|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Błagam O Pomoc! Wyglądam Strasznie!
witam
bardzo prosze o pomoc mam 22lata i od zawsze po drądziku mam takie czerwone plamy na całej buzi najbardziej to umiejscowiły sie pod oczami gdzie zaczynaja sie policzki (pełno są ze sobą połączone) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Błagam O Pomoc! Wyglądam Strasznie!
hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
hej
dzieki za odp ze świdwina to taka mała miejscowość w zachodniopomorskim a o jaki leku mówisz? może podasz mi sklad jak nie tu to przez prywatną pozdrawiam i dzięki za slowa wsparcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej
![]() Najlepsza rada jest to abys trochę przystopowała z makijazem...Niestety on bardzoo niszczy cere.Najlepsze są jakis domowe naturalne sposoby.Podobno na podraznienia i na trądzik dobry jest aloes.Natnij listek aloesu i smaruj nim twarz.Podobno pomaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
czesc. Na czerwone blizny po tradziku polecam ci masc ACNEDERM. kosztuje ok. 21 zł. NAPRAWDE POMAGA!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.