|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kłopot z meblami- proszę o poradę
Ponad miesiac temu zamówilismy meble.
Na zamówieniu napisane jest, ze trzeba na nie czekać 30 dni roboczych. Mam dzwoniła już wcześniej i pani ze sklepu powiedziała jej ze do konca tygodnia na pewno zadzwonią... Nie zadzwonili. Dziś minął ten termin. Czy za niedotrzymanie terminu mozemy żądać jakiejś rekompensaty? Prosze o pomoc
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kłopot z meblami- proszę o poradę
Myślę, że można. Termin poiwinno ustalać się z marginesem bezpieczeństwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
W jaki sposób mozna to zrobić? Jestem kompletnym laikiem w tych sprawach.
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dziś mama zadzwoniła do tego sklepu i pyta sie, czy te meble są. Sprzedawczyni do mamy z pretensjami, ze były już w tamtym tygodniu (choć jak mama dzwoniła, to nic takiego nie usłyszała... Potem w trakcie rozmowy okazało się, ze jednak nie ma jakichś śrubek czy czegoś takiego... Mama powiedziałą, ze za zwłokę powinni spuścić cenę, tamta babka powiedziała, ze nie mamy prawa czegoś takiego żadać
Jak to jest? Ktoś mi pomoże?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Moze twoja mama albo tata powinni sie wyklocic o to albo zagrozic ze zrezygnuja, no sory ale to wy placicie i oni powinni sie starac nie wy. Tez ostatnio mielismy problem bo lozko mialo przyjsc za tydzien i w koncu po dwoch tygodniach pojechalismy i wzielismy inne, ktore bylo juz w sklepie. Natomiast meble przywiezli bez uprzedzenia! Przesada...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.