|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
stanik dla mamy karmiacej
Hej, podzielmy się tu swoimi dobrymi i złymi doświadceniami ze stanikami do karmienia. wiem, że zwłaszcza przy pierwszym dziecku trudno się na coś zdecydować
Ja zacznę od modelu, który do niedawna używałam (bo od miesiąca nie karmię) - mam stanik firmy Anita model 5035; nosi się wygodnie, miękko, co waznie nie uciska, nie wpija się w ciało
|
|
|
|
|
#2 |
|
szeryfcio
|
Dot.: stanik dla mamy karmiacej
Ja miałam Anitę i Triumpha. Anita ok, ale Triumph to był reweeelka. Niestety nie pamiętam modeli, ten Triump to chyba był Mamabell Micro.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: stanik dla mamy karmiacej
ja polecam 2 staniki HotMilk, które mam - The Age of Allure i She Blushes in Delight, bardzo wygodne, nie obcierają, dobrze utrzymują biust, rozpinają sie i zapinaja jedna ręką. Tył na 3 haftki w bodaj 6 rzędach. Część miseczkowa w trójkąt. Można kupić okazyjnie, zdarzają się wyprzedaże w necie, albo używany. Bo minus to niestety cena
Nie polecam posiadanej też Frei Rosalie - gorzej się zapina część miseczkowa, jest tam tak jakby tylko taka gumka boczna, co sprawia, że ramiączko spada, gdy miseczka jest odpięta. Nie polecam tez staników Alles, co prawda tylko mierzyłam w ostatnim trymestrze, ale już wtedy piersi w nim smętnie patrzyły w dół, a co by się stało w nawale, to szkoda gadać....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.