|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Tworczosc Wizażanek
Jesli jestes prawdziwa Wizażanka/Wizażankiem musisz to przeczytac http://grono.net/user/topic-show.jsp...total=5&page=0
:-D |
|
|
|
|
#2 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ja czytałam,cosik tam napisałam i nawet uczestniczę dzięki tej gadzinie MartiQ :p w jednej scence rodzajowej
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tworczosc Wizażanek
Wątek jest bezbłędny.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
„Nie umiem się malować”
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Ponieważ niekażdy może wejść na tamtą stronę pozwolam sobie zamieścić tutaj radosną twórczość:
Pomysł serii: CzarownicaGosia Scenariusz i reżyseria: CzarownicaGosia, Zuzanka, MartiQ, Złośnica, AgaBJ, Kiya, Lucille Występują: AgaBJ, Lucille, Nimfetka, Ines, Sarenka, MArtiQ Na motywach: przysłów i powiedzeń, popularnych utworów literackich, komedii tudzież utworów muzycznych Inwokacja: Góra z góra się nie zejdzie ale Wizażanka z Wizażanka zawsze Wizażance puder na myśli Troll z wozu wizażance lżej Gdzie diabeł nie może tam wizażankę pośle nie taka Wizażanka straszna jak ja malują :P Admin by się uśmiał Cudze chwalicie Wizażanek nie znacie WIzażance puder na myśli. Im dalej w wizaż, tym więcej wizażanek, Każda wizażanka jest kowalem swego makijazu. Na wizażu i facet wizażanka. NIedaleko pada wizażanka od wizażu. NIe ma wizażu bez wizażanek Pasuje jak troll do wizażu. Wsszędzie dobrze ale na wizażu najlepiej. Co dwie wizażanki to nie jeedna. Wszystkie drogi prowadzą do wizażu. Ciągnie wizażankę do wizażu (makijażu) Zło swoje wizażanka swoje Na błędach wizażanka się uczy makijażu smieje sie jak Wizazanka do kosmetykow szanuj admina swego możesz miec gorszego. Lpeszy Inglot w garści, niż Lancome na dachu Trolle dokazuja gdy Zlosliwca nie czuja Lepszy Inglot na ziemi w potrzebie nizli sto Diorow w niebie Wizaz lagodzi obyczaje Każda Wizażanka swój makijaż chwali Wybrała się jak Wizażanka do Sephory Gapi się jak Wizażanka na cienie Italian Beauty Gdzie Wizażanek 6 tam wiele makijaży Lepiej z Wizażanką zgubić niż z trollem znaleźć Gdzie Wizażanki się biją tam troll korzysta Wizażanka co głośno krzyczy mało recenzji daje Milczenie jest srebrem a recenzowanie złotem Czym Wizażanka za młodu nasiąknie tym na starość zabłyśnie Troll 2 razy traci Nie wszystko IB co się świeci Jak sie umalujesz, tak wygladac bedziesz Dziewczyny - jeśli się nie zgadzacie na upublicznienie - meldować - wykasuję |
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Super!
(tym bardziej, że ja np. nie mogę wejść ) |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Trzeba było się upominać o zaproszenie
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
hehe dziewczyny wy to macie talent do wszytskiego
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Eee... ja ten tego... myślałam, że to taki dziesiąty pompon przy berecie (i niby co dalej
). Kajam się, krótkowzroczne to było )
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Lucille to ja pójdę za ciosem
![]() zaczerpniete z ilmów (też gronowe): Lucille: Szybko, zacznij kłamać. Aga BJ: Ale co mam powiedzieć? Lucille: Cokolwiek, byle już! Ines: Na przykład: "nie umiem się malować”. Aga BJ: No więc...nie umiem się malować . (ogólne zaskoczenie wszystkich zebranych) Sarenka: Ekhm... Nie mów... Aga BJ: Ależ oczywiście, że nie! (nos Agi rośnie) Nefretete: a ja myślę, że oczywiście, że tak Aga BJ: Wcale nie! (nos Agi rośnie) MartiQ: A co masz na twarzy? Nimfetka: Puder! Aga BJ: To opalenizna! (nos Agi znowu rośnie) (shrek) "Jeśli nie jesteś za gruby ani za chudy, nie masz rodziny na utrzymaniu, nie jesteś Tutsi ani Hutu te sprawy, musisz sobie odpowiedzieć na jedno zaj**iście, ale to za**biście ważne pytanie: dior czy inglot??" (chłopaki nie płaczą) "Skąd wziąłaś ten puder? Zaj*bałeś go z pomocy dla powodzian? " (j.w.) "wizaz cie więzi" (matrix) Nie myśl o tym, jak to zrobić (makijaz)– musisz to wiedzieć. (matrix) Próbuję uwolnić twój umysł, wizazanko. Ale mogę wskazać ci tylko puder. Sam musisz go uzyć(matrix) używałaś kiedyś pudru przy świetle księżyca?? (batman) Jak wizaznka zrobi makijaz to nie ma ch**a we wsi! (dzień świra) Miano nas umalować bez względu na sytuację polityczną, co mnie obchodzi jakaś wasza wojna? <seksmisja> Cholera jasna! Won mi tu stąd, jedna z drugą! Będzie mi tu awantury troll robił! Panie! Tu nie jest salon damsko-męski! Tu jest wizaż! Ja... Ja tu pudernice mam! <miś> Trzeba dać napis, żeby wpuszczać tylko w makijażu. Klientka w makijazu jest mniej awanturująca się. <miś> Czasem, aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza, dla naszego forum, admin Złośliwiec, naszego forum "wizaż". Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy wtykają mu szpilki. To nie ludzie - to trolle! To mówiłam ja - MartiQ, zaczytana wizazanka. Niech żyje nam admin sto lat! To jeszcze ja - MartiQ, bo w zeszłym tygodniu nie mówiłam, bo byłam chora. Mam zwolnienie. Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam admin naszego wizażu. Niech żyje nam. To śpiewałam ja - MartiQ <miś> Ja wiem, że trollowcy nas nie kochają, ale my ich tak długo będziemy kochać, aż oni nas w końcu pokochają. <kingsajz> terazx dwie wersje jednej sceny(autorstwa lucille i mojego): Ja wam tak szczerze, po wizażansku teraz powiem: wiecie, co ich tak naprawdę ciągnie do wizazu, bardziej niż te wszystkie cienie IB? Pędzle Wema! MAlowac się chcą nimi, o [kingsajz] Ja wam tak szczerze, po wizazankowemu, teraz powiem: wiecie, co ich tak naprawdę ciągnie do wizazu, bardziej niż te wszystkie szlachetne posty? Wizazanki! Ciurlać się chcą z nimi, o! <kingsajz> Edytowane przez Martiq:) Czas edycji: 2005-04-30 o 15:59 |
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Akt - scena pierwsza ogólny rwetes
Gdzie wizażanek sześć - tam puste drogerie Wizażanka mądrzejsza od admina Mądra wizażanka po poście Wyszedl na tym jak troll na wizazu :-D Trolu - nu pagadi Jak sobie namalujesz taki makijaż będziesz miała Kiepskeigo podkładu i wizażanka nie nałoży "(trolu) co ty k...urcze wiesz o wizażu" Lepsze deko pudru niż kilogram tapety. Polki nie gęsi i swój wizaż mają. Pudry cienie i tusze, a wizazankom radość. Ucz się wizażanko ucz, bo nauka to do makijażu klucz Cień do cienia a zbieże się paletka. Puty wizażanka się maluje póki jej cieni starczy. A trol siedzi i zawija je w te bibułki (matujące) Wizażanki cieni nie liczą Najtrudneijsza pierwsza kreska Niech wizaż będzei z Toba Komu w drogę, temu na Wizaż Potrzebny jak troll Wizażowi I Złos syty i Wizażanka cała Która rano wstaje na Wizaż pędzi Złoś nierychliwy ale sprawiedliwy Jak Wizażanka Złosiowi tak Złoś Wizażance Ucz się Wizażu ucz, makijaż to do urody klucz Wpadłaś między Wizażanki maluj tak jak one Dobry makijaż tynfa wart "MOże to jej urok może to wizaż" <nutki> wizaż broni, wizaż radzi, wizaż nigdy cię nie zdradzi Wizaż, widzę wizaż, wizaż widzę. Maluję, pudruję, pełen serwis! Mam tusz i nie zawaham się go użyć! |
|
|
|
|
#12 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
scena poprzedzająca wejście MArtiQ - "Łubu dubu łubu dubu niech nam żyje Złoś-strażnik naszego wizażu niech żyje nam!!!" - to śpiewałyśmy my, wizażanki |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Scena drugadyskusja schodzi na właściwe tory w tle słychać odgłosy szamotaniny z trolem
![]() To jest wizaż na miare naszych możliwości ejkum kejkum Złosiu ratuj! bo to zła wizażanka była....! Kto z wizażanką zadrze, umarł bez makijażu Umiesz liczyć licz na wizażankę Cienie dla bohatera "złoś była kobietą" Teraz jest wizaż. Kto maluje, ten żyje "Złosiu mamy problem" (to gdy pojawi się troll) ewentualnie "zero zero ZŁosiu zgłoś się" ...i pewnie Aga Z. też była kobietą...?!!! ![]() Wizaż przyświeca godzinie naszego makijażu malować się każdy może troche lepiej lub troche gorzej ale nie oto chodzi jak to komu wychodzi.... hej ho hej ho na wizaż by się szło... Życie jest jak paletka cieni.. ine wiadomo na co trafisz. Wizażazka nie trol, nie da się wytępić To tylko trole, one nie potrafią mówić [Epoka lodowcowa] Pudrem. Dobijemy go pudrem Wizażanki są na świecie "Tylko nie moje kolorowe cienie!!!" mam tusz i nie zawacham się go użyć Im bardziej Trol zaglądał do środka, tym bardziej wizażanek tam nie było z trolami nigdy nic nie wiadomo Nie jest to dobry dzień na ucieczkę z wizażu. Jeśli w ogóle jest taki dzień Jeśli nie lubisz podkłądu, to nie lubisz też znakomitego podkłądu, wiec go nie marnuj Edytowane przez lucille Czas edycji: 2005-04-30 o 14:53 |
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
No, chyba już, KW
Nie utajniałam, tylko gapa byłam (turlająca sie Lazy- Złoś była kobietą |
|
|
|
|
#16 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#17 |
|
okrutnica jakaś... |
"złoś była kobietą"
.i pewnie Aga Z. też była kobietą...?!!! mam tusz i nie zawaham się go użyć Życie jest jak paletka cieni.. ine wiadomo na co trafisz. Wizażazka nie trol, nie da się wytępić To tylko trole, one nie potrafią mówić ....and many,many more |
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
Akt II zemsta TRoli - trole przypuszzcaja zmasowany atak - wizazanki panikuja, zmywaja maseczki, szukajja pudrow, gdzie jest Zło - czy opuścił nasze bohaterki?
KObieto ! puchu marny! ty wizażowa istoto!!! Wizażu ojczyzno moja, ty jesteś jak zdrowie ile cie trzeba ceniń ten tylko się dowie... komu padł internet.... Wizaż, Wizaż widzę! Niech mnie któraś pomaluuuuje....! Podoba mi się ten makijaż, to naprrrrawdę piękny makijaż... pudrować albo nie pudrowaćć, oto jest pytanie. Jeśli nie chcesz mojej zguby, cienei IB daj mi luby Niech się dzieje wola Żłosia, z nią się zawsze zgadzać trzeba Reszta jest wizażem Nie wylewaj, waćpan,perfum Złośliwcze, Ty to widzisz i nie grzmisz (na ewidentny spam) mów mi wizażanko ja jestem wizazanka, a to jest forum wizazanki innego nie chcę wczoraj 22:44 Na początku był wizaż Gdzie wizażanki nie ma, tam, Pismo mówi: admina słuchał będziesz To jest Wizaż na skalę naszych możliwości Sfiksowałyście boście metamorfozy dawno nie miały! Nie ze mną te numery trollu! Puder noś i przy pogodzie. W głębiach wizażu wizażanka nie utonie Wizażanki się cieszą, pudrem i tuszem, wizazankiiiiiiiiiiiii Bo wizazanki skacza tu itam[...]zlo to fajny admin I internet włączcie, i usiądzcie zaczynamy nowe forum[...] kto się boi Admina niechaj zaraz idzie spac Homo wizazankus Myślę więc się maluję. Więcej wizażu!!! Malować się jest rzeczą ludzką. NIc co wizażowe nie jest mi obce. Co mi zrobisz jak mnie pomalujesz trolu podejdź no do płota jako i ja podchodze a kto mi po wizażu z malowanymi paznokciami chodzic zabroni wizaż wizaż jest nowela.... Troll to był nasz ostatni........ :Lubię wizaż jak posłanka Beger .... Nie będzie mi trol umowy łamał i siłą zmuszał wizazanke do pracy .... Wstawaj Złośliwcze, wizaż Cie wzywa , trol u bram a Ty śpisz, netu nie chwytasz.... |
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
Króliczku Wodny, buziaki dla Ciebie!
Wysłałam Ci tam wiadomość- pełną żaaalu, bo grono pożarło mój post z twórczością Hiehie i widzę, że nie tylko ja sięgnęłam do "Samych swoich" i trylogii
Edytowane przez Lazy_Morning Czas edycji: 2005-04-30 o 14:25 |
|
|
|
|
#20 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
hehe niezłe
|
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Akt IIITrole zrezygnowane opuszczają miejsce niedoszłej potyczki
Wizaż łagodzi obyczaje. Ty stara wizażanka jesteś... wizaż ma warstwy , wizażanki mają warstwy Ten wątek będzie Waszym watkeim!.. Maluj oczy - bedziesz piękna nie będę się tu malowac, przecież nie będe się tu malować Dawno temu, na odległym serwerze.... Nigdy nie lekceważ potęgi wizażu maluj, albo nie, prób nie ma Wizazanki sa gorace aha, aha :-D GDZIE DIABEŁ NIE MOŻE TAM ZŁOSIA POŚLE )))
|
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
KW
(nie wiedziałam, że post może byc zbyt krótki |
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
No to rozumiem
(marchewy) |
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
Sie wiii!
|
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
twórczość powalająca wręcz |
|
|
|
|
#27 |
|
okrutnica jakaś... |
z pewną nieśmiałością podeszłam do wizażu....
A złosiu na to-niemożliwe.... Złosiu,prać [trolla for example] Carpe wizaż Trzeba się zadowolić patrzeniem, kiedy nie umie się malować Bogu, co boskie, cesarzowi, co cesarskie,wizażankom co wizażowe By dojść do Wizażu, trzeba płynąć pod prąd trolli Byle troll co walczy ze Złosiem uważa się za Don Kichota. |
|
|
|
|
#28 |
|
okrutnica jakaś... |
Wizaż oglądany w miarę nie szkodzi nawet w dużych ilościach
![]() Anglicy wychodzą nie żegnając się, a trolle żegnają się nie wychodząc ![]() Wizażanka należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć. mężczyzna ma tyle lat, na ile się czuje, Wizażanka, na ile wygląda. |
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
hihie
Aga Prolog - poranek po bitwie Cyraneczka nie ptak , wizażanka nie trol ![]() ![]() ![]() Pora na makijaż bo juz słonko świeci... pysie lubią cienie, cienie lubią pysie )))
|
|
|
|
|
#30 |
|
okrutnica jakaś... |
psycholog to facet, który obserwuje innych,
kiedy Wizażanka wchodzi do pokoju. mężczyzna, któremu się wiedzie, to taki, który zarabia więcej, niż jego żona-wizażanka jest w stanie wydać. Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2005-04-30 o 17:46 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Uśmiechnij się
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.