|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
szukam koralików z orzechów kuki
Może któraś z Was zna namiary na hurtownię sprzedającą kukui. Na allegro są zdecydowanie za drogie (jak dla mnie). Znalazłam jeszcze w akcesoria.net.pl i beadshop.pl. Są tańsze, ale niewiele. Myślę, że w hurtowni można dostać atrakcyjniejszą cenę.
Sama poświęciłam na szukanie już kilka dni, ale niestety nic nie znalazłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: szukam koralików z orzechów kuki
http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H206836JW
Z tym tylko, że niekolorowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
http://www.allegro.pl/search.php?str...category=19734 1,99 to chyba nie problem. Chyba że robisz naszyjnik, do którego potrzeba 20 orzechów...
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Właśnie chcę zrobić naszyjnik i bransoletkę. 1,99 to może nie jest jakoś bardzo dużo, ale ta osoba sprzedająca na allegro musi kupować gdzieś taniej. Tylko gdzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
w hurtowniach zazwyczaj nie ma sprzedaży detalicznej, tak trudno to zrozumieć? Po to są sklepy, zeby nie kupować dla jednej osoby horendalnych ilosci, jesli ich nie potrzebuje. Swoją drogą jak dla mnie one w ogóle nie są ładne, moze odrobinkę uroku miałyby jako jedna, lub parę sztuk, nie wyobrażam sobie wielkiego naszyjnika czy bransoletki
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Justin, sory ale to ze tobie sie nie podobaja nie ma wiekszego znaczenia w rozmowie. I troche spokojniej, bo sie unosisz a nie widze takiej potrzeby
![]()
![]() |
#9 |
Joanna d'Moder
|
dziękuję za "trzymanie ręki na klawiaturze" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
dlatego napisalam "swoja droga" i "jak dla mnie". wtrąciłam swoja opinię, dlaczego uważacie, ze napisałam coś niespokojnie? nie użyłam nawet jednego wykrzyknika czy nieodpowiednich wyrazów, we własnym imieniu potwierdzam, ze pisząc to byłam bardzo spokojna, proszę nie sugerować mi wzburzenia. Nie zawsze wszystko co piszę piszę z pretensją czy złością, bulwersacją...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
"tak trudno to zrozumieć?"
jak dla mnie z lekka trąca to wzburzeniem i nieuprzejmością ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
to miało trącać bezradnością (ponieważ wiele dziewczyn pisało już na wizażu, jak to jest z kupowaniem w hurtowniach, jakie to są ilości). Gdybym postawiła na końcu "?!" mogłoby to trącać wzburzeniem. Nie zapominajmy, ze jesteśmy w sieci i tutaj trudno jest wyczuć "ton" wypowiedzi, moja nie zawierala niczego "wzburzajacego"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Justin, to jest forum. Nie widze w jakim jestes nastroju piszac to, ale po przeczytaniu, zawet jesli nie ma ani jednego wkrzyknika, mam wrazenie ze sie wkurzylas. Jak by dla wszystkich bylo oczywiste, ze w hurtowni nie ma sprzedazy detalicznej... Wez tez to pod uwage i przeczytaj posta drugi raz zanim wyslesz.
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Widzę, że moje pytanie stało się powodem gorącej dyskusji.
Wiem na jakich zasadach kupuje się w hurtowni i nie napisałam nigdzie, że chcę kupić 2 koaliki. Liczę się z koniecznością kupienia większej ilości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
a ja wczoraj oglądałam kulisy m jak miłośc, i tam była ta nowa dziewczyna co pracuje w oazie i własnie miała takie czarne kolczyki z tymi orzechami, zastanawiałam się co to jest a tu prosze orzechy kuki hihi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
oczywiście, że kukui
poprostu pomyliłam się w tytule |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Szczerze powiem, nie wiem jakie hurtownie sprzedaja kukuie. Znam tylko frogwil, a oni raczej nie maja nasion i orzechow. Najtaniej wychodzi beadshpo, pytanie ile ich potrzebujesz
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.