|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Clinique gentle light powder and brush Glow 02
Witam!
Dostałam w prezencie puder gentle light powder and brush 02 Glow2 Clinique z pędzelkiem .Użyłam dosłownie 2 razy, niestety nie pasuje do mojej chłodnej karnacji.Sprawiłam sobie prezent w postaci szminki Rouge Allure Chanel 14,piekna czerwień w nowoczesnej obudowie,użyłam 2 razy i stwierdziłam,że w czerwieni mi nie do twarzy kolorówka mnie w ogóle nie interesuje,z kremów tylko Redermic lub Eluage Creme Avene.Czekam na Wasze propozycje |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Clinique gentle light powder and brush Glow 02
Hej
nie mam co prawda Twoich wishów, ale może zerkniesz?http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=165744 szaleję za gentle light... |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Zastanowię się nad "płynnym włosem" i podkładem Artdeco.Sprawdzę jutro w sklepie,czy kolor mi odpowiada i dam jutro znać. Z reguły to ja najlepiej wyglądam bez makijażu,maluję tylko rzęsy na czarno .Miałam juz na sobie makijaże przeróznych firm,Chanel,Guerlain,HR, Lancome,zrobiłam sobie w nich zdjecia i porównałam ze sobą w stanie naturalnym .Stwierdzam,reszta pytanych osób także,że najlepiej wyglądam bez kolorówki.No taki typ urody Dlatego z rezerwą podchodzę juz do podkładów i całej kolorówki.Mam bzika na punkcie czerwonej szminki,ale zdecydowanie "kradnie mi urodę" Dlatego noszę czerwone torebki nie wiem jak będzie z tą odżywką do włosów.Ma raczej cienkie i puszyste wlosy. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
A moze cos u mnie ci sie spodoba za puder????
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160005 |
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem bardzo zainteresowana pudrem ,
mogę zaproponować Redermic oraz So Pretty Cartier
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bede czekac na znak, mogę jeszcze dorzucic nowy jedwab farouka -15 ml;-). Podklad jest super, niestety jego numerek byl naklejony i odkleil się jest to piękny jasny (ale nie trupi!) naturalny beżyk). Dorzucę też -jeśli będziesz chciała-świeżutki podklad True Match Loreal-kolor C3-jest go jakaś 1/3( chlodny odcien beżu) Super KWC.
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Wizażanki
Sylwio niestety wystarczy,że posmaruję się kremem z wit.C i mam ten blask,ktory mi dodaje tyle uroku. Czasami maźnę sie na policzkach Spotlight EL i jest super.Podklad,nawet najlepszy! psuje efekt,cera robi sie nienaturalnie matowa,zmienia odcień,a tego bardzo nie lubię.Diękuję i pozdrawiamNajbardziej przemawiają do mnie produkty Loli23 |
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Witam
,może u mnie znalazłabyś coś na wymianę za puder? |
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej mniej wydaję na kolorówkę ...ale z drugiej strony ... odbijam to sobie na kremach,dobrych zreszta i perfumach No i jak tu oszczedzać |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

.Użyłam dosłownie 2 razy, niestety nie pasuje do mojej chłodnej karnacji.Sprawiłam sobie prezent w postaci szminki Rouge Allure Chanel 14,piekna czerwień w nowoczesnej obudowie,użyłam 2 razy i stwierdziłam,że w czerwieni mi nie do twarzy

nie mam co prawda Twoich wishów, ale może zerkniesz?

jest to piękny jasny (ale nie trupi!) naturalny beżyk). Dorzucę też -jeśli będziesz chciała-świeżutki podklad True Match Loreal-kolor C3-jest go jakaś 1/3( chlodny odcien beżu) Super KWC.

Przynajmniej mniej wydaję na kolorówkę