|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
bukiet i makijaż ślubny
Kochane Wizażanki,
mój ślub już tuż tuż, a ja nadal nie mam pomysłu na makijaż. Doradzcie mi (wrzucając jakieś zdjęcia) jak mogę się pomalować. Mam ciemną karnację, zielone (duże) oczy i długie kasztanowe włosy. Zależy mi na tym, aby mocniej podkreślić oczy. Druga kwestia to mój bukiet, zdanie zmieniam co drugi dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: bukiet i makijaż ślubny
To może chociaż doradzicie mi z tym bukietem. Poniżej zdjęcie mojego, nie wiem tylko jaki dla świadkowej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
może powinnaś zdecydować się na florystyczną bransoletkę na rękę dla świadkowej z tych samych kwiatów albo prostą wiązankę z białych lub o parę tonów ciemniejszych kolorystycznie od suknii gerberów
Edytowane przez akira Czas edycji: 2011-09-02 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Twój bukiet za mną nie przemawia bo jest taki pospolity. Ja miałam bukiet z fioletowej hortensji, zielonej santini, jasno kremowej róży i jakiś dodatków w kolorze granatu. Natomiast świadkowa dostała bukiecik z samej róży.
Może pokażesz nam swoją suknie i coś doradzimy? A malować bedziesz się sama czy masz makijażystkę? Nie byłaś na próbnym makijażu?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja chciałam doradzić makijaż pod kolor kwiatów, ale w takim wypadku to nie wiem co radzić
![]() Ja nie przepadam za bransoletkami z kwiatów dużo lepiej wyglądają bukieciki ![]() Świadkowa taki sam tyle,że mniejszy, albo skoro środki kwiatów są żółte to może żółte i białe gerbery? (jeszcze zależy od tego jaką sukienkę ma świadkowa) ooo nawet znalazłam fote z takim bukiecikiem (pierwszy mniejszy dla świadkowej drugi to pewnie PM) oo jest do tego i butonierka ![]() Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-09-02 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
masz w bukiecie także trochę gipsówki..także może dla świadkowej bukiecik z samej gipsówki przewiązanej białą wstążką
Edytowane przez akira Czas edycji: 2011-09-02 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Twój bukiet pasuje bardziej dla świadkowej,niż dla Panny Młodej. Na ślub dobre są wszelkie odcienie brązów i beżu.
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
korsarze z margaretek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.