|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Cos mi wyskoczylo.... ;)
Dziendoberek
![]() Wlasciwie, od czego by tu zacząć ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
pomoze ktos?...
Desperacko proszę o odpowiedź bo.. TO ROśNIE! ;( Edytowane przez L_V Czas edycji: 2007-12-07 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cos mi wyskoczylo.... ;)
Witaj na forum,
To COŚ na twojej twarzy to penie popularnie zwany przez nas "wylkan" - czyli wyjątkowo poaskudny i duży pryszcz, bardzo bolący, który przy okazji "paraliżuje" nam pół twarzy i wyklucza na 2 tygonie z życia towarzyskiego. najpierw tydzień rośnie, potem tydzień się goi. Najwazeniejsze - niech Ci nie przyjdzie na myśl wycikanie - jak nie oczyścisz do końca, dojdzie do zakażenia i dopiero będzie jazda. Jesli bardzo chesz, aby "wyszedł na wierzch" polecam masc ichtolową - ale tylko na noc, kiedy nikt cie nie bedzie ogądał, bo kolor ma nieciekawy. Mozesz tez spróbowac maścią z antybiotykiem Tribiotic - ale można ja stoswac max 3 dni pod rząd. Mam nadzieje ze to jednak pryszcz, a nie czyrak. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: Cos mi wyskoczylo.... ;)
L_V dzięki za odpowiedz! w koncu!
![]() Dzisiaj rano wylazł DRUGI! I potwornie boli ![]() I nie bylo problemow, ostatnio sie pojawily Nie chce go wyciskac, ale to co z takim fantem jednak zrobic? Jak myslicie, od razu leciec do dermatologa z takimi niby byle pryszczami? mimo wszystko są one (NAPRAWDE) potwornie duże, i bolą! NIE NIE NIE! NIE CHCE CZEGOS TAKIEGO!: [ osobom o NAPRAWDE SLABYCH NERWACH nie klikac! ] http://www.liveleak.com/view?i=e240c00440&p=1 zalamka! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.