|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Biotherm Age Fitness / do Smoczycy i nie tylko
Mam takie male pytanie, bedac dzisiaj w Sephorze zauwazylam, ze w serii dla mezczyzn jest takze Age Fitness, tylko taki zel do pielegnacji twarzy. Czy wiecie moze czym on sie rozni od tej serii 'kobiecej'. Czy to po prostu kremo-zel z tej samej serii..?
Cheetah |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Biotherm Age Fitness / do Smoczycy i nie tylko
Cześć Cheetah
![]() co do kosmetyków meskich nie bardzo mogę się wypowiedzieć bo raczej nie używam ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
No wlasnie, w meskiej ofercie jest taka bardziej emulsja, czego brakuje w ofercie kobiecej. Kosztuje 180 zl, pachnie identycznie jak seria damska. Dlatego sie zastanawialam, czy na lato nie byloby lepsze cos takiego, szczegolnie, ze w kobiecej serii nie ma niczego takiego lzejszego. Porownam moze jeszcze sklady, pospisuje roznice i bede sie wtedy zastanawiac. Ale robi sie coraz cieplej i te filtry, dlatego szukam czegos lekkiego, a polecalas ta serie, stad moje pytanie
![]() Cheetah |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
W męskiej serii age firness jest fantastyczny krem pod oczy. Lżejszy niż w kobiecej, ale o dziwo lepiej radzi sobie z cieniami i drobnymi zmarszczkami i makijaż się na nim lepiej trzyma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
O beliczku, a testowane osobiscie? Co prawda jeszcze mam na dzien Clinique a na noc uzywam tej maseczki Oceanica, ale dobrze wiedziec na przyszlosc..
![]() Cheetah |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Tak cheetah, testowałam osobiście. Mąz dostał próbeczke w sephorze (jak panie go zobaczą to zasypuja najrózniejszymi próbkami). Oczyiwscie mój mąz jako prawdziwy mężczyzna nie bedzie uzywał "maści pod oczy"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.