|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Perfumy męskie składniki zachęcającymi do seksu
Cześć
![]() Czy znacie tego typu perfumy i czy jakieś na Was tak zadziałały? Ogólnie czy widzicie jakiś związek w składzie perfum a działaiem na Wasze porządanie? Niby np Joom Homme Absolute zawiera m.in ylang ylang ale też takie rzeczy jak np piżmo mają działać w ten sposób. Jakie są wasze opinie? Tego Jooma jeszcze nie wąchałem więc nie wiem czy sam zapach mi się spodoba, ale sprawdzę. Ogólnie jakie perfumy uważacie za odpowiednie dla Dyrektora w gajerku? Kiedyś jakiś typ za☠☠☠iście pachniał ale głupio mi go było zapytać czym ![]() ![]() Co sądzicie o zapachach Victor And Rolf Spicebomb? Jeśli już się wypowiadacie to proszę o Wasze ulubione nazwy męskich perfum/wód. Znam Invictusa (jest ok), Savage (też ok) i własnie ten został mi polecony dla Dyroktora z "wyzszych sfer". Bad Boy jeszcze kojarzę ![]() Dzięki za opinie, nie traktujcie dosłownie każdego zdania w tym temacie - ja wiem że seks to nie tylko zapach perfum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Perfumy męskie składniki zachęcającymi do seksu
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez 95c2526c23e69e0985e2c1464d890e9d7bbd64fa_5f6d24f1ce806 Czas edycji: 2020-09-19 o 05:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Składniki perfum podniecające mężczyzn
Post przenesiony zostal z tematu (temat zamkniety/usuniety) do tego watku.
Edytowane przez 95c2526c23e69e0985e2c1464d890e9d7bbd64fa_5f6d24f1ce806 Czas edycji: 2020-09-19 o 05:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Dot.: Składniki perfum podniecające mężczyzn
[1=95c2526c23e69e0985e2c14 64d890e9d7bbd64fa_5f6d24f 1ce806;88085177]Zainspirowana watkiem Alejakto jestem ciekawa jakie to nuty dzialaja na meska czesc wizazowej spolecznosci okoloseksualnie
![]() ![]() ![]() Fajnie jak dziewczyna pachnie w sposób, który mi się podoba, ale na dobrą sprawę to dla mnie sprawa marginalna, ktoś kto nie będzie do mnie przemawiał żadnym zapachem mnie do siebie nie przekona, ani tez osoba z którą czuję chemię używając zapachu którego nie lubię (np Chanel No 5 edp) nie zrazi mnie tym do siebie. Poza tym, zawsze można takiej osobie zaproponować inny zapach, nie wiem jak inni, ale ja w swoim otoczeniu nie mam nikogo, kto miałby hopla na tle perfum i tak mocno wyrobiony gust jak ja. Zamiast Piątki można zaproponować wiele podobnych, a już lubianych zapachów, chociażby Cartiera La Panthere edp. Nie ma zapachu, który by mnie przekonał do osoby, która sama sobą mnie nie przekonuje. I ja osobiście nie odbieram perfum w sposób erotyczny, czasem jak ktoś umiaru nie zna, to odbieram jako odstraszacz, ani też nie używam zapachów w celu tzw podrywu, może stary jestem i niepraktyczny, ale szczerze nie podlizuję się otoczeniu zapachami. Ba często bywam przewrotny i do ludzi wybieram nie zapachy lekkie, łatwe i przyjemne, a dość wymagające jak Amouage Epic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;88087491]wiele osób przecenia moc perfum i zdaje się jakoby je traktowała je jak feromony, którymi upolują upragnionego samca. Może i są takie puste samce, które polecą na to, ale to ułamek populacji.
Nie ma zapachu, który by mnie przekonał do osoby, która sama sobą mnie nie przekonuje. I ja osobiście nie odbieram perfum w sposób erotyczny, czasem jak ktoś umiaru nie zna, to odbieram jako odstraszacz, ani też nie używam zapachów w celu tzw podrywu, może stary jestem i niepraktyczny, ale szczerze nie podlizuję się otoczeniu zapachami. Ba często bywam przewrotny i do ludzi wybieram nie zapachy lekkie, łatwe i przyjemne, a dość wymagające jak Amouage Epic.[/QUOTE] Generalnie temat zalozony przez Alejakto dotyczyl zapachow meskich dzialajacych na kobiety, a ja pisalam o kobiecych dzialajacych na facetow w osobnym watku, wypowiedz moja zostala przesunieta tutaj, tak czy siak fajne jest to co piszesz, ze nie podlizujesz sie otoczeniu zapachami ![]() Edytowane przez 95c2526c23e69e0985e2c1464d890e9d7bbd64fa_5f6d24f1ce806 Czas edycji: 2020-08-24 o 05:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Trudno brać na poważnie post kogoś, kto myśli, że perfumami zaciągnie kobietę/y do łóżka...jeszcze napisany niegramatycznie i nieortograficznie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
[1=95c2526c23e69e0985e2c14 64d890e9d7bbd64fa_5f6d24f 1ce806;88088673]Generalnie temat zalozony przez Alejakto dotyczyl zapachow meskich dzialajacych na kobiety, a ja pisalam o kobiecych dzialajacych na facetow w osobnym watku, wypowiedz moja zostala przesunieta tutaj, tak czy siak fajne jest to co piszesz, ze nie podlizujesz sie otoczeniu zapachami
![]() Myśle, ze jakby temat dotyczył co się komu podoba na swoich drugich połówkach, wydźwięk byłby lepszy i całkowicie zmieniał sens wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Na forum nie dyskutujemy o zapachach w kategoriach środków na uwodzenie. Lubimy perfumy, niektóre nawet kochamy, ale raczej nikt nie traktuje ich jako wytrych dla casanowy czy innego donżuana
![]() Od siebie dodam, że raz w życiu zdarzyło mi się odwrócić za facetem, bo fajnie pachniał. Ale po zamianie kilku słów uznałam, że nie mam ochoty na dłuższą konwersację, nie mówiąc o kawie, czy czymś więcej i prędziutko się ewakuowałam ![]() Także wpływ zapachu na dobór partnera jest mocno przesadzony. Może kiedyś, dawno, dawno temu coś było na rzeczy, ale odkąd ludzie się ucywilizowali, zaczęli mieć poglądy i przestali się bezwarunkowo zgadzać na głupoty, które im natura w geny wpisała, to na dobór partnera wpływ mają inne rzeczy, zapach raczej bywa tylko "przy okazji". Oczywiście fajnie, gdy ktoś intrygująco pachnie, ale nie jest to warunek decydujący o rozpoczęciu znajomości, konwersacji itp. CHOCIAŻ, pewnie wiele osób się zgodzi, że zapach wskazujący na brak higieny osobistej skutecznie odstraszy każdą potencjalnie zainteresowaną / każdego potencjalnie zainteresowanego. No ale to nie jest wątek o odstraszaczach zapachowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
[QUOTE=scorpionetka;880920 48]Na forum nie dyskutujemy o zapachach w kategoriach środków na uwodzenie. Lubimy perfumy, niektóre nawet kochamy, ale raczej nikt nie traktuje ich jako wytrych dla casanowy czy innego donżuana
![]() Moderator zaakceptowal post Alejakto. Na forach ludzie rozmawiaja o roznych rzeczach, jak widac, nie wszyscy do "Wy" naleza. Na szczescie wymiana zdan jest dobrowolna ![]() Edytowane przez 95c2526c23e69e0985e2c1464d890e9d7bbd64fa_5f6d24f1ce806 Czas edycji: 2020-08-25 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
CH Men Prive Carolina Herrera jezeli mamy ominac to co juz sie pojawiło :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.