|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kino domowe
Witam
Ile z Was wizażanek posiada kino domowe?? Mój Tż ostatnio jest strasznie napalony na coś takiego. Ja nie jestem przekonana, mieszkanko mamy małe i zagracać dodatkowo jakimś sprzętem wydaje mi się, że nie ma sensu, dodatkowo to jakiś tam koszt 1500zl mniej wiecej z tego co mówi, ale sama nie wiem. Może niepotrzebnie jestem zrazona. Czy duzo z Was ma kino domowe, czy taki gadżet jest fajny i wart swojej ceny ? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kino domowe
Ale ten sprzet nie zajmuje duzo miejsca...glosniki boczne, tylnie) zazwyczaj maja byc niewidoczne(niezauwazalne ) ale dobrze rozstawione..Raczej ozdabiaja pokoj te wieksze stojace bllizej TV...Nie widze problemu zeby zagracaly...Na telewizor i dvd mozna kupic specjalna szafke szklana, gdzie pod szklo mozna schowac dvd. bynajmniej tak jest u mnie...
Napoczatku to byl szal...co chwile i codziennie jakis film na dvd i z wlaczonymi glosnikami, a teraz to juz stoi i raczej sie wlacza jak leci jakis koncert w telewizji, lub wyjdzie jakis hit kinowy.Na co dzien nie uzywam jak wlaczam tv...
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
z gadzam sie z bLonD_bEjBe, na początku chce sie ogladac jak najwiecej filmow. A potem z czasem to mija. Taki gadzet, ale nie moge powiedziec, ze zbedny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ale czy rzeczywiscie jest taka zasadnicza roznica w odbiorze filmu?? Czy naprawde oglada sie zupelnie inaczej niz ze standardowych glosnikow??
I tak, moj TŻ tez twierdzi ze to nie zajmuje wiele miejsca i ze rowniez kabli nie bedzie trzeba, bo to bezprzewodowo idzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Kupilismy takowy sprzet i rewelacyjnie jest ogladac niektore filmy. Moj TŻ przyniosl jakis film sf w stronę słonća, gdzie jest kupa efektow dzwiekowych i uczucie jest rewelacyjne, rzeczywiscie jak w kinie. No i rowniez jest tak, ze glosniki sa podlaczane bezkabelkowo, takze zadne przewody po suficie, badz podlodze nam nie ida, jest lepiej niz myslalam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
paulin, a jaki sprzet kupiliscie konkretnie. Bo ja sama sie zastanawiam teraz nad kinem domowym, ale jestem zielona w temacie. I nie chcialabym wydac wiecej niz jakies 1300zl. Moze inne uzytkowniczki maja cos do powiedzenia w temacie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
My z mężem kupiliśmy kino domowe i jesteśmy bardzo zadowoleni.
![]() Na początku mieliśmy kupić srebrne plastikowe kino domowe ale poniewaz kupowaliśmy u znajomego powiedział nam ze te plastikowe nie są nic warte tylko najlepiej te w drewnie gdyż głośniki , które są umieszczone w kolumnach mają całkiem inne brzmienie w drewnie niż w plastiku I mimo ,że te w drewnie mi sie nie podobały to je kupiliśmy iszczeże powiem że bardzo dobrze zrobiliśmy Lepiej dołożyc trochę pieniedzy i kupic coś pożadnego a nie jakiegos bubla. Przecież kupujemy to na lata a nie na rok |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
My kupilismy plastiki wlasnie. Podobno sa gorsze niz kolumny w drewnie, ale tez kolumny w drewnie powinny byc dobrej firmy, a takie kosztuja od 2tysiecy w gore - same kolumny. A te plastiki samsunga, ktore mamy bardzo ladnie sie sprawuja. Jestesmy zadowoleni
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.