|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
makijaz na impreze
bardzo prosze was o pomoc kolezanki...
![]() ![]() Ide niedlugo na impreze a po imprezie bede miala romantyczna kolacje z moim chlopakiem... a nie mam pojecia jak sie umalowac... moze jakies propozycje??? chcialabym wygladac sekswonie i troszke powazniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: makijaz na impreze
czy nikt naprawde nie ma pomyslu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że na takie spotkanie (tzn. impreza i randka) pasuję raczej delikatny makijaż podkreślający twoją świeżość i młodość. Jeśli chciałabyś jednak wyglądać trochę poważniej to podkreśl mocniej oczy.
Podaje ci też link jeśli chciałabyś mocniejszy makijaż ![]() http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1087499213 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Delikatniejsza wersja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Także uważam, że dobrze zrobiłabyś mocniej podkreślając oczy (może doklej kępki rzęs?). Usta pozostaw delikatniej- i tak się zjedzą. Powinnaś jednak powiększyć górną wargę, tak aby usta były symetryczne. Podepnij może włosy. zwijając lużno komyki na palcach popodpinaj dość wysoko małymi spinkami np "żabkami". Jesteś bardzo ładna, masz delikatna urodę, unosząc włoski ją podkreślisz. Miłej zabawy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
wielkie dzieki za pomoc...
![]() powieccie mi tylko jeszcze jak zrobic ten makijaz oczu.. Jakos nie wychodzi mi podkreslanie ciemnym kolorem oczu... zawsze wtedy wydaje mi sie ze mam jeszcze mniejsze oczy niz w rzeczwistosci... najwidoczniej robie gdzies jakis blad |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Być może robisz za ostry kontur, to rzeczywiście pomniejsza oko. Spróbuj rozetrzeć cienie, niech smuga na dolnej powiece ma nawet do pół centymetra, ale nasycenie koloru powinno stopniowo się zmniejsza- cień rozetrzyj nawet wacikiem, powinno być OK.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.