|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Dobra książka o tematyce II wojny światowej?
Cześć
![]() Otóż mam taki problem, zbliża sie koniec roku więc postanowiliśmy z klasą kupić wychowawcy prezent. Jest on historykiem i bardzo lubi tematykę II wojny światowej, w związku z tym padło na to, że bedzie to książka. Jednak nie bardzo sie orientuje co jest warte kupienia? Może polecicie mi jakies tytuły? autorów? Z góry dziękuje
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobra książka o tematyce II wojny światowej?
Myślę, że to nieco ryzykowne, kupować historyczną książkę o temtyce II WŚ historykowi, który się tym tematem pasjonuje
![]() Jest bardzo prawdopodobne, że cokolwiek kupicie, on będzie to posiadał. Ja sama uwielbiam dostawać książki (z okreśłonej dziedziny) ale zdecydowanie wolę, gdy ktoś najpierw próbuje mnie wybadać czego jeszcze nie mam, o czym marzę ![]() Jeśli opcja wypytania nie wchodzi w grę, ja bym się zastanowiła nad innym prezentem. Ale to tylko moja opinia |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
ostatnio czytałam (z zapartym tchem) wstrząsającą i ciekawie napisaną książke o inwazji aliantów w Normandii pt. "D-Day - przełomowa bitwa II WŚ" Stephena E. Ambrose'a
gorąco polecam!
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
może być ciekawe o ile nie ma : http://www.merlin.com.pl/frontend/br.../1,241175.html
lub w fotografiach http://www.merlin.com.pl/frontend/br.../1,505362.html ryzyko, że jeżeli sie facynuje to moze juz mieć.
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Rzeczywiście macie racje, to porozmawiam jutro z innym nauczycielem który koleguje sie z naszym wychowawca moze on cos wie więcej na ten temat
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby jednak się okazło,że ksiązka może byc-to stawiałabym na album do którego linka podała Mirabilka .
Na prezent w sam raz .
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

czego jeszcze nie mam, o czym marzę