|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
18tka+prezenty
Dziewczynki czy macie jakies fajne pomysly na prezent na 18ste urodziny przyjaciolki?
Moze z propzycji wybiore tez cos dla siebie,bo nie mam pojecia co bym chciala dostac-mam podobno dostac kuferek na kosmetyki(a jakze,na te ttoooony... ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: 18tka+prezenty
Ja uwielbiam dostawac ubrania. Jak to dobra przyjaciółka to będizesz wiedziała, czy lubi ciuszki czy książki i płyty. Często standardowym prezentem jest biżuteria. Moja chrzestna wykosztowała się na złoty łańcuszek ale ja nie lubię biżuterii
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
mysle ze jakas ksiazke,ale chcialabym cos takiego madrego a zarazem fajnego.
Albo cos naprawde niezwyklegonie mam pomyslu buuu
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ubrania, kosmetyki, płyty. książki, biżuteria. Wypytaj przyjaciółkę co chciała by dostać. Jeśli sama nie wie to popytaj o ulubiony gatunek muzyczny, literacki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Estellka masz w grudniu 18-stke ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
aa drugiego grudnia
![]() A ty? ![]() Co do kolezanki to przejde sie po sklepach,chce jej dac cos slicznego,zeby jej o mnie przypominal, zeby bylo nietuzinkowe,tylko jeszcze nie wymyslilam co. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Aaa tio wcześniej
![]() ![]() ![]() ![]() Cio do prezentów. Dla siebie ? Kuferek to fajny bardzo pomysł ![]() ![]() ![]() ![]() A cio do koleżanki to kup jej cosik i praktycznego, i jak to fajnie ujęłaś nietuzinkowanego ![]() ![]() Jak kupisz daj znać ![]() ![]() Może książki siakieś ? ![]() ps. A gdzie robisz (i Twoje koelżanki 18-stki)? w domu, barze, restauracji, w dyskotece ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Osiemnastka to taka uroczystość, na którą prezent może być diabelsko niepraktyczny, na allegro są rzeczy w kategorii dziwactwa, poszperaj tam a na pewno coś znajdziesz.
Poza tym fajnie by było dać jakieś ładne pióro w etui, jeżeli to twoja przyjaciółka to możesz zrobić album ze zdjęciami "O Was" a pod każdym zdjęciem jakiś fajny komentarz, dobrym prezentem jest też zegarek, teraz modne są takie srebrne, biżuteryjne, ale trzeba znać gust obdarowywanej osoby. Nie polecam kupowania ubrań, bo osiemnastka to wyjątkowy dzień, a ubrania można kupić z innej okazji. Mam nadzieję, że zbyt późno tego nie napisałam, bo tak zniknął mi ten wątek i całkiem o nim zapomniałam.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za odzew,to juz 8smego wiec musze jutro isc do sklepow,moze znajde cos slicznego
![]() dam znac jak wymysle cosik,narazie nadal nie mam pomyslu hehe ale mam przeczucie ze cos znajde ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.