|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
pomoc z paczka
uch, musicie mi pomoc, bo ja sierota zyciowa .Musze chlopakowi wyslac paczke (nie do wiezenia
) no ale ja boje sie poczty i nie wiem, czy ja mam sobie sama znalezc karton w ktory zapakuje rzeczy? czy na poczccie maja ? jak koperty?:P i potem ten karton zanosze do okienka i mowie ze chce wyslac si?:P ja piernicze, nie znam sie na tym
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: pomoc z paczka
Cytat:
Ewentualnie mogą Cię zapytać, czy ma być dodatkowo priorytetowa.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ally dzieki
![]() hm no ok, znajde jakies pudlo, z biedronki , opakuje tym szarym papierem, i zataszcze na poczte ![]() niby po co zakladalam caly watek, ale nie wiedzialam gdzie to umiescic
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
siebie chcesz mu wyslac?
tak jak Ally pisze [ale ja tez mialam peitra przed pierwszym wsylaniem paczki, jeszcze mi sie od pani okienkowej dostalo za to, ze nie wiedzialam co mam z tym blankietem zrobic ]
|
|
#5 |
|
KWC
|
Jeśli zawiniesz pudło w szary papier to ok, ale jesli będziesz chciała wysłać zwykły, bury karton to musisz pamiętać, że wszystkie brzegi muszą być oklejone taśmą. Czasami się o to doczepiają. Na paczce nie trzeba pisać adresu, wystarczy sam blankiet nadania, bo on i tak jest na pudło nalepiany
Paczka priorytetowa do 1kg=8zł
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
wole okleic go papierem co by nie zrobilo sie bubu ![]() zizou, nieeeeeeeeeee ![]() nie no, dzisiaj poszlam na zakupy i kupilam mu troche prezentow ( nie to ze czekam od niego... )postanowilam ze trzeba go troche lepiej ubrac A ze w krakowie bede chyba dopiero w pazdzierniku :/ to wysylam mu to poczta ![]() (Piotrek przyjedzie w drugiej polowie wrzesnia do wro )moglam dac mu we wrocku, ale i tam, jeszcze dwa tygodnie :/ nu jutro poszukiwanie pudla ![]() a powinnam spokojnie zmiescic sie do 1 kg ![]() same łachy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.

) no ale ja boje sie poczty 

Ewentualnie mogą Cię zapytać, czy ma być dodatkowo priorytetowa.