|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: High Hair Flat Iron Spray- do prostowania włosów, cienie L'Oreal- wymienię
Byłabym chętna na obydwie pozycje
![]() Jeśli chodzi o odlewki, to mogłabym zaproponować te zapachy w pojemności do 10ml: - Baby Doll YSL - Champs Elysee Guerlain - London Burberry (nowa wersja)
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: High Hair Flat Iron Spray- do prostowania włosów, cienie L'Oreal- wymienię
Karolinko i Maniooreczko- niestety nic.
Daigee- Twoja propozycja uwolnienia mnie od obu jest strasznie kusząca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A może u mnie coś znajdziesz za spray?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ok
![]() Uszczęśliwić mogłabym Cię również 100ml maski Absolut Repair oraz dużymi odsypkami rozświetlającego pudru Revlon SkinLights. To ten: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...hp?produkt=603 - uwielbiam go - jest absolutnie doskonały ale opakowania ma gigantyczne ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Anastazjo- niestety nic,
Daigee- ta maska nie jest dla mnie, niestety, natomiast na b. małą odsypkę bare lighta byłabym chętna, ale jednak najpierw muszę spr te zapachy w sklepie. Sorki, że tak wybrzydzam, ale na pewno znacie to przyrzekanie sobie samej "tym razem, tylko na coś, co na pewno zużyję" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Daigee- psiknęłam się dziś w sklepie Burberrym, ale upewniło mnie to, że to znów nie mój zapach:/ a za samą odsypkę Revlona mogłabym wymienić mój cień, tylko czy odpowiadałaby Ci taka wymiana?
Paolu_ola_la- wpadł mi w oko tylko żel flos lek, ale to trochę mało- może coś poza wątkiem? masz dużo fajnych aptecznych rzeczy, ale ja akurat jak na złość obkupiłam się w żele i teraz poszukuję kremu:/ |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
up, hopsa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.