|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
cze pędzle do pudru Estee Lauder uważacie za dobre?
Czy nie wypada włosie, są miękkie?
Co myślicie o tym pędzlu na allegro (nic nie reklamuje )?czy on się nada do sypkiego pudru,bronzera w kamieniu, różu?http://allegro.pl/item276943264_este...a_od_1zl_.html |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: cze pędzle do pudru Estee Lauder uważacie za dobre?
Cytat:
Kup pędzel Sephora lub Inglot= wysoka jakość i długa żywotność.
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
dzięki
właśnie tak się trochę zastanawiałam,czy jednak sobie nie sprawić pędzla z Sephory,a z tego co widzę wszyscy chwalą![]() No masz rację z tą profesjonalnością pędzlów. Ja mam obecnie pędzel z Max Factora,ale włosie mi wypada garściami (Chociaż on nie był żadnym dodatkiem![]() Tylko u mnie w mieście nie ma Sephorki ale pewnie na Święta się przejadę i zrobie większe zakupo-prezenty
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pędzle Sephory nie są aż tak drogie a naprawdę warte zakupu- dam Ci tylko jedną radę- trzymaj paragony. Mój pierwszy pędzel do pudru po jednym umyciy się rozkleił Zareklamowałam go i dostałam nowy. Gdybym nie dała pędzlom Sephory drugiej szansy to pewnie teraz bym pisała, że są do niczego ![]() A po prostu trafiłam na felerny egzemplarz, więcej już mi się to nie zdarzyło- a mam dużo ich pędzli
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Sisleys dzięki za radę
bo ja to tam pewnie bym od razu wyrzuciła paragon od pędzla. Ok, jak tak zachwalasz te pędzle,to na Święta jakieś tam wypoluje w Sephorze |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

)?czy on się nada do sypkiego pudru,bronzera w kamieniu, różu?

właśnie tak się trochę zastanawiałam,czy jednak sobie nie sprawić pędzla z Sephory,a z tego co widzę wszyscy chwalą
(Chociaż on nie był żadnym dodatkiem
Zareklamowałam go i dostałam nowy. Gdybym nie dała pędzlom Sephory drugiej szansy to pewnie teraz bym pisała, że są do niczego