| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-11-07, 20:43 | #1 | 
| zaglądam sobie czasem Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Świątynia Leniwców 
				 |   Ćwiczenia domowe

Cześć . Pomóżcie mi, potrzebuje sprawdzonych, dobrych ćwiczeń które można ćwiczyć w domu (ale nie typu steper czy rowerek) , które dają efekty . Zależy mi najbardziej na ćwiczeniach które będą efektywne , mogą być ciężkie i męczące mnie to bardziej motywuje.

__________________ Było  67,5  Jest  55,5BĘDZIE  48  Walczę z lenistwem, pracuję nad zaakceptowaniem siebie i nie poddaję się bez walki. Edytowane przez Serekha Czas edycji: 2010-11-07 o 20:44 | 
|     |   | 
|  2010-11-07, 21:32 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Dot.: Ćwiczenia domowe

Wystarczy trochę poszukać bo na tym forum jest dość sporo wątków dotyczących progrmów z ćwiczeniami do domu, np. Turbo fire/ jam, bbl, insanity, p90x bądź m   można przebierać   
				__________________ "Is this the real life Is this just fantasy Caught in a landslide No escape from reality"   | 
|     |   | 
|  2010-11-07, 22:06 | #3 | |
| Rzabbocop | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2010-11-07, 23:16 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: Gdn 
				 | 

Ja mogę dorzucić hula-hop i ośmiominutówki   . 
				__________________ XOXO | 
|     |   | 
|  2010-11-10, 23:28 | #5 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2009-12 
				 | 

rób pompki,spinaj brzuszki,rób przysiady z plecakiem,kup albo ukradnij hantelki i ćwicz nimi biceps i triceps...   | 
|     |   | 
|  2010-11-15, 15:30 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

ja mogę zaproponować.. pilates jest bardzo skuteczny(ładnie i stosunkowo szybko ujędrnia/kształtuje ciało, daje siłę) i aby go ćwiczyć trzeba niewiele miejsca czy sprzętu, wystarczy mata.. świetny szczególnie na brzuch/plecy etc..generalnie wzmacnia całe ciało yoga-wzmacnia, rozciąga, w domku jak najbardziej.. callanetics-skuteczny, pomaga wyprowadzić na prostą szczególnie dolne partie ciała, wysmukla, szybko się nudzi  dla urozmaicenia-np.taśma(ćw.z taśmą) bo też nie zajmuje wiele miejsca, a może zwiększać skuteczność niektórych ćwiczeń/urozmaicać..     
				__________________ #########################  ..............  .............  | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.