![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jak odzyskac jego serce:( zniszcylam je:(:(POMOCY!!!
Witam od 3 lat bylam z ukochanym mezczyzna i jak wiadomo w zwiazku bywaja wzloty i upadki
![]() a on na to kochanie przyklej plasterek i idziemy , a ja znow to samo(to wzsystko bylo przy kolegach)i go uderzylam , a on sie smieje i kochanie przyklej i idziemy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak odzyskac jego serce:( zniszcylam je:(:(POMOCY!!!
ojej, dziewczyno..namieszałaś.. ale wiesz-wczoraj miałam podobną sytuację wkurzyłam mojego faceta o taką głupotę podobną do Twojej,rozstaliśmy się przez sms-póżniej spotkaliśmy się za 1h i mu się oświadczyłam, a on się zgodził!
też myślałam, że świat mi się cały zawalił... beczałam ... ale udało mi się to wszystko odkręcić i jestem pewna że i Ty możesz..po prostu w takiej sytuacji trzeba okazać skruchę, musisz go przeprosić-powiedzieć, że Cię poniosło w nerwach (możesz nawet zwalić na zbliżający się okres czy trudny dzień w pracy/szkole)... i że KOCHASZ GO..jeśli też to do Ciebie czuje na pewno nie pozwoli Ci odejść.
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Urządziłaś mu dziką awanturę na ulicy, bo przez kwadrans z kolegami rozmawiał? Przecież tu nie o poród chodziło, gdzie każda minuta jest cenna, a ten plasterek aż na taki gwałt nie był Ci potrzebny. No cóż, na swoje szczęście chłopak się zagadał z kumplami (na szczęście, bo przekonał się do czego jesteś zdolna; co za obciach: awantura przy ludziach z tak błahego powodu, aż strach się bać, gdyby powód do kłótni był naprawdę dobry). Jedyna możliwa rada, moim zdaniem, to taka, żebyś dała mu spokój i nie pokazywała się mu na oczy tak, jak sobie tego życzy, bo na takie traktowanie nikt sobie nie zasługuje, a już na pewno nie osoba, którą się ponoć kocha. Kłótnie zdarzaja się w każdym związku, ale urządzać przy ludziach takie widowisko? ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ja rozumiem, mogła Cię boleć rana, ale żeby od razu tak na niego wyskoczyć? jeszcze przy Waszych znajomych? dla mnie to szczyt, bo wszystko można powiedzieć, ale w cztery oczy. to taka niepisana zasada.
moim zdaniem trochę sama się o to prosiłaś.. bo w ciągu tych 15 minut bez plastra nie umarłabyś jak podejrzewam, a tak sponiewierałaś go i się dziwisz czemu jest taki zły. nikt nie lubi jak się nim pomiata. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdecydowanie przesadziłaś ![]() Ty jego zabawką? chyba on Twoją? ![]() Skoro powiedział że chce normalną dziewczynę to chyba znaczy że to nie był Twój pierwszy taki wybuch. Wybacz ale nie dość że zwyzywałaś go za nic to jeszcze upokorzyłaś przy kolegach. Nie wiem czy da sie to naprawić bo skoro już zrywaliście ze sobą (tak wywnioskowałam z tego co napisałaś) to chyba znaczy że to nie pierwszy taki konflikt.
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
tu nie o to chodzi bo scielismy i sie smialismy i on urazil mi stope i go poprosilam idz po plaster, a zadzwonil kumpel to mowie powiedz jemu zeby kupil, bo i tak ma po drodze, a on ja kupie za 30 sekund masz , ja sie zabije od rana mam mysli samobojcze jeszcze twoja wiadomosc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
wiem ze to faktycznie byla blachostka bardzo go kocham ale on woli zapomniec
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Upokorzylaś go przed kolegami. Ja się wcale nie dziwie, że tak zareagowal. Widocznie nie byla to pierwsza taka sytuacja, skoro powiedzial, że chcialby mieć normalną dziewczynę.
Wczoraj bylam na urodzinach koleżanki. Po paru "glębszych" ona się poklócila ze swoim mężęm i byla trochę cięższa atmosfera. Później mój TŻ mi powiedzial, że jakbym mu taki numer wywinęla na imprezie przy ludziach, to chyba by sie zacząl zastanawiać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chyba tylko z Twojego punktu widzenia.
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Prawdę mówiąc ja się jemu nie dziwie,że nie chce mieć z tobą nic wspólnego.
Każdy zasługuje na normalne traktowanie i szacunek, a nie upokorzenia i to w miejscu publicznym. Więc zamiast naprawiac to co nie do naprawienia (związek), zacznij od siebie i pracy nad swoim temperamentem.
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
UDERZYŁAŚ swojego partnera. Dla mnie to powód do odejścia.
Co gorsza - zrobiłaś to PRZY LUDZIACH. Dla mnie to powód do niepoznawania Cię na ulicy do końca życia. Daj mu święty spokój - może jak zatęskni, to się odezwie. Może nie. A Ty zamiast umierać i rozpaczać rozejrzyj się za psychologiem. Powinien pomóc nie tylko na złamane serce, ale przede wszystkim na ataki furii i kompletny brak panowania nad sobą.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
My tylko wyrażamy swoją opinie na temat tego co się stało, pisząc na forum swoją historie musisz liczyć się z tym że opinie na temat tego co zrobiłaś mogą nie być pochlebne.
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Matko boska jak mogłaś go tak upokorzyć?? Chyba mu się nie dziwisz. Wyzwałąś go uderzyłaś przy kumplach. W ogóle jesteś jakąś histeryczką. Dobrze że się na tobie poznał, bo nawet jak ma się zły dzień to się takich rzeczy nie robi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem wstrzasnieta tym co przeczytalam.
Jak w ogole tak mozna. Uderzyc kogos, kogo sie "kocha". Wyzwac od najgorszych,przy ludziach, potem probowac sie do niego łasic, a potem znowu wyzwac. Ja sie mu nie dziwie. Zdziwie sie, jesli wroci. Przeciez tak nie traktuje sie kogos, na kim ci zalezy. Nawet jak sie zezloscilas, to to, co zrobilas bylo karygodne i niewybaczalne. Mowi sie o damskich bokserach, ale "meskie bokserki" tez sa rowniez niebezpieczne. Jeszcze on próbowal zbyc twoj atak furii, wysmiac calą sprawe przy znajomych. brrr, cos strasznego. Nadaje sie do watku - swinstwa zrobione facetom. Bo gdyby to byl facet, tak cie wyzwal i uderzyl o glupote, 100% z nas radziloby ci od niego odejsc. dlatego tez radzimy zostawic go w spokoju. zasluguje na lepsze traktowanie.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
O matko, masakra! Dziewczyno! Uderzyłaś go przy ludziach, zwyzywałaś i masz jeszcze czelność prosić, żeby dał ci szansę?
Wiesz, kobiety uderzone przez mężczyzn, zwykle natycmiast odchodzą i mówią sobie: jak uderzył raz, to może uderzyć i drugi (tak samo jak ze zdradą). Więc patrząc w odwrotną stronę: Jak on ma ci zaufać? I uwierzyć, że to był tylko raz? (chociaż z tego co piszesz, to nie pierwsza taka awantura w Twoim wykonaniu). Daj chłopakowi spokój i zastanów się nad sobą.
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
dziewczyno powinnas sie rozejrzec za psychologiem. Wpadac w furie za to, ze facet 15min gadal z kumplem i do tego jeszcze wiedzialas, ze ten kumpel ma wpasc? Uderzyc go? Mowic zeby wypier...? z powodu plastra na noge???? tu przydalo by sie leczenie rozhisteryzowanej ksiezniczki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dla wiekszosci osob takie zachowanie jest niewyobrazalne. ja niestety potrafie je sobie wyobrazic. jestem taka sama holeryczka jak ty i wielokrotnie robilam takie akcje mojemu TZ. nie jestem z tego dumna i jest to moj straszny problem. ja takze nie potrafie powstrzymac agresji i wybucham jak cos jest nie po mojej mysli. moj TZ takze wiele takich scen wytrzymal. tez slyszalam wielokrotnie ze to koniec ale jakos to wszystko udalo mi sie zawsze odkrecic. teraz juz od dluzszego czasu takich zachowan nie ma. powiem ci ze w pewnym momencie przesadzilam i on naprawde chcial sie rozstac. jakos tak to na mnie zadzialalo ze sie najzwyczajniej w swiecie przestraszylam. mam nadzieje ze dla ciebie to tez bedzie nauczka. obie dobrze wiemy ze takie akcje robilas mu wielokrotnie i ze wielokrotnie ci wybaczal i cie uspokajal. widac to chocby w tym ze ty mowisz "wyp..." a on sie usmiecha i cie uspokaja. ma wprawe. ale kazdy ma swoje granice. nie zycze ci takiej nauczki jak rozstanie bo sama takiej naszczescie nie mialam. mysle ze ci wybaczy bo skoro przy takim charakterze z toba jest to musi cie naprawde kochac. wiem z autopsji.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziewczyno ile ty masz lat ? Ja jakbym byla chlopakiem to nigdy w zyciu z taka osoba nie chcialabym byc. Ty go chyba traktujesz jak zabawke . Jw Psycholog i dojrzalosc do zwiazku a o kolesiu zapomnij i daj mu spokoj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Troche przegielas.. Ja jestem w stanie zrozumiec,ze moglas przez bol byc jakos bardziej nerwowa...ale zeby robic taka awanture o glupie 15 min? Za to ze chwile porozmawial z kolega? Oczernilas go na oczach jego kolegi-duzy cios.
Szczerze to nie wiem co bym zrobila na jego miejscu ale chyba bym odpuscila...bo wkoncu kiedys,predzej czy pozniej nie wiadomo co by cie sprowokowalo do jakiejs powaznej awantury czy policzka,
![]() |
#22 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
A On jej przepełniony złością "spi*******". Według mnie to jesteście siebie warci. Niemal wszyscy zauważyli, że Zagubionaws zachowała się skandalicznie ale on wcale nie zachował się lepiej. Piszesz Zagubionaws, że wczoraj małżeństwo planowaliście? No to bardzo dobrze żeście się pokłócili bo byśmy teraz mieli kolejne "wczesne" małżeństwo. Swoja drogą chyba nigdy nie przyzwyczaję się do czytania o 20 letnich osobach, po 3 latach związku, które nagle odkryły, ze ich partner ich ośmiesza, ma problemy z emocjami itd. itp. Ja rozumiem, że coś takiego można odkryć nawet po paru miesiącach dopiero ale chyba nie po 3 latach? Przecież to nie było tak, ze nagle nie wiadomo skąd i dlaczego wyrwało sie jej "wyp********"? A on nie zaskoczył jej swoim "spier*****" chociaż nigdy mu to przez gardło nie chciało przejść. Cytat:
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Jak ja bym dostała w twarz przy koleżankach, gdyby mi facet zrobił wielką awanturę o głupie 15 minut, to bym go zostawiła. Bym uciekła od niego.
Teraz go kochasz, teraz tęsknisz, a gdzie wtedy był szacunek do ukochanej osoby. Sorry, nie jest mi Ciebie żal. I nie rozumiem Ciebie. Za to rozumiem Twojego byłego faceta.
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Biedny chłopak. Rozumiem, że się zdenerwowałaś i to wszystko było w nerwach, ale, żeby od razu takie sceny przy kolegach mu robic i jeszcze do tego uderzyc??? Ja na miejscu Twojego chłopaka nie wróciłabym, chocbyś na rzęsach stawała...
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
ręce mi opadają, gdy czytam o takich rozkapryszonych dziewuchach. Facet to nie popychadło. Ciekawe jakby Ciebie ktoś tak znieważył....Brak mi słów.
Wcale się nie dziwię, że chłopak kopnął Cię w "poszanowanie twoje" . Należałoby Cię przełożyć przez kolano i lać ile wlezie. Dziewczyno naucz się żyć wśród ludzi. Życie Ci jeszcze da nauczkę....bo jak na razie to uchodzi Ci jakoś miano rozzłoszczonej, kapryśnej złośnicy. Sorry Winnetou, epoka księżniczek się już skończyła. ![]() Weź się w garść i przemyśl swoje zachowanie. Jak na moje oko chłopak ma już dość i jego miarka cierpliwości się przelała.
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem ponownie wyzwała, po czym jakby nigdy nic lazła za nim i błagała o wybaczenie - tez powiedziałabym dosadnie. Zauwaz ze wczesniej chlopak byl dzielny, i mowil, ze nic, przyklej plasterek i idziemy. Po czyms takim kazdemu moga puscic nerwy, a on jej dosadnie powiedzial, zeby dala mu spokoj,
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Facet to też istota
![]() -gdy kobieta go poniża przy kolegach -gdy kobieta go uderzy Daj spokój temu chłopakowi ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłaś aferę o głupotę..... ja się nie dziwie Temu chłopakowi.
MI sie wydaje, że masz problemy sama ze sobą. Ja tu widzę straszna burzę nastrojów, jakieś rozchwianie emocjonalne.
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Jak można tak upokorzyć osobę, którą się RZEKOMO kocha...rozumiem, że mogą ponieść nerwy ale takie zachowanie jest niewybaczalne....jeszcze odzywanie się do siebie w taki sposób
![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Powinnaś się wstydzić i szukam dobrego psychologa.sama nie dasz sobie rady. Jemu daj spokój. za dużo jest złego między Wami i wątpię, żeby dało sie to posklejać. Oboje wychodzicie z tego związku okaleczeni. od Ciebie zależy jak to rozegrasz.
już dość narozrabiałaś. przemyśl to i wyciągnij wnioski-nie robi się takich rzeczy komuś kogo się kocha-ja bym nie wybaczyła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.