![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nękani przez TPSA
Zdarzyło Wam się, żeby pracownicy TPSA wydzwaniali do Was po 5 razy dziennie. Przed chwilą znowu dzwonili
![]() ![]() Ktoś inny też tak ma, czy tylko nas dreczą? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nękani przez TPSA
Niestety to jest częsty przypadek. Prezentują promocje, jakieś ankiety marketingowe itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
zmienic operatora i zastrzec numer
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
oooo nie zapomne im jak wydzwaniali po 3-4 razy dziennie, a jak im raz powiedzialam, ze ojca nie ma, bo zalatwia pogrzeb (dziadek zmarl tego dnia) to zapytali kiedy bedzie w domu!! normalnie noz mi sie w kieszeni otworzyl... nawet w takiej chwili nie dadza czlowiekowi spokoju...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mówimy im, że nie chcemy żadnych tańszych rozmów na komórki, (bo nikt nie jest głupi, żeby dzwonić z domowego na komórkę), droższego abonamentu, ani żadnych innych ulg
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Niestety zdaża się to bardzo często
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
taką mają pracę - jednych to denerwuje na innych wizje promocji działają
![]() u mnie w domu to ojciec jest specjalistą od natrętów po jednej rozmowie z nim nie zdarzyło się żeby pózniej dzwonili - widocznie jest dość przekonywującym człowiekiem ... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Przepraszam ale to byla moja praca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Do mnie kiedyś na komórkę ktoś zadzwonił z ofertą tańszych połączeń na komórki z telefonu stacjonarnego i niezła była konsternacja jak odpowiedziałam że nie mam telefonu stacjonarnego - chyba osoba dzwoniąca nie była przygotowana na taką odpowiedź
![]() Na szczęście to był 1 taki przypadek, gdybym była nękana taki telefonami - napisałabym stosowne pismo do tepsy ![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Oj tak, do mnie tez dzwonią...
i zawsze im odpowiadam, że nie jetesmy zainteresowani żadną nowa taryfa, a jesli już bedziemy to znam inne źródła informacji jak chociażby internet, więc sobie proadze i sam poszukam tego co mnie interesuje. Zawsze też dodawałam, żeby uprzejmie sobie zapisali, żeby pod ten numer już nie dzownić.... O dziwo chyba podziałało, bo dawno juz nikt nie dzownił... ![]()
"Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - M.Twain http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1675216 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hm, mnie jakoś nie nękają
![]() Spróbowali by tylko ![]() ps. Oni po prostu czują respekt przed Judą ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Hmmm wiecie co, mnie też przesladowali i nadal będą to niestety robić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ja wiem jak to wyglada z tej drugiej strony....
moj TŻ praciwał w tepsie na tak zwanej telesprzedaży, i to nie on decydowal kiedy do kogo ma dzwonic, numery same mu sie wybieraly, a on musial trzymac sie wytyczonych formułek, wedlug których przeprowadzal rozmowe, zadawal pytanie, a potem zaznaczal jakiej kto udzielil odpowiedzi i pojawialo mu sie nastepne pytanie. Praca okropna!!! rozumial ze cos sie nie oplaca (bo tak bylo najczesciej) i jak zaproponowal jakiejs starszej pani zeby sobie obnizyla abonament na socjalny bo miala ten normalny a i tak nigdzie nie dzwonila to go zwolnili:/ ale teraz sie cieszy z tego powodu i nigdy nie chce tam wracac. TPsa ma wszystko super wyliczone i wiedzieli kied go zwolnic, tzn w polowie miesiaca i nawet zasilku nie dostal..... wiec uwierzcie mi ze to nie jest wina tych co do was dzwonia, jesli komus zalezy na pracy i na kazdej zlotowce (a w TP za takie dzonienie nie dostane nawet najnizszej krajowej-tak sie wycwanili) to robi wszystko to co mu powiedza, a ludzie sa na prawde rózni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Do mojego taty TPSA zawsze dzowni, gdy wychodzimy z domu
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
jak czytam wasze wypowiedzi to widze swoj dom
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
W ostatnim miesiącu dzwonili do mnie 5-6 razy. Zawsze z tym samym... Skleroza? Głupota? Dezorganizacja???
Tepesia to ma dopiero burdello, skoro potrafi tak nachodzić własnych klientów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Póki co nie dzwoni do mnie operator w osobie konsultanta, ale automatyczna sekretarka z nagranym tekstem i bebla coś przez kilka minut.
![]() ![]() Za każdym razem ja mam taki tel. odbieram, a następnie słyszę w słuchawce entuzjastyczne: "Witamy cię gorąco, mam dla ciebie...." to odkładam tel. NIe mam siły słuchać automatycznego głosu prze kilka minut, szkoda czasu, wolę pozwiedzać Wizaż za ten czas. ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
bo ludzie teraz sami rezygnuja z pracy, nie ma kto dzwonic po omach i namawoac do jakis beznadziejnych uslug ktore nikomu oprocz TPsa sie nie oplacaja, to sobie nagrali jedna wypowiedz i wszystkim beda puszczac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Nie mam pretensji do zwykłych pracowników TPSA, tylko do tych, którzy im każą do mnie dzwonić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
do mnie tez kiedys dzwonili i tata po któryms czasie powiedział ok i jakoś mamy droższy abonament czy tańszy, w każdym razie rachunki większe przychodza niż zwykle
![]() najbardziej denerwuja mnie osoby dzwoniące z jakiś firm które robią jakies spotkania prezentujące produkty danej firmy, biora chyba książke telefoniczna wydzwaniają po domach z tego miasta w ktorym jest prezentacja, potrafia po kilka razy dziennie dzwonic, i nawet po spotkaniu równiez mimo że mówie że nie ma nikogo dorosłego (sama udaje niepełnoletnią) i tak wydzwaniaja a ja sie musze tłumaczyc ![]() raz poszłam sobie bo prezentowali jakies koce które podobno swietne itp. coś na bóle reumatyczne, a że ja jednak jestem chora to stwierdziłam co mi szkodzi pójde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() skoro stwiedziła że powinnam iśc sobie ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
takim posrednikiem jest urzad pracy, i to wcale nie urzad dostaje za to kase, oni jeszcze doplacaja zeby tpsa zatrudnila ludzi ktorzy ni maja pracy, a potem jak ktos straci prace to nie ma szans na zadne dofinansowania szkolenia itp. bo juz swoj limit srodkow finansowych w UP wyczerpal pracujac w TP dla mnie to jest chore ale tak jest na prawdeprzkonalam sie o tym prawie na wlasnej skorze
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
do mnie tez dzwonią, ale tak sie złożyło, że ja jeszcze nie odbierałam, zawsze mama
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Nie mam juz od dawna telefonu stacjonarnego, ale znam ten ból - dzwonią do firmy i to bardzo często. Z tepsy i z innych sieci, ciągle oferują to samo - mogliby w końcu zrobić tam porządek i odhaczyć klientów, którzy regularnie odmawiają
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Szlak mnie trafia jak słysze w słuchawce że rozmawiam z kimś z TP... No wściec się można! Jeszcze bezczelnie pytają o której będzie w domu tata... a skąd ja mam to wiedzieć?! Przecież za nim nie chodze... Od kąd tata poszedł do TP i wziął tańszy abonament to już nie dzwonią.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dziś znowu dzwonili rano, a jak usłyszeli "nie dziękuję", to ... zapukali do drzwi osobiście.
![]() Proponują ofertę, której ktoś z mojej rodziny nie może się pozbyć. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Mnie również to denerwuje.Potrafią dzwonić kilka razy dziennie,na hasło "Mama jest w pracy" wypytują o porę,kiedy mogą zadzwonić później,i dzwonią,a jakże.
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Może mają?
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.