|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Szukam odżywki L'oreal Absolut Repair
nieaktualne
DOKŁADKA RÓŻNOŚCI!!! Witam! Przyjmę chętnie odlewkęwę lub większą pojemność. Mam do wydania: Agent Provocateur - ok.25/50 ml ( trudno mi dokładnie to określić,może być nawet 30 ml ale wolę zaniżyć pojemność ) edp Brit Red edp - mogę zrobić odlewkę 10 ml do atomizera, albo oddać w orginalnej butelce 25/50 ml - będę wybredna,bo lubię ten zapach. Azzaro Visit - minatura ok.5,5/7 ml - niedoceniany,śliczny i bardzo trwały zapach Kenzo KENZO Le Monde est Beau ok. 10/50 ml może trochę więcej,bardzo trwały zapach - rezerwacja Intuition EL edp odlewka 10 ml w atomizerze (świeżutka) rezerwacja Allure edp ok.25/50 - Wizażanka od której je dostałam twierdzi że są na bank orginalne, ja mam wątpliwości.Do zapachu nie moge się przyczepić ( bo juz miałam) ,natomiast nie podoba mi się butelka. Gwarancji więc nie daję. KANEBO Instant Natural Golden Glow UV Gel ok.25/50 ml. Żel brązujący ,nadaje buzi odcień delikatnej, naturalnej opalenizny. http://www.barneys.com/b/browse/prod...egoryId=337240 Avene lait ecran Tres haut protection 25 - 5ml Avene Creme Haut Protection 20 SPF -5 ml L'eau d'Ambre L'ARTISAN - odleweczka ok.0,5 ml BOBI BROWN - podwójny błyszczyk Pink Pudding shimmer Gloss - używany.Zawiera 2 odcienie :pierwszy ubytek ok. 50% sliczny zgaszony róż( trudno mi określić ten kolor),drugi - mleczna czekolada,ubytek góra 5 % Truth CK body lotion 100 ml ubytek ok.10% Bonacure maska intensywnie regenerująca 750 ml - została 1/5 oddaję bo mnie już włosy zregenerowała i w tej chwili jest za mocna.Bardzo dobra.Polecam.Chetnie wymienię na odżywkę L'oreal Professionel Vita-Femin -witaminy,minerały,żeń szeń Dong Quai - 30 tabletek ( bez chyba 2) tw.2009 r. Kupione w aptece 3 miesiące temu. Sunslik -krem do prostowania włosów tuba 150 ml ubytek ok1/3 może mniej Foot Works - Avon - zmiękczający krem do pięt - 75 ml użyty 3-4 razy SZUKAM GŁOWNIE ZAPACHÓW I KOSMETYKÓW DO SUCHYCH WŁOSÓW KERASTASE I L'oreal Absolut Repair Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-10-10 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam odżywki L'oreal Absolut Repair
KANEBO Instant Natural Golden Glow UV Gel ok.25/50 ml. Żel brązujący ,nadaje buzi odcień delikatnej, naturalnej opalenizny
cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.