnie zamykanie naczynek na płatkach nosowych????dziekuję bardzo ![]() ![]() papatki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: zamykanie naczynek w Krakowie????
nikt nie zna dobrego dermatologa który zamyka naczynka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Moja koleżanka zamrażała naczynka na twarzy u doktor Ireny Iskrzyckiej, nie wiem dokładnie ile ich miała ale zapłaciła coś ok 30zł. Dodam ze była zadowola z tej wizyty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Polecam gabinet Der Med na ulicy św. Tomasza - zamykałam tam naczynka na nogach, więc nie powiem, ile kosztuje na nosie, ale skoro całe nogi kosztowały mnie 250 zł, to nos powinien sporo mniej. Jeździam tam z Katowic, pomimo że w Katowicach też jest gabinet Der Med, ale nie maja tego lasera, którym mi wykonywano zabieg - oczywiscie nie pamiętam, jak się nazywał
![]() Zobacz sobie na stronie - www.dermed.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
sprawdzałam ten gabinet na sw Tomasza...ale, czy nie ma jakiegoś tańszego gabinetu???czy wszędzie ceny są porównywalne????
niestety nie słyszałam o zamrażaniu naczynek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.